Ruskamen - Apartmány Sagitta (apartman) ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Komplex Sagitta je součástí obce Lokva Rogoznica. Nachází se v půli cesty mezi Splitem a Makarskou. Od Splitu je vzdálen 32 km a od městečka Omiš 8 km. Oblázková pláž se nachází cca 20–50 m od komplexu.

Pláž: Oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro děti, je vzdálená dle jednotlivého typu ubytování cca 20–50 m. Na pláži – půjčovna šlapadel a skútrů, pronájem windsurfingu a škola potápění.


Autobusová doprava - nástupní místa: Benešov, Blansko, Brno, Břeclav, České Budějovice, Dobříš, Frýdek Místek, Hradec Králové, Hranice, Humpolec, Chomutov, Chrudim, Jablonec nad Nisou, Jihlava, Kaplice, Karlovy Vary, Kladno, Klášterec nad Ohří, Klatovy, Liberec, Litomyšl, Louny, Lovosice, Mikulov, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Poděbrady, Praha, Prostějov, Přerov, Příbram, Slaný, Soběslav, Stará Boleslav, Staré Město u Uherského Hradiště, Svitavy, Tábor, Teplice, Ústí nad Labem, Velké Meziříčí, Veselí nad Moravou, Vodňany, Vysoké Mýto, Vyškov, Zlín.

Vybavení: Komplex se skládá z hotelové části, pavilonů s apartmány a jednotlivých bungalovů. V hotelové části se nachází recepce, restaurace s velkou terasou, aperitiv bar, venkovní bazén se sladkou vodou, dětský bazén, hřiště s betonovým povrchem pro míčové hry.
Zdarma: Wi-Fi, parkování.
Za poplatek: internetový koutek, trezor v recepci, stolní tenis.

Doporučujeme: Známý a hojně navštěvovaný Ruskamen se nachází v borovicovém lesíku přímo u tyrkysového moře a je přímo oázou klidu. Pokud klient zatouží po rušnějším místě, doporučujeme navštívit městečko Omiš s množstvím obchůdků, kavárniček, restaurací a barů.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící asistent na telefonu
• pobytová taxa
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• autobusová doprava (více informací zde)
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Polopenze. Snídaně a večeře jsou formou bufetu. Možnost dokoupení all inclusive. Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, oběd, večeře), občerstvení (káva, čaj a moučníky), nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby.

Ubytování: apartmán

Apartmány s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT. Apartmány A2+2 se nacházejí ve dvoupodlažních pavilonech, mají jednu ložnici, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby. Vhodné pro rodiny s dětmi nebo pro tři dospělé osoby.