Rovinj - Villas Rubin Resort apartmány ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

1/3 STD 3 - má jednu místnost, kde je manželská postel a rozkládací gauč pro 1 osobu.

1/3-4 (1/2+1-2) APT N41- má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem (190 x 160 cm) pro 1 dospělou osobu nebo 2 menší děti.

1/5 (2/2+1) APT N52 - má 2 dvoulůžkové ložnice, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu.

1/5 (2/2+1) APT N52 X - má 2 dvoulůžkové ložnice, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu, je prostornější oproti 1/4 APT N52.     

Studia jsou umístěná v přízemních řadových bungalovech a apartmány v samostatných vilkách.   

Hostům je ve středisku k dispozici centrální klimatizovaná restaurace, 2 restaurace á la carte, aperitiv bar, taneční terasa, pizzerie, snack bary, taverna, pivnice, cukrárna, TV sál, směnárna, kadeřnický salón, supermarket, stánek s novinami, telefonní bankomaty, ambulance. Pro děti je tu dětské hřiště (uvnitř komplexu). V hlavní sezoně resort zajišťuje animace pro dospělé a děti denně kromě soboty. Pro děti ve věku 4-11 let je tu mini club s animací. Pro dospělé v rámci animace: ranní gymnastika, aquaerobik, aerobik, túry na kolech, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, škola tance, míčové hry, škola chorvatského jazyka a další. Komplex zajišťuje večery s živou hudbou, různá vystoupení, show. Je zde venkovní bazén se sladkou vodou, jeden dětský také se sladkou vodou, s tobogánem (přímo u pláže, tobogán za poplatek). K dispozici je kulečník, videohry, stolní fotbal. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce se školou tenisu, minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, hřiště pro míčové hry, střelnice, kuželky, půjčovna jízdních kol, potápěčská základna, vodní sporty a další. 

Pláže jsou přírodní kamenité, oblázkové s upravenými plochami na slunění, betonové, vzdálené cca 100-300 m. K dispozici jsou lehátka a slunečníky za poplatek.

Se svou typickou středomořskou starou architekturou, úzkými uličkami, tajemnými průchody a schodišti je Rovinj jedním z klenotů Istrie. Rovinj je pro mnohé domorodce, ale i návštěvníky nejkrásnějším a nejromantičtějším městem na pobřeží Jadranu. Jeho silueta je terčem mnohých fotografů a jeho lesnaté pobřeží a blízké ostrovy jsou cílem tisíce turistů. Rovinj je rybářské město, ale také umělců. Je zde stálá výtvarná výstava Grisis. Rovinj je také známá jako místo, kde se pořádají závody plachetnic Match Race. Již za doby Rakousko-Uherska byla Rovinj lázeňským střediskem, dnes je zde např. moderní ortopedická nemocnice. Početné jsou také městské vzácnosti, od zvonice sv. Eufemie - ochránkyně města, kaple sv. Trojice ze 13. stol. až po moderní mořské akvárium. Nedaleko Rovinje je přírodní a rybí rezervace a zároveň Limski záliv, který připomíná norské fjordy.

Poloha: do 300 m od moře

Vybavení: směnárna, pizzerie, cukrárna, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, televizní místnost, dětský klub, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, tobogán, ambulance, stánek s novinami, zábavní centrum, supermarket, pivnice, parkování, večerní hudba, taverna, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, aerobic, aquaaerobic, ranní gymnastika, túry na kolech, nordic walking, kulečník, škola potápění, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, kuželky, střelnice, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

Dětská postýlka pro dítě do 2 let (na vyžádání) - ZDARMA !!!

Přistýlka v 1/3-4 (1/2+1-2) APT N41 je rozkládací gauč o rozměru 190x160 cm - vhodný pro 1 dospělou osobu nebo 2 malé děti (na vyžádání).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.1.2023 SLEVA (EBD1) 25 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.2.2023 SLEVA (EBD2) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně. Slevy se nesčítají.

APARTMÁNY: Apartmány pro 3 - 5 osob mají kompletně vybavený kuchyňský kout, SAT/TV, telefon, trezor, WI-FI (omezený přístup), koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, terasu.

Destinace:

Ubytování: apartmán

Villas Rubin Resort apartmány

Resort Villas Rubin se nachází asi 3 km jižně od centra města Rovinj. Turistické středisko je obklopeno zelení, květy a mořem. 
Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (rozkládací pohovka) se nacházejí v patrovém pavilonu pod názvem CERE. Pokoje mají SAT/TV, telefon, malou ledničku, koupelnu,

klimatizaci, WI-FI (omezený přístup) balkon nebo terasu.


Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • výměna lůžkovin a ručníků každý čtvrtý den
  • klimatizace
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • WI-FI (omezený přístup)
  • parkování
  • využití venkovního bazénu

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování (lze dokoupit - viz ceník) stravování je formou švédského stolu a je možné objednat pouze pro všechny osoby v APT
  • domácí zvíře (na vyžádání) 10 EUR/den - platí se na místě v recepci