Rabac - Rabac, hotel Hedera, 4 noci vlakem


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlakemdoprava: vlakem
    • Pobytové zájezdy

Rabac, hotel Hedera, 4 noci vlakem

Služba polopenze zahrnuje:

Snídani a večeři formou bufetu, 1 nápoj dle výběru k večeři (voda + 0,25 l vína nebo 0,2 l vína nebo 0,2 l džusu nebo coly

ubytování v hotelovém pokoji za osobu

Poloha: Do 100m od pláže

Vybavení: recepce, kadeřnictví, restaurace, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže, kosmetika, pizzerie, krytý bazén, terasa s hudbou, obchod, klimatizace, wellness.

Sport a zábava: tenis, volejbal, minigolf, košíková, Animační programy pro děti a dospělé, vodní sporty, tobogán.

Rabac, hotel Hedera: Hotel Hedera**** je situován v maslinické zátoce oblíbeného leteviska Rabac, zhruba 100 m od přírodní oblázkové pláže. Je součástí hotelů Maslinica - Narcis, Mimosa a Lido Palace. Hotel se nachází přímo na pobřežní promenádě. Hotel Hedera je propojen s hotelem Narcis a hosté mohou využívat celkem 4 venkovní bazény navzájem.

Vybavení hotelu: 244 pokojů, vnitřní bazén, venkovní bazén, dětský bazén, restaurace , tématické večeře 2x týdně , restaurace Ancora, pizzeria, koktejlový bar, Hedera Club bar, wellness (kosmetika, masáže), sauna, kadeřnictví, turecké lázně, internetový koutek, obchody, supermarket, dětské hřiště

Pokoje:

dvoulůžkové pokoje s balkonem na mořskou stranu s možností 1-2 přistýlek, dvoulůžkové pokoje na mořskou stranu s balkonem a možností 2 přistýlek, dvoulůžkové pokoje směr park/ulice bez možnosti přistýlky a jednolůžkové pokoje směr park/ulice. Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, fénem, telefonem, SAT TV a mají klimatizaci. V pokojích 1/2+2 BM jsou 2 přistýlky ale pouze na jedné z nich, může být ubytována 3. dosp. osoba.

Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu + nápoj k večeři (voda+ 1/4 l nebo 0,2 l piva nebo 0,2l nealko nápoje), . Možnost dokoupení obědů za 420 Kč/osobu/den (v období od 12.6. - 3.9.2021 ). Obědy se podávají v jednou ze tří hotelů ( Hedera, Narcis, Mimosa ).

Večeře budou v hotelu ve dvou etapách. Přesný čas se klienti dozví na recepci při příjezdu.

pláž: přírodní oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře

parkování u hotelu zdarma • dětská postýlka na vyžádání 5 Eur/den- platba na místě

V termínu 5.6. - 3.9. 2022 hotel pořádá animační programy, mini club - pro děti od 6-12 let (v ceně svačina + 1 nealko nápoj) a mini disco.

SLEVA FIRST MINUTE při rezervaci zájezdu a zaplacení zálohy do 31.03.2022

Destinace: Rabac je malé městečko nacházející se v klidné zátoce na východním pobřeží Istrie. Rabac se rozvinul, v turistické části, v polovině 60. a během 70. let minulého století, kdy začal více investovat do turizmu, zvláště do hotelového ubytování, ale i do apartmánů. Jako jeden z prvních turistů v Rabacu se zmiňuje známý autor cestopisů Richard Francis Burton. Dnes je Rabac znám jako turistická perla Kvarneru. Díky snadné dostupnosti, krásným plážím a čistému moři, je Rabac zvláště vhodný pro rodinnou dovolenou. Kromě toho, Rabac nabízí i vynikající možnosti gastronomických zážitků, výlety lodí a sportovní rekreaci.

1-4 venkovní bazény: 1-2 vnitřní bazény (1 bazén s mořskou vodou) - uzavřené v červenci a srpnu,

vstup do fitness: animační programy a MINICLUB pro děti 6-12 let (od 4.6. do 3.9.)

večer živou muziku: prostor pro úschovu kola

Cena zahrnuje

  • ubytování na 4 noci, 4 x polopenzi s nápojem k večeři, pobytovou taxu, dopravu vlakem Regiojet - sedadlo, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • nápoje nad rámec balíčku, poj. léčebných výloh a storna, služby delegáta (pouze online telefonicky)