Rabac - Oliva kemp mobil home ***


  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Oliva kemp mobil home

Exkluzivní hotelový resort Maslinica je atraktivní květinový komplex sestávající ze tří hotelů a kempu Oliva. Nachází se přímo u moře, v krásné zátoce, na jedné straně obklopen hustým lesem a na druhé straně oblázkovou pláží a modrým mořem s výhledem na Rabac a přilehlé ostrovy.

Hostům jsou k dispozici jsou 3 venkovní bazény a 1 venkovní bazén se samostatným bazénem pro děti a 2 kryté bazény, moderní wellness centrum a vynikající restaurace u moře, obklopené bujnou a nedotčenou přírodou. Resort nabízí spousty zábavy a relaxace i sportovního vyžití. Lodní sporty, vodní sporty, tenis, minigolf, multifunkční sportoviště, miniklub a další.

Součástí resortu Maslinica je Oliva Auto Camp, který splňuje všechny standardy nabídky moderního kempu. Mobilní chaty se nacházejí v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, v blízkosti pláže, bazénů nebo sportovišť. Resort nabízí hostům 2 restaurace a klubový bar se zábavou.

Restaurace Ancora nabízí svým hostům neobvyklou kombinaci atraktivního, romantického terasového prostředí s jedinečným výhledem na přístav a centrum Rabacu. Bohatá a nápaditá nabídka obsahuje denně čerstvé ryby, korýše a kvarnerské krevety. Pro nejmenší hosty, je zde dětský park.

Pizza & Grill Oliva se nachází ve stínu přímo u pláže a je ideálním útočištěm před letními horky a zároveň nabízí kombinaci občerstvení a lahodného občerstvení. V přestávce mezi koupáními si můžete vychutnat studený nápoj nebo lahodnou čerstvě vyrobenou zmrzlinu, grilované pochoutky nebo pizzy, čerstvých mořských plodech atd.

Klubový bar Hedera nabízí hostům dorty, teplé i studené nápoje po celý den, ve večerních hodinách se Hedera stává místem zábavy s živou hudbou, velkou terasou pro tanec a animačním programem.

MH DE LUXE (32 m²) max. pro 4-6 osob. MH je prostorný, má dvě ložnice, jednu s manželskou postelí, druhou se dvěma oddělenými lůžky a jedním samostatným lůžkem. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Kuchyně je součástí denní místnosti včetně rohového sezení. Kuchyně je vybavena sporákem, lednicí a základním nádobím.

MH STANDARD (19-24 m²), max. pro 4-5 osob. MH nabízí dvě ložnice, jednu s manželskou postelí, druhou se dvěma oddělenými lůžky a jednu koupelnu. Kuchyně je součástí denní místnosti včetně rohového sezení Kuchyně je vybavena sporákem, lednicí a základním nádobím.

MH CHALLET mají buď 3 ložnice se dvěma ložnicemi s manželskou postelí a jednou s oddělenými postelemi, nebo se 2 ložnicemi, jednou s manželskou postelí a jednou s oddělenými lůžky. Každý pokoj má vlastní koupelnu.

Každý MH disponuje terasou s venkovním sezením.

Při ubytování s polopenzí je možné objednat pobyt pouze v některých termínech – viz ceníková tabulka.

WI-FI internet k dispozici na recepci kempu, klienti také mohou využívat připojení k internetu na recepcích hotelů v rámci komplexu, internet v mobil home je na vyžádání a za poplatek dle místního ceníku.

Ideální dovolené pro rodiny nebo skupiny přátel.

Destinace

Není to tak dávno, kdy byl Rabac malou rybářskou a námořnickou vesničkou. Dnes však již patří mezi nejnavštěvovanější turistická místa východního pobřeží Istrie. V klidných zátokách, ve kterých se dubové, borové a cypřišové háje spouštějí až k samotnému moři, je vybudováno několik pohodlných hotelů a středisek s apartmány. Na svahu nad Rabacem, odkud je krásný rozhled na krajinu Istrie a Kvarneru, leží starobylý Labin, kulturní a politické středisko této části Istrie. V zeleném zálivu Maslinice, asi 500 m od samotného města, jsou hotely Hedera, Narcis a Mimosa. V lesoparku na druhé straně se nacházejí další nově vybudované hotely a aparthotely. Rabac leží přímo na pomyslné hranici Istrie a Kvarnerské riviéry, což je severovýchodní pobřeží istrijského poloostrova od Opatije po Rabac. Jako jedno z mála míst má Rabac oblázkové až písčité pláže. V roce 2007 obdržel Rabac “Modrý květ” za nejlépe udržované turistické místo na chorvatském pobřeží.

Poloha: do 600 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, bazén dětský.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, vodní sporty, hřiště pro míčové hry.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO ZDARMA¨.

Polopenze za příplatek se podává v jedné z restaurací komplexu, u večeří 1 nápoj z automatu (voda + 0,25 l vína nebo 0,20 l piva nebo 0,20 l ovocné šťávy), polopenzi lze objednat pouze předem, na celý pobyt a pro všechny osoby v MH (minimálně 2 osoby musí platit plnou cenu za polopenzi).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10% !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7denní nájem celé chaty s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • klimatizace
  • vstup do venkovního bazénu

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • stravování - pouze v termínech od 8.7. do 2.9., v ostatních termínech jiná šňůra zájezdů (tam včetně polopenze)
  • ručníky - lze doobjednat za 15 EUR na místě (jedna sada ručníků)
  • případná výměna ručníků a povlečení během pobytu (12 EUR za sadu)
  • povinná pobytová taxa (platí se v CK/u prodejce)
  • závěrečný úklid za celou mobilní chatu 30 EUR - povinný poplatek - platí se na místě
  • vratná kauce - 50 EUR na celou mobilní chatu - platí se při příjezdu na místě v recepci kempu
  • dětská postýlka pro dítě do 2 let (na vyžádání) 6 EUR/den - platí se na místě v recepci