Pula - Verudela - Verudela Beach Arena apartmány ****


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Verudela Beach Arena apartmány

Apartmány Arena Verudela Beach (kompletně zrekonstruované v roce 2020) se nacházejí na poloostrově Verudela poblíž Park Plaza Verudela Resort.

Resort je harmonicky zakomponován do borového lesa a středomořské vegetace nabízí ubytování v nových, moderně vybavených apartmánech. Podél poloostrova je skvělá možnost procházek středomořským parkem a promenádami. 

Vzdálenosti od pláže je od 10 do 200 m. Celý poloostrov zahrnuje atraktivní dobře udržované skalnaté a terasovité pláže, oblázkové zátoky oceněné Modrou vlajkou.

Resort nabízí tři otevřené bazény s mořskou vodou a tobogánem, lehátka a slunečníky jsou k dispozici (za poplatek).

Apartmány byly renovovány v roce 2020. Jedná se o apartmánové jednotky uspořádané v řadách po 8 až 12 v přízemí či prvním patře.

Jsou klimatizované a vybavené: SAT/LCD TV ve všech ložnicích a obývacím pokoji, telefonem, trezorem, Wi-Fi, plně vybavenou kuchyní s mikrovlnnou troubou, kávovarem, rychlovarnou konvicí , lednicí s mrazničkou, moderní koupelnou se sprchovým koutem a fénem. Všechny apartmány mají balkon. 

TYP STUDIO B 2-3: 35 m2 včetně balkonu, v přízemí nebo v 1. patře, 1 dvoulůžkový pokoj a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, klimatizace, WIFI zdarma, kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, prostorná lednice včetně mrazáku, plotýnky a kávovar, koupelna se sprchou a fénem, LCD TV s plochou obrazovkou, trezor.

TYP B 2 -4: 40 – 50 m2 včetně balkonu, v přízemí nebo 1. patře, 1 dvoulůžkový pokoj a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, klimatizace, WIFI, kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, prostorná lednice včetně mrazáku, varné plotýnky a kávovar , koupelna se sprchou a fénem, LCD TV s plochou obrazovkou, trezor.

TYP PREMIUM:  jsou s bočním výhledem na moře.

Od června do poloviny září zde probíhá animační program pro děti i dospělé. Je zde zcela nová, moderní, dobře vybavená dětská herna / miniklub, který se nachází v blízkosti bazénu. Děti zde najdou Robinsonův ostrov, podvodní jeskyně a malé divadlo - Arénu s každodenním představením. Klub nabízí také Baby koutek (0-3) pro nejmenší s velkou nabídkou didaktických her a mládežnický klub s high-tech interaktivní audio/video místností.

Hosté pláže Verudela mají k dispozici sportovní a rekreační centrum s 16 tenisovými kurty, 2 hřišti pro malou kopanou, sportovišti pro házenou, volejbal, plážový volejbal, squash, minigolf a stolní tenis. Další možnost: půjčovna kol, potápění a další vodní sporty: vodní lyžování, šlapadla (vše za poplatek). Hostům je nadále k dispozici Golf Range Verudela, který se nachází ve sportovním centru Verudela, 100 m od moře, s umělou trávou včetně následujícího vybavení: celkové plochy 1000 metrů čtverečních, 9 jamkové cvičné jamkoviště o ploše 300 m2, 3 menší greeny pro krátkou hru atd.

Hostům jsou k dispozici různé restaurace se středomořskými a tradičními istrijskými lahůdkami, pizzerie, snack bary, bar u bazénu, parkoviště, obchody, kadeřnictví, obchod se suvenýry, supermarket, směnárna a další.

Domácí zvířata jsou povolena v apartmánech za příplatek.

Díky blízkosti města je snadno dostupné všemi dopravními prostředky: je jen 13 km od letiště Pula, 4 km od přístavu a také 4 km od vlakového a autobusového nádraží.

Veřejný autobus provozuje místní dopravní podnik. Autobus jezdí mezi centrem Puly a Verudela Resort každých 20 minut. Autobusová zastávka je vzdálena 200 m. 

Ideální letovisko na Jadranu pro rodiny s dětmi a všechny, kteří si chtějí užít pestrou dovolenou moderního turistického centra.

Destinace

Verudela je zalesněný poloostrov vzdálený cca. 1,5 km od Puly, kde se nachází vyhlášená turistická střediska Verudela. Pláže zde jsou kamenité, menší oblázkové (v zátokách). Ve středisku najdete vše potřebné pro Vaši příjemnou dovolenou, doslova na co si vzpomenete.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: směnárna, pizzerie, cukrárna, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, kadeřnictví, grill společný s ostaními, tobogán, samoobsluha, parkování, obchody různé, dětská herna.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, squash, vodní lyžování, golf, tenisové dvorce, stolní tenis, hřiště na volejbal, plážový volejbal, minigolf, potápění.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.3.2023 SLEVA 10% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny (výměna 3x týdně)
  • každodenní výměna ručníků (jedna velká osuška a jeden ručník)
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • klimatizace

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • strava
  • možnost dokoupení snídaně - děti do 3 let zdarma, 10 EUR/den - platí se na místě
  • dětská postýlka (na vyžádání) ZDARMA