Pula - Verudela - Park Plaza Verudela apartmány ****


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Park Plaza Verudela apartmány

Park Plaza Verudela Pula se nachází na východní straně poloostrova Punta Verudela, v blízkosti hotelu Park Plaza Histria Pula.

Vzdálenost od letiště v Pule 13 km, vlak / autobus a přístavní nádraží v Pule, pouze 4 km.

Resort je harmonicky zakomponován do borového lesa a středomořské vegetace. Nabízí ubytování v moderně vybavených vilách a apartmánech. Podél poloostrova je skvělá možnost procházek středomořským parkem a promenádami.

Vzdálenosti od pláže 10 až 200 m. Celý poloostrov zahrnuje atraktivní dobře udržované skalnaté a terasovité pláže, oblázkové zátoky oceněné Modrou vlajkou.

Resort nabízí tři nově zrekonstruované otevřené bazény s mořskou vodou. Tobogán za příplatek, lehátka a slunečníky jsou k dispozici za příplatek u bazénu a na pláži.

Park Plaza Verudela Pula nabízí 385 apartmánů včetně 80 apartmánů Premium, od studiových pokojů až po prostorné apartmány s jednou a dvěma ložnicemi,. Všechny apartmány jsou moderně vybavené: satelitní LCD TV na každém pokoji, telefonem, trezorem, bezplatným Wi-Fi připojením na internet, plně vybavenou kuchyní s mikrovlnnou troubou, kávovarem, rychlovarnou konvicí, prostornou lednicí - mrazicí prostor , moderní koupelna se sprchovým koutem a vysoušečem vlasů. Všechny pokoje mají terasu nebo balkon jsou klimatizované.

STUDIO TYPU A 2 - Studio, 25 m2, pro 2 osoby, v přízemí, 1., 2. nebo 3. patře. - Studiový pokoj s jednou rozkládací pohovkou pro dva, terasou nebo balkonem.

TYP A 2 – 4 - Dvoupokojový apartmán (jedna ložnice a obývací pokoj), 30-40 m2, až pro 4 osoby, v přízemí, 1., 2. nebo 3. patře. S terasou/balkonem. Skládá se z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a 1 dvoulůžkového pokoje. Některé apartmány s mořskou stranou za příplatek, pouze v 1. patře.

TYP A 5 - Třípokojový apartmán (dvě ložnice a obývací pokoj), 55 m2, až 5 osob, ve 2. nebo 3. patře, dvoupodlažní; skládající se z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 jednolůžkového pokoje, 1 dvoulůžkového pokoje s balkonem/terasou.

TYP A 4 – 6 - Třípokojový apartmán (dvě ložnice a obývací pokoj), 55 m2, až pro 6 osob, v 1., 2. nebo 3. patře. Obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, jeden pokoj se 2 samostatnými lůžky, 1 dvoulůžkový pokoj, 2 koupelny, 2 balkony.

PREMIUM A 2–4 - Dvoupokojový apartmán (jedna ložnice a obývací pokoj), 30-40 m2, až pro 4 osoby, v přízemí, 1. nebo 2. patře, terasa nebo balkon. Skládá se z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a 1 dvoulůžkového pokoje. Některé apartmány s mořskou stranou za příplatek. Prémiový apartmán se nachází v blízkosti pláže, bazénu a dětského klubu (30 až 150 m).

KLUB PRO DĚTI A TEENS – ARÉNA AKTIVITY A² (od června do poloviny září) – je zcela nová, moderní, dobře vybavená dětská herna / miniklub, který se nachází v blízkosti bazénu.

Dětská herna se nachází v klimatizovaném vnitřním prostoru (220m2) a venkovním prostoru (203m2):

- Dětský koutek (0 – 3 roky) - oddělený dětský koutek je vybaven didaktickými hrami a hračkami pro nejmenší; barevný a měkký nábytek pro malé děti

- Dobrodružná země (4 – 12 let) - Robinsonův ostrov (strážní věž, horolezectví, liány), visutý most, pirátská jeskyně se skluzavkou

- Pokoj pro teenagery (10 – 17 let) - oddělený prostor vybavený HI–TECH zařízením (PC s bezplatným připojením k internetu, konzole Nintendo Wii, TV LCD, Blue Ray přehrávač, projektor a plátno

- Amfiteátr - ideální místo, kde si můžete užít řadu představení a programů; kapacita cca 50 dětí

- Kreativní koutek - místo, kde je meze fantazie (malování, modelování, kreslení, řezání…); nábytek s kreslířskou a malířskou technikou a doplňkové doplňky pro tvořivé dílny

Hosté Park Plaza Verudela mají k dispozici sportovní a rekreační centrum s 16 tenisovými kurty, 2 malými fotbalovými hřišti, sportovištěm pro házenou, volejbal, plážový volejbal, squash, minigolf a stolní tenis. Další možnost: půjčovna kol, potápění jiné vodní sporty: vodní lyžování, šlapadla…(vše za poplatek).

Golf Range Verudela, který se nachází ve sportovním centru Verudela, 100 m od moře, s umělou trávou včetně následujícího vybavení: celková plocha 1000 metrů čtverečních, 9 jamkové cvičné jamkoviště o ploše 300 metrů čtverečních, 3 menší greeny pro vylepšení vaší krátké hry atd.

V místě různé restaurace se středomořskými a tradičními istrijskými lahůdkami, pizzerie, snack bary, bar u bazénu, nově zrekonstruovaná restaurace a bar u bazénu Oliva a nově otevřená kavárna Espressamente Illy.

MALOOBCHODNÍ ULICE „VERUDELA AVENUE“

Nově vybudovaná nákupní ulice mezi objekty Park Plaza Verudela a Park Plaza Histria včetně kavárny Esspresamente Illy, nabízí galerii moderního umění, spousty butiků, restaurací a pizzerií, obchodů se suvenýry, vína místní produkce.

Parkování, domácí zvířata povolena za příplatek.

Blízkost centra města, dobrá dostupnost MHD. Autobusová zastávka je vzdálena 200 m.

Ideální letovisko na Jadranu pro rodiny s dětmi a všechny, kteří si chtějí užít dovolenou v bohatými příležitostmi moderního turistického centra.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: směnárna, pizzerie, WI-FI k dispozici dle popisu, cukrárna, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, kadeřnictví, televizní místnost, grill společný s ostaními, tobogán, samoobsluha, tržnice, obchody různé, dětská herna.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, střelnice, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf.

Dětská postýlka (na předchozí vyžádání) - ZDARMA !!! Pozor - počet osob v apartmánu nesmí překročit uvedený možný počet (včetně dětské postýlky).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.3.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se sčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Verudela je zalesněný poloostrov vzdálený cca. 1,5 km od Puly, kde se nachází vyhlášená turistická střediska Verudela. Pláže zde jsou kamenité, menší oblázkové (v zátokách). Ve středisku najdete vše potřebné pro Vaši příjemnou dovolenou, doslova na co si vzpomenete.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • klimatizace

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • stravování