Povljana - Nono vila - apartmány v soukromí ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Povljana je menší turistické městečko v jižní části ostrova Pag v překrásné přírodní zátoce. Obrácena proti západu je chráněna od všech větrů a mnohočetné pláže jsou předpokladem nezapomenutelného odpočinku. Tady se stýkají Kvarnerské ostrovy s Dalmacijí v jedno čisté moře. Povljana sama vznikla již v dávných letech, o čemž svědčí kostel sv. Nikole z 10. století, který stojí přímo na kraji jedné z pláží. Tři kilometry od Povljany je sladkovodní jezero VELIKO BLATO, které je zajímavé pro rybáře. I z názvu tohoto jezera vyplývá, že se zde nachází i léčivé bahno vhodné pro revmatiky. Povljana má i specifické víno - bílý Gegič.V poslední době se Povljana velmi rozrůstá novými apartmánovými vilami, z nichž některé vyrostly v celá apartmánová střediska. Pláže jsou zde téměř písčité s pozvolným vstupem do vody.

Nono vila - apartmány v soukromí

Vila je umístěná asi 250 m od oblázkové pláže Vrulja. Vila nabízí apartmány různého složení. V přízemí, které má samostatný vchod ze zahrady, 

je apartmán 1/4(+1(+2) a apartmán 1/2(+2) tzn., že pod samostatným vchodem může být ubytování pro skupinku max. 10 osob. Ve 2. patře jsou dva apartmány 1/2 (+2) a studio pro 2 osoby tzn., že pod samostatným vchodem může být ubytování pro skupinku max. 10 osob. Ve 3. patře je apartmán 1/4(+1(+2) a apartmán 1/2(+2) tzn., že pod samostatným vchodem může být ubytování pro skupinku max. 10 osob. Apartmán 1/6 – může se spojit s apartmány 1/2 a 1/4+2 (na předchozí vyžádání). Všechny apartmány mají ložnici (e), kuchyň s denní místností, sociální zařízení, klimatizaci, SAT/TV. Všechny apartmány na patře mají terasu nebo balkon s překrásným výhledem na moře. Před vilou jsou místa na parkování. Klienti mohou využít venkovní gril na dvoře. Vzdálenost od restaurací, obchůdků a tržnice je cca 250 m.

Tato destinace je pouze na vlastní dopravu.

Poloha: do 250 m od moře

Vybavení: restaurace a lá carte, obchod s potravinami, grill společný s ostaními, dětské hřiště, tržnice, parkování.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Destinace: Nono vila - apartmány v soukromí

Vila je umístěná asi 250 m od oblázkové pláže Vrulja. Vila nabízí apartmány různého složení. V přízemí, které má samostatný vchod ze zahrady, je apartmán 1/4(+1(+2) a apartmán 1/2(+2) tzn., že pod samostatným vchodem může být ubytování pro skupinku max. 10 osob. Ve 2. patře jsou dva apartmány 1/2 (+2) a studio pro 2 osoby tzn., že pod samostatným vchodem může být ubytování pro skupinku max. 10 osob. Ve 3. patře je apartmán 1/4(+1(+2) a apartmán 1/2(+2) tzn., že pod samostatným vchodem může být ubytování pro skupinku max. 10 osob. Apartmán 1/6 – může se spojit s apartmány 1/2 a 1/4+2 (na předchozí vyžádání). Všechny apartmány mají ložnici (e), kuchyň s denní místností, sociální zařízení, klimatizaci, SAT/TV, WI FI. Přistýlka, pomocné lůžko je v obývacím pokoji nebo v ložnici. 

Všechny apartmány na patře mají terasu nebo balkon s překrásným výhledem na moře. Před vilou jsou místa na parkování. Klienti mohou využít venkovní gril na dvoře, sprchu, a děti houpačku a pískoviště. Vzdálenost od restaurací, obchůdků a tržnice je cca 250 m.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • závěrečný úklid

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování
  • vratná kauce pro případ poškození 100 EUR/APT (host platí přímo v agentuře před vstupem do apartmánu)
  • povinná pobytová taxa – (platí se v CK/u prodejce)