Poreč - Zelena Laguna - Plavi Plava Laguna hotel . ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenze s nápojistrava: polopenze s nápoji
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, terasa, internetový kout, večerní klub, uložení jízdních kol.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, petanque, squash, půjčovna šlapadel, tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf.

Dítě do 12 let na přistýlce v 1/2+1 pokoji se 2 dosp. os. - ZDARMA !!

Dítě do 5 let bez lůžka (se stravou) a to se dvěma dospělými osobami v 1/2 pokoji nebo se 2 dospělým osobami a starším dítětem na přistýlce v 1/2+1 pokoji - na vyžádání - nebudou akceptovány reklamace z důvodu omezeného - ZDARMA.

Přistýlka je rozkládací lůžko nebo gauč o rozměru 190x70, na vyžádání.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Dětská postýlka (dítě do 3 let, na vyžádání) - ZDARMA

Destinace: Plavi Plava Laguna hotel .

Hotel Plavi se nachází ve středisku Zelena Laguna, které je plně soběstačné svými vyhlášenými restauracemi a sportovními možnostmi. Leží cca 5 km od centra Poreče. Hotel je přímo u pláže, má 214 pokojů a je plně klimatizován.

Pokoje jsou dvoulůžkové, dvoulůžkové s přistýlkou (na vyžádání), některé s francouzským lůžkem viz ceníková tabulka. Jsou vybaveny klimatizací, WI-FI, SAT/TV, telefonem, vysoušečem vlasů, některé pokoje mají balkon (viz. ceny), ledničku je možno poptat na recepci hotelu – za poplatek.

Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, terasa, vnitřní sál pro zábavné večery (animaci), mini club pro děti, dále obchod se suvenýry, směnárna, trezor na recepci (za poplatek), konferenční sál.  Hotel má venkovní bazén se sladkou vodou. Poblíž hotelu je dětské hřiště. Pláže jsou kamenité, oblázkové, betonová plata, cca 50 m od hotelu. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, vodní sporty a další bohatá nabídka střediska Zelena Laguna.  Turistický vláček každých 30 min - zatím informace, že v roce 2022 jezdí jen k odbočce k hotelu Parentium, tedy cca 1 km chůze  viz plánek .

V návaznosti na starobylé městečko Poreč bylo vybudováno 5 km jižněji jedno z nejznámějších a nejlépe vybavených turistických středisek – Zelena Laguna. Hosté zde najdou skutečně vše, na co jen vzpomenou. Na poloostrově Zelena Laguna se nachází 8 hotelů, 2 kempy a apartmány Astra. Je tu řada různých restaurací, kaváren, cukráren, puby, terasy s hudbou, rychlé občerstvení, hudební klub BIBLOS, vlastní kostel s vyhlídkovou věží. V Zelene Laguně je možno provozovat téměř všechny sporty. Jsou zde 3 fotbalová hřiště mezinárodních měřítek, 19 antukových kurtů, 2 kurty s umělým povrchem, hřiště na košíkovou, 2 hřiště na plážový volejbal, venkovní i halové stoly pro stolní tenis, asfaltové dráhy pro kolečkové brusle, golfové tréninkové odpaliště, minigolf, 4 dráhy na petanque a další. Centrální sportovní hala poskytuje možnosti všem halovým sportům. Pláže se střídají a jsou všeho druhu. Přírodní, kamenité, oblázkové, travnaté, betonová plata a dnes i upravené písčité s postupným vstupem do moře. K dopravnímu spojení s historickým centrem Poreče je možné využít turistický vláček nebo lodní transfer.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl (u večeří 22.4.-24.9. neomezené množství místních točených nápojů: stolní víno bílé a červené, pivo, voda, šťáva), 1x týdně tématická nebo gala večeře (22.4.-24.9.), uvítací přípitek (23.5.-2.9.)
  • animace kromě sobot (29.5.-2.9.) a to: Mini Club (4-12 let), dětský večerní program ve 20:30, pro dospělé ranní gymnastika nebo aqua-aerobic, sportovní turnaje, večerní živá hudba, animační programy v centru resortu
  • lehátka u bazénu (omezené množství)
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • WI-FI připojení k internetu na pokoji
  • doprava ze základních míst, další místa za příplatek

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • lednice (na vyžádání) 5 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • plná penze za příplatek (musí se objednat předem a ne na místě, a to na celý pobyt klienta a pro všechny osoby v pokoji, nápoje nejsou v ceně, jestli bude švédský stůl nebo servírovaná závisí na počtu osob, které oběd dokoupili) - platí se v Ck/u prodejce