Poreč - Hotel Delfin Plava Laguna - 7 nocí

od 6 090 Kč

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, směnárna, kadeřnictví, internet, restaurace, bar, bazén, kavárna, terasa, letní terasa, možnost zapůjčení kol, parkoviště.

Sport a zábava: potápění, plážový volejbal, půjčovna kol, dětské hřiště, vodní sporty, bazén.

možnost dokoupení obědů za 200 Kč/osobu/den
dětská postýlka na vyžádání 5 Eur/den-platba na místě
Parkování - 1 Eur/den/ auto - platba na místě

Hotel Delfin: Hotel Delfin Plava Laguna se nachází v parku turistické oblasti Zelená Laguna, cca 6 km jižně od centra Poreče.
Vybavení hotelu: recepce, klimatizovaná restaurace, kavárna s tanečním sálem, aperitiv bar, směnárna, kadeřnictví, internetová kavárna, venkovní bazén se slanou vodou, terasa, vyhrazené parkoviště (za poplatek).

Pokoje: 1/2 bez balkonu economy (E2) - 2 lůžka, sprcha a WC, bez možnosti přistýlky, 1/2 (+1) SWC BP (C2B) - 2 lůžka s možností přistýlky pro dítě do 12 let (na vyžádání), balkon směr do parku, sprcha a WC, 1/2 (+1) SWC BM (C2BN) - pokoje směrem na mořskou stranu, 2 lůžka s možností přistýlky pro dítě do 12 let (na vyžádání). Pokoj 1/1 (C1B) - 1 lůžko, balkon, koupelna, WC. • Dítě do 11,99 let má pobyt v hotelu zdarma jen v případě 2 plně platících osob (platí pro pokoje typu 1/2+1 nebo i 1/2+2).
Dítě zdarma na přistýlce (do 11,99 let) platí jen v případě dvou plně platících dospělých osob v témže pokoji. (doprava vlakem nebo autobusem se platí vždy). Dítě do 1,99 let bez nároku na lůžko a sedačku ve vlaku je možné ubytovat je s 2 plně platícími osobami v pokoji typu C2B nebo C2BN.

Na vyžádání v CK: Rodinné pokoje 1/2+2 balkon a nebo balkon směr moře (2 ložnice, 1 x dvoulůžko, 1 x dvě oddělená lůžka, jedna koupelna s WC. Minimální počet osob v 1/4 pokoji jsou 2 dospělé osoby + 2 děti do 12 let a vždy se platí 2 plné ceny za dospělé osoby (bez ohlednu, zda jsou ubytované např. 1 dospělá osoba a 3 děti do 12 let).
Stravování: polopenze, snídaně i večeře formou bufetu.

Pláž: přírodní kamenitá, oblázková, betonová plata cca 100 m od hotelu, s modrou vlajkou.
Sport a zábava : venkovní bazén (lehátka u bazénu zdarma (omezený počet), dětské hřiště, vodní sporty, animační programy

(cca 02.06.-30.08.), možnost výletů lodí, pronájem kol, potápění.
Domácí mazlíček na vyžádání - 13 EUR na den - platba na recepci.

Parkování 1 EUR na den - platba na recepci.
Dětská postýlka je na vyžádání - GRATIS.
wifi zdarma na recepci
check in 14:00, check out 10 hodin
Příjezd možný denně.

Destinace: Městečko Poreč patří mezi největší a nejnavštěvovanější letoviska na západním pobřeží Istrie. Kromě dobře vybavených ubytovacích a sportovních zařízení, může město nabídnout zajímavé procházky historickým centrem, které se rozkládá na nevelkém poloostrově.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí, 7 x polopenzi, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta (pouze online telefonicky)