Poreč - Hotel Albatros Plava Laguna - 7 nocí - BUS


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Hotel Albatros Plava Laguna

FIRST MINUTE:

Sleva 170 Kč za osobu a noc na pevném lůžku platí při rezervaci do 15.3. 2023 a bude vám automaticky odečtena v rezervaci.

Hotel Albatros Plava Laguna**** patří k jednomu z luxusnějších All inclusive hotelů v Poreči. Chcete-li si si užít bezstarostnou dovolenou, hotel Laguna Albatros Plava Laguna je tu pro vás. Hotel je vzdálen 5 km od centra Poreče a 100 m od moře. V sezoně jezdí turist. vlak do města každých 30 minut, autobus a loď každých 60 min.

Vybavení: Sedmipatrový hotel je plně klimatizovaný, má dva venkovní bazény, dětský bazén, WiFi připojení, restauraci, aperitiv bar, úschovnu kol, směnárnu, animační programy pro děti i dospělé (Miniklub pro děti 4-12 let), večerní program. Parkování pro 1 auto na den stojí 1 EUR/den..

Ubytování: moderní dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, SAT TV, sejf, telefon, koupelna/WC, fén, část pokojů s balkonem s výhledem do parku, WIFI. Přistýlka pro děti k dispozici (na dotaz). Minibar za příplatek. Hotel disponuje i několika pokoji pro tělesně postižené.

Stravování: All inclusive formou bufetu (snídaně, oběd, večeře), snack u bazénu od 11.00. do 23.30 h., točené nápoje (víno, pivo, nealko), alkoholické nápoje místní výroby, překapávaná káva, čaj. Bar otevřen od 8.00 do 23.30 h. a i zde je možné dostat točené nápoje (víno, pivo, nealko), alkoholické nápoje místní výroby, espresso, teplé nápoje.. Možnost vegetariánské stravy. Snídaně od 7 do 10 hodin, oběd od 12 do 14 hodin a večeře od 18.30 do 21 hodin. Za příplatek jsou zahraniční nápoje, lahvové víno, lahvové pivo

Pláž: vzdálená 100 m od hotelu, betonová plata, travnaté plochy, oblázky, lehátka a slunečníky za poplatek, sprchy, restaurace a bary.

Hotelový bazén: 2 venkovní sladkovodní bazény (102 a 224 m 2 ), dětský bazén (50 m 2 ), lehátka (omezený počet), zdarma ručníky u bazénu (na kauci)

Sport: v rámci All inclusive možno rezervovat tenis, mini golf, kola a další sport. vybavení. Přesný seznam na recepci kde si děláte rezervaci sportovišť.

Domácí mazlíčci nejsou povoleni. • V hotelu je zapotřebí nosit stále na ruce náramek s označením all inclusive.

Příjezd možný autem každý den • check in od 14.00, check out do 10.00

Parkování - 1 Eur/den - platba na recepci

Informace pro klienty cestující vlakem Regiojet: hotel Albatros je vzdálen 15 minut klidné chůze od hotelu Delfín, kam zajíždí svozový autobus Regiojet (je zde výstup a nástup do autobusu). K hotelu Albatros musíte dojít pěšky.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, dětský klub, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, kavárna, internet (WIFI), klimatizace, pokoje pro osoby tělesně postižené.

Destinace: Městečko Poreč patří mezi největší a nejnavštěvovanější letoviska na západním pobřeží Istrie. Kromě dobře vybavených ubytovacích a sportovních zařízení, může město nabídnout zajímavé procházky historickým centrem, které se rozkládá na nevelkém poloostrově.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí, stravování All inclusive na 7 nocí, pobytovou taxu, dopravu autobusem, poj. CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta