Poreč - Apartmány Astra Plava Laguna - 7 nocí


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Městečko Poreč patří mezi největší a nejnavštěvovanější letoviska na západním pobřeží Istrie. Kromě dobře vybavených ubytovacích a sportovních zařízení, může město nabídnout zajímavé procházky historickým centrem, které se rozkládá na nevelkém poloostrově.

Poloha: Do 200 metrů od pláže

Vybavení: recepce, parkoviště.

Sport a zábava: tenis, potápění, šnorchlování, volejbal, bowling, půjčovna kol, herna, šlapadla, basketbal, bazén, minigolf.

Destinace: Apartmány Astra Plava Laguna

FIRST MINUTE 10% DO 1.4. 2022 A 50% PLATBĚ DO 10.4.2022 PRO TERMÍNY 28.5.-25.6. 2022

Apartmány ASTRA PLAVA LAGUNA se nacházejí v turistické oblasti Zelená laguna, při pobřeží, uprostřed zeleně, cca 6 km od centra Poreče.

Ubytování: Astra jsou apartmány pro 4 osoby: A/4 má dvě dvoulůžkové ložnice, obývací místnost s kuchyňským koutem, Sat-TV, telefon, koupelnu (sprcha, WC, fén), balkón nebo terasu, velikost cca 38 m2.

V budově recepce je směnárna, trezory k pronajmutí. V Zelené Laguně je spousta restaurací, pizzerií, taveren, obchody, kadeřník, pošta, sauna, lékař i zubař. WiFi je zdarma v blízkosti recepce. V hlavní sezoně jezdí turistický vláček do Poreče každých 30 minut (více informací na recepci). Hosté mohou využívat i služeb kempu Zelena Laguna

Pláž: přírodní kamenitá, místy oblázková, s betonovými platy, vzdálená je 100-400 metrů dle rozmístění jednotlivých vil. U pláže je bazén (součást kempu Zelena laguna)

Sportovní aktivity: v místě jsou tenisové kurty, hřiště na fotbal, basketbal a házenou, mini golf, stolní tenis, možnost pronájmu kol, bowling, bazén v kempu Zelena Laguna

Pes: je povolen, platba na recepci 13 EUR/den (nutné nahlásit při rezervaci).

Parkování: platí se na místě 1,- EUR/den - platba na recepci.

Stravování: vlastní - možnost dokoupení polopenze za 450 Kč na osobu a den ve vedlejším hotelu Delfin (polopenzi lze objednat pouze na celý pobyt, nikoliv na jednotlivé dny). Děti 4-11,99 let mají slevu 50% na polopenzi. Dítě do 3,99 let má polopenzi ZDARMA.

Do 29.5. 2022 a od 17.9. 2022 není možnost stravování (hotel Delfin je uzavřen)

Minimální délka pobytu je 7 nocí, příjezd možný každý den.

Cena zahrnuje

  • ubytování pro 4 osoby na 7 nocí, spotřebu vody, plynu a energií, povlečení, ručníky, úklid, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta, parkování (platba na místě, 1 Eur/den/auto)