Petrčane - Hotel Pinija


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Přímo u pláže

Vybavení: recepce, dětský klub, hlídání dětí, diskotéka, směnárna, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže, kavárna, kosmetika, pizzerie, sauna, krytý bazén, terasa, letní terasa, hřiště na košíkovou, tenisové kurty, terasa s hudbou, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, výtah, wellness, rodinné pokoje, pokoje pro osoby tělesně postižené.

Sport a zábava: plážový volejbal, stolní tenis, půjčovna kol, potápění, fitness, dětské hřiště, vodní sporty, bazén, minigolf, půjčovna loděk, vodní sporty, šlapadla, šnorchlování, půjčovna kol.

vstup do SPA ZÓNY 7,- EUR/3 hodiny

Hotel Pinija: SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP
-20 % PŘI ZAKOUPENÍ UBYTOVÁNÍ DO 31. 1. 2021 A ÚHRADĚ 50 % DO 15. 2. 2021
-10 % PŘI ZAKOUPENÍ UBYTOVÁNÍ OD 1.2. DO 31. 3. 2021 A ÚHRADĚ 50 % DO 15.4. 2021
Hotel Pinija**** je plně klimatizovaný, má tři křídla, která jsou spojena recepcí. Hotel disponuje 300 pokoji a 6 pokoji pro tělesně postižené. Krásné město Zadar je vzdáleno cca 10 km a historické městečko Nin cca 5 km. Blízká vesnice Petrčane je vzdálena asi 5 minut pěšky.
Hotel nabízí tyto služby: recepce, restaurace s možností vegetariánské stravy, směnárna, internetový koutek, prodejna suvenýrů, taverna, pizzeria-gril, bar na pláži, disco klub, vnitřní bazén se sladkou vodou (v období od cca 15.6. do 9.9. je uzavřený.) venkovní bazén s hydromasáží, sauna, fitness, solárium, masáže, kosmetický salón, dětské hřiště, stolní tenis, 3 tenisové kurty, mini golf, plážový volejbal, půjčovna kol i veškerých plážových rekvizit, hotelové animace.(15.6.-15.9.) U hotelu je velké hlídané parkoviště (zdarma).
Vybavení pokojů:

dvoulůžkové pokoje CLASSIC - dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky. Pokoje nemají balkon a jsou vybavené koupelnou se sprchou, WC a fénem , klimatizací, LCD SAT TV, telefonem , internetovou přípojku. Chladnička nebo minibar je na vyžádání (za poplatek)
rodinné pokoje CLASSIC - dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek. Pokoje nemají balkon a jsou vybavené koupelnou se sprchou, WC a fénem , klimatizací, LCD SAT TV, telefonem , internetovou přípojku. Chladnička nebo minibar je na vyžádání (za poplatek)
dvoulůžkové pokoje PREMIUM - pokoje v roce 2015 rekonstruované s možností jedné přistýlky. Pokoje mají balkon a jsou moderně zařízené. Vybavené jsou koupelnou se sprchou, WC a fénem, klimatizací, LCD SAT TV, telefonem, internetovou přípojku. Chladnička nebo minibar je na vyžádání (za poplatek)
dvoulůžkové pokoje PREMIUM SMĚR MOŘE - pokoje v roce 2015 rekonstruované s možností jedné přistýlky. Pokoje mají balkon a jsou moderně zařízené. Vybavené jsou koupelnou se sprchou, WC a fénem, klimatizací, LCD SAT TV,telefonem ,internetovou přípojku. Chladnička nebo minibar je na vyžádání (za poplatek)
rodinné pokoje PREMIUM SMĚR MOŘE - pokoje v roce 2015 rekonstruované s možností dvou přistýlek. Pokoje mají balkon a jsou moderně zařízené. Vybavené jsou koupelnou se sprchou, WC a fénem,klimatizací, LCD SAT TV telefonem, internetovou přípojku. Chladnička nebo minibar je na vyžádání (za poplatek)
Možnost jednoulůžkových pokojů CLASSIC a PREMIUM.
Hotel má k dispozici několik pokojů speciálně upravených pro invalidní hosty. Celý hotel je bezbariérový, včetně přístupu na pláž a do moře.
Stravování: polopenze - snídaně a večeře jsou formou bufetu - švédské stoly. Možnost dokoupení obědů za 350 Kč/osobu/den. V rámci speciálních akcí a termínů je plná penze.
Pláž přímo u hotelu je přírodní kamenitá, místy oblázkovo-písčitá, se sprchami, díky pinijovému háji vždy chráněná před větrem a velkými vlnami. Z hotelu se organizuijí polodenní i celodenní výlety. V blízkosti hotelového komplexu je i malé přístaviště pro malé sportovní čluny.
V hotelu je nově postavené Wellness centrum & Spa "Marea " . Můžete zde využívat relaxační zónu s pohledem na moře, finskou saunu, parní saunu, ledovou fontánu a relaxační místnost se zdí z himalájské soli. To vše za 7 Eur za osobu za 3 hodiny.

Můžete si zde dopřát i různé lázeňské procedury, masáže, pedikuru, manikuru. Tyto procedury se platí. V letních měsících se masáže dělají venku.
Akce 7=5 platí pro pobyty do 21 .5. a od 25.9. do 6.11. 2021
Akce 7=6 platí od 22.5. do 11.6. a od 4.9. do 24.9. 2021
Akce a slevy nelze sčítat.
Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

PŘÍJEZDY MOŽNÉ KAŽDÝ DEN.

Destinace: Turistické středisko Petrčane leží na zalesněném výběžku 12 km severozápadně od Zadaru. Je to malé turistické a rybářské městečko vzdálené pouhých 10 km od Zadaru. Leží mezi poloostrovy Punta Skala na jedné straně a Punta Radman na straně druhé. Petrčane má mnoho překrásných písečných a oblázkových plaží v blízkosti piniových hájů. Klidné prostředí, oblázkové pláže, skalnaté útesy a průzračně čistá voda Vám zaručují příjemnou dovolenou. Petrčane nabízí bohaté kulturní a sportovní vyžití: restaurace, obchody, diskotéky, půjčovny šlapadel a lodí, bazény, saunu, fitness centrum, tenisové kurty, mini-golf. Organizují se zde výlety lodí do národního parku "Kornati" a do zálivu "Telašćica".

Poznámka: vstup do SPA ZÓNY 7,- EUR/3 hodiny

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí za osobu, 7x polopenzi, pobytovou taxu, dopravu
  • ubytování na 7 nocí za osobu, 7x polopenzi, pobytovou taxu, dopravu

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta
  • pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta