Petrčane - Apartmány ERO


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Destinace

Turistické středisko Petrčane leží na zalesněném výběžku 12 km severozápadně od Zadaru. Je to malé turistické a rybářské městečko vzdálené pouhých 10 km od Zadaru. Leží mezi poloostrovy Punta Skala na jedné straně a Punta Radman na straně druhé. Petrčane má mnoho překrásných písečných a oblázkových plaží v blízkosti piniových hájů. Klidné prostředí, oblázkové pláže, skalnaté útesy a průzračně čistá voda Vám zaručují příjemnou dovolenou. Petrčane nabízí bohaté kulturní a sportovní vyžití: restaurace, obchody, diskotéky, půjčovny šlapadel a lodí, bazény, saunu, fitness centrum, tenisové kurty, mini-golf. Organizují se zde výlety lodí do národního parku "Kornati" a do zálivu "Telašćica".

Poloha: Do 100m od pláže

Vybavení: parkoviště, klimatizace.

Sport a zábava: potápění, šnorchlování, půjčovna kol, rybaření, šlapadla, vodní sporty, půjčovna loděk.

Pes (do 5 kg) 5 Eur/den - platba na místě

Apartmány ERO: Apartmány "ERO" jsou umístěny na poloostrově Punta Skala, v blízkosti turistického střediska Punta Skala v Petrčane. Vzdálenost k moři je 50 metrů, parkování aut je přímo u apartmánu zdarma. Apartmán je pěkně zařízen a vybaven, nechybí např. venkovní gril. Do centra Petrčane je to asi 1000 metrů podél moře, cukrárna 30 m, k nejbližší restauraci je to cca 300 metrů. V Zadaru (13 km) je velké množství obchodů a supermarketů pro váš pohodlný nákup. V blízkosti apartmánů je nově postaven obchod s potravinami. V objektu je WiFi připojení.

2 x apartmán pro 4 osoby s možností přistýlky za příplatek - viz ceník:

Přízemí: velikost cca 50 m2, 1x ložnice s oddělenými lůžky, 1x pokoj s manželskou postelí + rozkládací pohovka, kterou lze využít jako přistýlku pro dítě do 13,99 let, velká koupelna se sprchou, WC, umyvadlem, bidetem a pračkou, kuchyň s jídelním stolem pro 4 osoby, lednička, elektrická deska na vaření, kompletní nádobí a příbory, zastřešená terasa s možností venkovního sezení včetně stolu pro 4 osoby, SAT LCD TV, klimatizace v každém pokoji, v případě potřeby je k dispozici dětská postýlka.

1. patro: velikost cca 50 m2, 1x ložnice s oddělenými lůžky + koupelna se sprchou a WC, 1x pokoj s manželskou postelí + rozkládací pohovka kterou lze využít jako přistýlku pro dítě do 13,99 let, 2. koupelna se sprchou, WC, kuchyň s jídelním stolem pro 4 osoby, lednička, elektrická deska na vaření, kompletní nádobí a příbory, zastřešená terasa s možností venkovního sezení včetně stolu pro 4 osoby, SAT LCD TV, klimatizace v každém pokoji.

Pláž: dlouhá, široká, kamenitá, oblázková ale i betonová plata s pohodlným vstupem do vody (žebříček), cca 100 metrů od vily, zastíněné travnaté plochy na ležení a opalování. V okolí jsou i oblázkovo -písčité pláže (Např. Zaton, Vir).

Pobyt se psem je možný pouze v apartmánu v přízemí, pes do 5 kg, poplatek 5,- EUR/den - platba na místě.

Slevy

  • SLEVA 10% PŘI REZERVACI OBOU APARTMÁNŮ

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí pro příslušný počet osob, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, ložní prádlo, ručníky, závěrečný úklid, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu , pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta