Ostrov Rab - Lopar - VELI MEL SUNNY HOTEL - 7 nocí

od 7 990 Kč

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Destinace

Lopar je písečný ráj na ostrově Rab. Je to místo, kde je mnoho písečných pláží, zátok, prostě písečný ráj. Městečko Lopar je vzdálené 12 km od města Rab.

Poloha: Do 200 metrů od pláže

Vybavení: recepce, dětský klub, kadeřnictví, internet, restaurace, bar, TV místnost, terasa s hudbou.

Sport a zábava: vodní sporty.

Dítě do 2 let bez lůžka a stravy - zdarma
Dětská postýlka - 5 Eur/noc - platba na místě

Veli Mel Sunny hotel: San Marino Sunny Resort by Valamar se skládá z pěti hotelů a je situován ve městečku Lopar (severovýchovní strana ostrova Rab), vzdáleném cca 14 km od města Rab.

Rozkládá se na 1,5 km dlouhé velmi oblíbené písečné pláži, známé jako "Rajská pláž". Toto středisko je ideální pro rodiny s malými dětmi a další milovníky písčitých pláží.

Ubytování - Hotel Veli Mel Sunny hotel: Třílůžkový pokoj: velikost 19 m 2 , 2 lůžka + rozkládací pohovka, klimatizace, koupelna, WC, balkon

Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu + nápoje k večeři zdarma (voda, džusy, víno, pivo). Stravování je v centrální restauraci uprostřed resortu.

Všichni hosté San Marino Sunny Resortu by Valamar mají k dispozici nabídku polopenze ve společné hotelové restauraci, která podává chutnou snídani a večeři formou bufetu. V přízemí restaurace se nachází aperitiv bar a prostorná terasa, a hostům je k dispozici též lobby bar v Plaža Family Hotelu. U Rajské pláže v blízkosti resortu vás čeká ještě celá řada barů a restaurací s terasami a večerním programem.

Pláž: dlouhá písečná pláž, vzdálená 200 m od resortu. V rácmi resortu ale i na pláži je mnoho možností sportovního vyžití.

San Marino Sunny Resort by Valamar se nachází 200 m od největší a nejznámější rabské Rajské pláže. Tato písečná pláž dlouhá 1500 m je díky mělkému a teplému moři ideální pro rodiny s dětmi. Na pláži si můžete pronajmout lehátko a slunečník a užívat si v nabídce barů a restaurací, které se nacházejí přímo na pláži. Aktivnější hosté si nesmějí nechat ujít populární plážový volejbal nebo fotbal a další zábavné sporty na souši i na moři. Děti budou zvláště nadšené hraním v písku, aquaganem a četnými dětskými hřišti ve stínu blízko pláže. Nudistická pláž je vzdálená cca 1000 m od resortu.

Dětská postýlka za poplatek 5,- EUR na den - platba na místě.
Domácí mazlíček za 25,- EUR na den - platba na místě.,

Cena zahrnuje

  • 7 x ubytování za osobu, 2 x polopenzi s nápoji k večeři, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta (pouze online)