Ostrov Krk - Punat - Hotel Park Punat - 5 nocí


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Moderně zrekonstruovaný Falkensteiner Hotel Park Punat**** se nachází v centru města Punat na ostrově Krk, umístěný ve stínu borovic a oliv. Hotel se skládá ze dvou budov Park I a Park II a je přímo na mořském břehu, u dlouhé promenády. Hotel má několik kotevních míst přímo před hotelem a větší počet kotevních míst v Marině Punat vzdálené 500 metrů. Hotel má nově přípojku pro nabíjení vozů Tesla.

Vybavení: recepce, bar, kavárna, obchod, možnost masáží, internet ve společných prostorách, parkoviště. Součástí hotelu je i kavárna s terasou, fitness centrum s barem, hřiště pro děti. Můžete využít i služeb vláčku, který vás v létě odveze na vzdálenější pláže v okolí Punatu.

Ubytování: Hotel má194 pokojů se sprchou a WC, Sat-TV, telefon, WiFi, část pokojů má balkon. Všechny pokoje mají klimatizaci.

Youth room (pokoj pro mladé) - cca 18 m2, pro maximálně 2 osoby do 18 let

Comfort pokoj / Comfort pokoj s balkonem - cca 20 m2, pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 5,99 let, twin beds

Superior pokoj/Superior pokoj s balkonem - cca 22 m2 maximálně pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 11,99 let, twin beds a rozkládací gauč (140 cm šíře)

Family pokoj Comfort / Superior - cca 33 m2 pro 2 dosp. osoby a 2 děti do 11,99 let, dvoulůžková postel v samostatníém pokoji, rozkládací gauč v druhém pokoji

Suite / Suite směr moře - cca 36-40 m2, max 2-5 osob (2 dosp.+ 3 děti nebo 3 dosp. a 2 děti), 2x ložnice s 2 lůžky a denní místnost s rozkládacím gaučem

Stravování: Nápoj na přivítanou, Falkensteiner All Inclusive Light: bohatá snídaně formou bufetu, lehký oběd s nápoji, bohatá večeře s nápoji taktéž formou bufetu, nápoje - lokální pivo, víno, voda, nealkoholické nápoje, káva, čaj.

Nápoje na baru od 10.0 do 22.00 - pivo, víno, voda, káva, čaj, lokální alkoholické nápoje, welcome drink. Nově občerstvení i u bazénu.

Sport, zábava: Aerobic a Fitnes program - ranní gymnastika s animací, možnost procházek v okolí Punatu. Animace pro děti po dobu školních prázdnin, herna pro děti Falky Land. Možnost zapůjčení elektro kol nebo klasických kol (za příplatek)

Bazén: venkovní bazén s toboganem a dětský bazének, lehátka a slunečníky

Pláž : vzdálená asi 10 minut pěšky od hotelu, oblázková, možnost mini vláčku nebo golf vozíkem pro 5-6 osob (vše za příplatek)

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 10 % DO 28.2.2019 pro termíny do 5.7. a od 24.8., minimum 3 noci, záloha 50 % splatná do 15.3.2019

Příjezdy možné každý den, pobyty od 3 nocí (od 7.7. do 24.8. minimum 5 nocí)

Na místě se platí: eko taxa (0,15 Eur/os./den, dítě do 11,99 neplatí), Pobytová taxa se platí na místě - cca 1,33 Eur/os./den, dítě 12-17,99 let platí 50 %

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, směnárna, kadeřnictví, prodejna suvenýrů, restaurace, bar, letní terasa, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace.

Cena zahrnuje

  • 5 x ubytování za osobu, 5 x stravování All inclusive Light

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa a eko taxa se platí na recepci při příjezdu. Cena dále neobsahuje dopravu, služby delegáta (pouze telefonní HOTLINE), pojištění léčebných výloh a storna