Ostrov Crveni Otok - Istra Island hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenze s nápojistrava: polopenze s nápoji
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén vnitřní, pizzerie, wellness centrum, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén dětský, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, sprchy na pláži, grill bar, dětské hřiště, sauna, konferenční místnost, bar u bazénu, masážní salón, večerní hudba, dětská herna, taneční večery, exchange.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, malá kopaná, vodní sporty, škola plavání, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, střelnice, aerobic, windsurfing, škola potápění.

Dětská postýlka (na vyžádání, pro dítě do 2 let) - ZDARMA !!!

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami v pokoji 1/2 Superior B (B21) - ZDARMA !!!

V případě 1 dospělé osoby a dvou dětí do 12 let, druhé dítě do 12 let je na přistýlce a platí stejnou cenu jako první dítě do 12 let na řádném lůžku.

Jednolůžkový pokoj - cena při obsazení 1/2 pokoje pouze jednou osobou (single use) - je na vyžádání.

Rodinný pokoj má dva dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi.

Neomezené nápoje k večeři.

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 22.5.2023 SLEVA (SPO 15%) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ V TERMÍNECH 3.6.-24.6.2023 !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Istra Island hotel: Island hotel Istra se nachází na ostrově Sv. Andrija v blízkosti města Rovinj. Spojení s Rovinjí je uskutečňováno kyvadlovou lodní dopravou. Plavba trvá cca 15 min. Pro hotelové hosty je kyvadlová doprava během pobytu zdarma. Před odjezdem lodí na ostrov můžete své vozidlo zaparkovat na předem rezervovaném parkovišti. Veškeré informace o parkování vozidla obdržíte v informační kanceláři hotelu v přístavišti, v místě, kde je v modrých barvách napsáno hotel Istra. Převoz lodí je v provozu od 5:30 do 00:30 hodin. Zavazadla Vám služba odveze přímo z lodi až do hotelu. 

Hotel Istra je plně klimatizován. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, jednolůžkové a rodinné (dva dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi). Pokoje mají SAT/TV, telefon, trezor, minibar, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, balkon, WI-FI. Všechny pokoje B  mají plný nebo částečný (např. stromy) pohled na moře - hotel je na ostrově. Klientům je k dispozici hotelová restaurace, restaurace á la carte Allegro, aperitiv bary, pizzerie, rybí restaurace Lavanda Ggrill, venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu v ceně, dětský bazén. V hotelu je wellness centrum, které nabízí saunu, masáže, fitness, solárium, salón krásy, vnitřní bazén se sladkou vodou (90 m2). Ke sportovnímu vyžití slouží hřiště na plážový volejbal, tři tenisové kurty, škola tenisu, hřiště na basketbal, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, vodní sporty a další.

Pláže jsou skalnaté, přírodní kamenité, oblázkové, betonová plata, vzdálené cca 50 m, je zde i upravená písečná pláž. Pro invalidy jsou uzpůsobeny 3 vstupy do moře. Na pláži vlaje vlajka Plava zastava, která značí, že moře a okolí je čisté. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži jsou i sprchy.

Destinace: Proti Rovinji (kde klienti na vlastní dopravu ponechávají svá auta na předem rezervovaném parkovišti), 15 minut plavby lodí, se nachází Crveni Otok. Je složen ze dvou ostrůvků: Sveti Andrija a Maškin. Na ostrově Sveti Andrija lze vidět pozůstatky starých staveb z doby římského osídlení (jsou viditelné v moři), některé zdejší nálezy jsou umístěny v parku s velmi bujným rostlinstvem a zříceninami předrománského kostelíka. Od 6. do 13. stol. působil na ostrově benediktinský klášter založený za ravennského exarchátu. V 19. stol byly části klášterního komplexu obnoveny a zakomponovány do vily barona Hütterodta, která byla v nové době upravena na komfortní hotel s bazénem Dvorac. V prostorách starého kostela je umístěno lapidárium. Červený ostrov je spojen násypem se sousedním ostrůvkem Maškin, kde je naturistická pláž. Crveni Otok má pravidelné spojení lodí s městem. Je to učiněná oáza klidu - diskotéky a auta sem nemají přístup. Crveni otok je kromě toho prohlášen za chráněný přírodní výtvor. Je zde i jachtařská škola a potápěčská základna.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl, u večeří točené místní nápoje: (pivo, víno, soda, voda)
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • klimatizace
  • WI-FI
  • vstup do fitness
  • vířivky
  • využívání venkovního bazénu
  • parkování na hlídaném parkovišti v Rovinji
  • kyvadlová doprava lodí z Rovinji (přístaviště Delfin) na ostrov Sv. Andrija a zpět (během celého pobytu)

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění