Ostrov Brač - Supetar - Bluesun resort Velaris - 4 noci


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Bluesun resort Velaris

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 35 % PŘI REZERVACI DO 31.12.2020 a 100% platbě nejpozději do 15.01.2021.

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 35 % PŘI REZERVACI DO 31.01.2021 a 100% platbě nejpozději do 15.02.2021.

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 15 % PŘI REZERVACI DO 28.02.2021 a 100% platbě nejpozději do 15.03.2021.

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 10 % PŘI REZERVACI DO 31.03.2021 a 100% platbě nejpozději do 15.04.2021.

Turistický resort Velaris se nachází na ostrově Brač, v klidném zálivu Vela Luka na západní straně Supetaru. Rozkládá se na břehu moře, uprostřed rozlehlého parku. Od oblázkové pláže ho dělí 20 – 100 m (v závislosti od typu ubytování), od centra městečka je vzdálený necelý kilometr. Resort se skládá ze čtyř částí: depandance Vlačica*** a Vrilo*** poskytují ubytování ve zrenovovaných standardních pokojích, hotel Amor**** a Villa Vela Luka**** mají superior pokoje. Na ostrov se pohodlně dostanete ze Splitu, který má se Supetarem pravidelné lodní spojení

Kapacita :172 pokojů - dvoulžkové superior s balkonem na mořskou stranu, dvoulůžkové superior bez balkonu směrem na mořskou stranu, dvoulůžkové superior s balkonem směr park , dvoulůžkové standard s balkonem na mořskou stranu, dvoulůžkové standard bez balkonu směrem park, rodinné pokoje a suite s terasou na mořskou stranu.

Vybaven í :restaurace s terasou , restaurace na pláži , bar na pláži , lobby bar , bazén s lehátky a slunečníky, osušky za depozit , dětský bazén ,terasa na opalování , konferenční místnosti , internetový koutek , WiFi připojení v hotelu Amor, wellness centrum (masáže, pedikúra a manikúra, sauna a jaccuzi), , prádelna , dětské hřiště , za příplatek – tenis, fittness, potápěčská škola, půjčovna kol • v blízkosti hotelu vodní lyžování, různé vodní sporty ,animační programy.

Ubytování:

standardní dvoulůžkové pokoje (3*) (17 m2) s výhledem na park mají manželskou postel, klimatizaci, mini ledničku- na vyžádání , TV/SAT , telefon, koupelnu (sprcha, WC, fén),

Standardní dvoulůžkové pokoje (3*) (22,5 m2) s výhledem na moře s možností jedné přistýlky mají manželskou postel nebo dvě lůžka, klimatizaci , mini ledničku - na vyžádání , TV/SAT , telefon , koupelnu (sprcha, WC, fén), balkon ,

Superior dvoulůžkové pokoje (4 *) ( 26-29m2) s balkonem na mořskou stranu s možností přistýlky (rozkládací gauč) mají manželskou postel nebo dvě lůžka balkon/terasu, klimatizaci, koupelnu (sprcha nebo vana, WC, fén), trezor, TV/SAT, telefon, mini bar, internetové připojení.

Superior dvoulůžkové pokoje (4 * )( 26-29m2) bez balkonu s výhledem na moře s možností přistýlky (rozkládací gauč) mají manželskou postel nebo dvě lůžka, balkon/terasu, klimatizaci, koupelnu (sprcha nebo vana, WC, fén), trezor, TV/SAT, telefon, mini bar, internetové připojení. .

Superior dvoulůžkové pokoje (4 * ( 26-29m2) s balkonem směr park s možností přistýlky (rozkládací gauč) mají manželskou postel nebo dvě lůžka, balkon/terasu, klimatizaci, koupelnu (sprcha nebo vana, WC, fén), trezor, TV/SAT, telefon, mini bar, internetové připojení.

Suite (4 * )(50m2) s terasou na mořskou stranu mají manželskou postel nebo dvě lůžka, terasu , oddělenou obývací místnost, klimatizaci, koupelnu (sprcha nebo vana, WC, fén), trezor, TV/SAT, telefon , mini bar , internetové připojení . Většina suite mají možnost přistýlky formou rozkládacího gauče

Stravování :polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.

Pláž : písčitá a oblázková 20 – 100 m (v závislosti od typu ubytovaní) . Lehátka na pláži za poplatek

Dětská postýlka na vyžádání 10 Eur/den

Domácí mazlíčci nejsou povoleni • příjezd možný každý den

Největší místo a trajektový přístav na ostrově Brači Supetar, se zařazuje mezi hlavní turistická centra Dalmácie. Umístěný na severu ostrova v zátoce sv. Petra, podle níž byl pojmenován.

Supetar je ideálním výběrem pro všechny co chtějí užívat v bohatém památkovém dědictví ostrova i pevniny Střední Dalmácie a zároveň v kouzlu jednoho ostrovního městečka. Koncerty, divadelní představení, folklorní večery a mnohé jiné události se organizují v rámci Supetarského kulturního léta. Muzeum ostrova Brače ve starém domě Radojković, svědčí o bohaté minulosti malebných vesnic co přitahují svojí jednoduchostí a klidem. (zdroj: www.croatia.hr)

Ostrov Brač patří mezi největší ostrovy v Jaderském moři. Je znám těžbou bílého mramoru, který byl použit na stavbu Bílého Domu ve Washingtonu.

Poloha: Do 50 m od pláže nebo pláže

Vybavení: kadeřnictví, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže.

Sport a zábava: vodní lyže, potápění, stolní tenis, půjčovna kol, fitness, basketbal, půjčovna loděk.

.: Destinace

Cena zahrnuje

  • ubytování na 4 noci, 4 x polopenzi, pobytovou taxu
  • ubytování na 4 noci, 4 x polopenzi, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta
  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta