Orebič - Vila LIDIJA ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: nově postavená a vkusně zařízená vila se nachází v klidné části města v blízkosti moře (cca 250 m od hlavní pláže Orebiče) i centra

Pláž: písčité pláže občas přecházející v oblázkové s drobnými kamínky cca 250 m, pozvolný vstup do moře. Pláže jsou pravidelně udržované a čištěné, vybavené sprchami, možno využít i nabídek windsurfingu, vodních skútrů, šlapadel.

písčitá pláž občas přecházející v oblázkové s drobnými kamínky cca 250 m, pozvolný vstup do moře. Pláže jsou pravidelně udržované a čištěné, vybavené sprchami, možno využít i nabídek windsurfingu, vodních skútrů, jachet, šlapadel.

Vybavení: každé studio je vybaveno kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením, balkónem nebo terasou. Všechna studia jsou vybavena klimatizací. K dispozici je posezení na venkovní terase vily s grilem. WI-FI připojení je k dispozici ve všech studiích a apartmánech.

Náš názor: ubytování za skvělou cenu blízko centra i písečné pláže

Upozornění: jednolůžkový pokoj + 500,- Kč/noc

Poznámka: Cena zahrnuje: dopravu autokarem, 7 x ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.,Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno), příplatky viz tabulka, pobytová taxa 1,8 EUR/noc dospělý, 0,9 EUR/noc dítě 18-12, dítě do 12 let zdarma

Stravování: vlastní

vlastní nebo polopenze v blízké restauraci (cca 5 minut chůze). Snídaně formou švédských stolů a večeře výběrem ze tří jídel.

Vlastní nebo formou polopenze  v blízké restauraci (cca 5 minut chůze) kde se podává snídaně formou švédských stolů a večeře výběrem ze 3 jídel. V Orebiči jsou 3 pekárny a několik obchodů s potravinami včetně většího Konzumu. Najdete zde také několik kvalitních pizzerií, kaváren a restaurací.Nejbližší obchod najdete 4 minuty chůze od vily, na příjezdu do Orebiče je veliký Konzum. Samozřejmě nechybí ani rybí trh, kde si můžete zakoupit čerstvou - právě vylovenou rybu.

Ubytování: hotel ***

je zajištěno ve studiích - dvoulůžkové studioapartmány (možnost propojení), dále třilůžkové studioapartmány s možností přistýlky


Slevy

  • vlastní doprava - 1.500,- Kč, spojení 2 turnusů - 1.500,- Kč