Rogaška Slatina - Sava Grand hotel Lux ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

POKOJE A APARTMÁNY LUX

Prostorné pokoje v pastelových barvách jsou vyrobeny z přírodních materiálů a byly nově zrekonstruovány v roce 2010. Většina z nich nabízí neocenitelný výhled do nádherného parku. Vybavení pokojů: Hotel nabízí 86 pokojů LUX a 16 luxusních apartmánů s designem Ars natura. Všechny pokoje jsou vybaveny: koupelnou (sprcha nebo vana), WC, SAT TV, rádiem, telefonem, minibarem, trezorem, županem, klimatizací, Wi-Fi zdarma. Některé mají balkon.

DOUBLE ROOM LUX GRAND - velikost pokoje je 25 m2 a jeho součástí je manželská postel 200 x 200 a rozkládací pohovka. V koupelně je větší sprchový kout, umyvadlo a WC.

DOUBLE ROOM LUX - velikost pokoje je 21 m2 a jeho součástí je manželská postel 180 x 200. V koupelně je větší sprchový kout, umyvadlo a WC.

SUITE PEGASUS - se rozkládá na 49 m2; má balkon s výhledem na krásný park a uklidňující lesní oblast. Nachází se ve 3. patře a má předsíň, ložnici s křeslem a psacím stolem, obývací pokoj se sedací soupravou a psacím stolem. K vybavení patří i 2 satelitní TV. Jsou zde dvě koupelny, první je luxusní a jsou v ní dvě umyvadla, bidet, WC, sprchový kout, velká vířivka a špičková kosmetika; druhá koupelna je o něco menší, s jedním umyvadlem, WC a sprchovým koutem. Zvláštností apartmá je propojenost s dvoulůžkovým lux grand pokojem a lze jej využít jako rodinné apartmá.

SUITE SPA (41 – 49 m2) - apartmá Sisi má malé soukromé lázeňské centrum, kde si můžete dopřát finskou saunu a jacuzzi a v klidu relaxovat na pohodlných lehátkách. Z balkonu se můžete kochat krásným výhledem do parku a pavilonu, kde si královský pár užíval návštěvu Rogašky Slatina.

SUITE ATTEMS - rozkládají se na 41 m2, mají balkon s výhledem na uklidňující lesní oblast. Nacházejí se ve 3. patře a mají předsíň, ložnici, obývací pokoj se sedací soupravou a psacím stolem. K vybavení patří i 2 satelitní TV. Disponují dvěma koupelnami, z nichž první je luxusní a jsou v ní dvě umyvadla, bidet, toaleta, sprcha, velká vířivka a špičková kosmetika; druhá koupelna je o něco menší, s jedním umyvadlem, WC a sprchovým koutem. Specialitou jednoho z apartmánů je, že má dvoulůžkový lux pokoj s manželskou francouzskou postelí „Attems“ o rozměrech 140 x 200.

SUITE PRESIDENTIAL - prezidentské apartmá se rozkládá na 70 m2; má dva balkony a nabízí výhled na krásný park a uklidňující lesní krajinu. Nachází se ve 3. patře a má předsíň, dvě ložnice, jídelnu pro 4 osoby a obývací pokoj se sedací soupravou. K vybavení patří i 2 satelitní TV. Disponuje dvěma koupelnami, první je luxusní a obsahuje dvě umyvadla, bidet, WC, sprchový kout, velkou vířivku a špičkovou kosmetiku. Druhá koupelna je o něco menší, s jedním umyvadlem, WC a sprchovým koutem.

SUITE FERDINAND / KAISER - apartmány se rozkládají na 70 m2. Mají dva balkony (jeden má Kaiser) s výhledem na krásný park a uklidňující lesní oblast. Nacházejí se ve 4. patře a mají předsíň, dvě ložnice, jídelnu pro 4 osoby a obývací pokoj se sedací soupravou. K vybavení patří i 2 satelitní TV. Disponují dvěma koupelnami, z nichž první je luxusní a obsahuje dvě umyvadla, bidet, toaletu, sprchu, velkou vířivku a špičkovou kosmetiku; druhá koupelna je o něco menší, s jedním umyvadlem, WC a sprchovým koutem. 

SUITE PANORAMIC - rozkládá se na 65 m2 a má terasu 21 m2, která nabízí výhled na krásný park a zelený les. Nachází se v 5. patře a má předsíň, obývací pokoj se sedací soupravou a psacím stolem. Apartmá má dvě ložnice; v jedné z nich je manželská postel o rozměrech 140 x 200. K vybavení patří i 2 satelitní TV. K dispozici je luxusní koupelna se dvěma umyvadly, bidetem, toaletou, sprchovým koutem, velkou vířivkou a špičkovou kosmetikou. 

SUITE BELLEVUE - má rozlohu 49 m2 a může se pochlubit terasou s lehátky o velikosti 27 m2; terasa nabízí krásný výhled do parku a uklidňující lesní oblasti. Nachází se v 5. patře a má předsíň, obývací pokoj se sedací soupravou a psacím stolem a ložnici. K vybavení patří i 2 satelitní TV. K dispozici je luxusní koupelna se dvěma umyvadly, bidetem, toaletou, sprchovým koutem, velkou vířivkou a špičkovou kosmetikou.

GASTRONOMIE

V areálu se nachází hotelová restaurace Kristal s 280 místy, která nabízí svým hostům showcooking bufet slovinské a světové kuchyně, á la carte restaurace Kaiser s vybranými gurmánskými jídly, doplněná vynikajícími víny, Cappuccino a Lobby bar s bohatým výběrem cukrovinek z vlastní cukrárny, koktejlů, voňavé kávy a čajů nejvyšší kvality.

ROI SPA & MEDICO

Vstup do krytého bazénu s termominerální vodou a saun Lotus je pro hotelové hosty zdarma. Nově otevřené ROI SPA centrum na více než 1200 m2 venkovních i vnitřních ploch. Léčivou a uklidňující sílu vody pocítíte ve venkovním ochlazovacím bazénku, zatímco slunná terasa, tepidárium (místnost s vyhřívanými lehátky) a rozmanité relaxační koutky s pohodlnými lehátky a speciálními světelnými efekty nabízejí ideální prostředí pro relaxaci.

Centrum ROI BEAUTY nabízí masáže těla, terapii proti bolesti, odtučňovací procedury, péči o obličej, lifting obličeje a lifting dekoltu přístroji.

Bazén a sauny LOTUS: Krytý bazén Lotus má rozlohu 150 metrů čtverečních a je pro hotelové hosty zdarma. Můžete zde využít bazén s unikátní termominerální vodou (32°C), 2 vířivky s vodou (36°C), Kneippovu koupel, venkovní sluneční terasu a sauny Lotus (turecká a finská sauna a tepidárium).

ROI MEDICO: Tajemství úspěšné léčby spočívá v prastaré síle přírodních prostředků, doplněných moderními medicínskými přístupy. Nejdůležitějším chemickým prvkem zdravé minerální vody Rogaška je hořčík, obsažený ve své nejryzejší přírodní formě. Pro svůj bohatý obsah hořčíku a dalších minerálů se zdravá minerální voda stala symbolem omlazení organismu a navíc nenahraditelným pomocníkem v boji s neduhy jako je zácpa, pálení žáhy, onemocnění cukrovkou, zvýšený krevní tlak, problémy v těhotenství a stres. Díky vysokému obsahu minerálních látek je jednou z nejbohatších minerálních vod s obsahem hořčíku na světě. 

Minerální voda Rogaška působí preventivně v mnoha oblastech: stimuluje trávení, posiluje svalovou kontrakci, předchází infarktům, podporuje regeneraci jater, snižuje zvýšený cholesterol, zlepšuje metabolismus, působí blahodárně proti stresu, zabraňuje tvorbě ledvinových kamenů, působí proti osteoporóze.

Termominerální voda Rogaška je vhodná pro: léčbu chronických degenerativních problémů páteře, končetin a kloubů; léčbu vertebrogenní bolesti, indurace kloubů, neuralgie; léčbu artrózy, spondyloartrózy, ankylozující spondylitidy (Morbus Bechterew); zlepšení stavu po úrazech a operacích končetin nebo kloubů z důvodu nečinnosti; udržení a prodloužení rehabilitace po předchozí léčbě v lázeňských zařízeních; léčbu reflexní dystrofie, svalové laxnosti v důsledku nečinnosti; prevenci osteoporózy, provádění programovaného bazénového cvičení; koupele pro opravy a kondicionování těla, cvičení v rámci wellness a fitness programů.

AKTIVITY

Mezi aktivity, které nabízíme pro posílení zdraví vašeho těla i ducha, patří využití našeho fitness centra, jóga, ranní gymnastika, aquaerobik, cvičení na posilování zad, pilates, nordic walking, procházky s průvodcem, cyklistika (možnost organizovaných skupinových výletů), půjčovna kol, turistika, využití tenisového kurtu, využití golfového hřiště, bohatý animační program.

Poloha: vnitrozemí

Vybavení: bazén vnitřní, bazén venkovní, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, sauna, bezbariérový přístup, café bar, lobby-aperitiv bar, konferenční místnost, masážní salón, parkování, kasino, Spa, restaurace, recepce, služba praní prádla, léčebné procedury, minerální prameny.

Sport a zábava: animace pro dospělé, fitness studio, turistika, golf, tenisové dvorce, půjčovna jízdních kol, nordic walking, cyklistika.

Přistýlky jsou vhodné pouze pro děti.

Sava Grand hotel Lux: Poddejte se kouzlu Rogašky a zažijte královské hýčkání v prestižních pokojích LUX, které jsou zařízeny v kosmopolitním stylu Ars natura v souladu s přírodou. Nejlepší hotel v Rogaška Slatina vás bude hýčkat wellness službami s možností jednorázového vstupu do našeho luxusního ROI SPA centra a také do části lázeňského centra. Naprostý komfort spánku zajistíme i výběrem vašeho oblíbeného polštáře a náš personál vám každý večer připraví pokoj na klidný a bezstarostný spánek. Zažijte luxusní ubytování výběrem dvoulůžkového pokoje, spa apartmá s vlastní saunou a masážním bazénem nebo hýčkání v prezidentském apartmá.

HOTELOVÉ SLUŽBY: pokojová služba, praní a žehlení prádla, bezbariérový přístup, možnost přistýlky, dětská postýlka, úschovna zavazadel, kongresové centrum, kadeřnictví, fitness, recepce 24h, Wi-Fi zdarma

Soukromé parkoviště je k dispozici u hotelu zdarma (rezervace není nutná).

VÝLETY: Rogaška Slatina je známá špičkovými výrobky ze skla a křišťálu. Sklárna Steklarna Rogaška se svou 350letou tradicí výroby a designu křišťálových výrobků nabízí návštěvníkům možnost prohlédnout si sklářskou výrobu. Na komentované prohlídce Vám mistři skláren předvedou výrobu nejrůznějších výrobků z křišťálového skla technikou foukání a broušení skla. Jejich mistrovská díla si můžete zakoupit i v průmyslovém obchodě.

Doporučujeme výlet do pavilonu kaktusů, kde si můžete prohlédnout přes 7000 kaktusů (1700 různých druhů), výlet do muzea Rogatec, Strmolova zámečku nebo se zúčastněte některého z etnologických zážitkových workshopů.

Destinace: Rogaška Slatina – rodiště známé minerální vody Donat s obsahem hořčíku, kterou si bez problému zakoupíte i v Chorvatsku a která prokazatelně stimuluje trávení, je vhodná i k trvalému pití. Má příznivé účinky také při řešení problémů se štítnou žlázou, dnou nebo nadváhou. Obec Rogaška Slatina se nachází blízko chorvatských hranic ve východní části Slovinska, je známá výrobou skla a právě termálními lázněmi, které zde mají tradici již 400 let.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze v restauraci Kristal
  • úklid pokoje
  • WI-FI
  • parkování
  • přímý přístup do ROI Medico & Spa Center a Lotus Spa & Saunas
  • Luxusní ROI SPA: vstup jednou denně na 2 hodiny
  • neomezené používání turecké a finské sauny,
  • neomezené využívání termálních bazénů v Lotus Therme
  • ranní cvičení, jóga, aquagymnastika
  • půjčení županu a osušky
  • vstup do hotelového fitness centra
  • organizované turistické výpravy
  • vstup do HIT Casino Fontana
  • možnost výběru polštářů
  • přednostní odbavení na recepci
  • přímý přístup do restaurace Kristal

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • povinný jednorázový přihlašovací poplatek - 3 EUR/osoba/pobyt
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK: 2,50 EUR/osoba/den - platí se na místě
  • pozdní check-out 11:00-18:00 (dle dostupnosti) - 50 EUR/pokoj, 150 EUR/suite - platí se na místě
  • dřívější check-in 8:00-14:00 (dle dostupnosti) - 50 EUR/pokoj, 150 EUR/suite - platí se na místě
  • změna pokoje stejné kategorie (na vyžádání) - 30 EUR/pokoj - platí se na místě
  • příplatek za speciální/dietní jídlo - 8 EUR/jídlo - platí se na místě
  • vstup do Luxury ROI SPA - 15 EUR/vstup na 2 hodiny - platí se na místě
  • dětská postýlka - 15 EUR/den - platí se na místě
  • možnost připlacení obědů