Opatija - Admiral hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, bazén venkovní, trezor na recepci , wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, bazén vnitřní mořská voda, restaurace a lá carte, kavárna, terasa, dětský klub, sauna, konferenční místnost, sál pro semináře, internetový kout, výtah, parkování, přístaviště pro čluny, taverna, garáž.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, nordic walking, fitness studio.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ LŮŽKA - ZDARMA.

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Dětská postýlka (na vyžádání) - ZDARMA.


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Admiral hotel: Hotel Admiral se nachází jen kousek od centra města cca 300 m, přímo u Jaderského moře a pobřežní promenády Lungomare. Hotel Admiral má ojedinělý výhled na přístav v Opatiji a poskytuje ideální vynikající služby i ubytování pro milovníky plachtění. Vnější architektura hotelu Admiral má elegantní, moderní vzhled, interiér je světlý a prostorný, prošel kompletní rekonstrukcí včetně pokojů, vstupní haly a recepce.

Hotelová zařízení: plně klimatizovaný, 8 pater, 3 výtahy, bezdrátový internet (Wi-Fi Hotspot, bez dalších poplatků), přístav pro jachty, vlastní parkoviště, podzemní garáž (za příplatek, omezený počet parkovacích míst).

kopírovací a faxová služba, hole na nordic walking (dle dostupnosti), obchod se suvenýry, klimatizovaná a a la carte restaurace, kavárna bar.

Snídaně i večeře jsou formou bufetu 07:00 - 10:00; večeře 19:00 - 21:00, možnost dětského stolečku a dětské židličky. Na předchozí objednání možné zajistit vegetariánská jídla a bezlepkové pokrmy.

Městská betonová a skalnatá pláž je vzdálena cca 100 m. 

Hosté hotelu mohou relaxovat v novém wellness centru s relaxační zónou a spa zónou (tři druhy sauny).  Součástí SPA zóny je krytý bazén, sauny a fitness centrum. 

Venkovní bazén (22,5 m x 12 m) v provozu v letních měsících), krytý bazén s vyhřívanou mořskou vodou (14 m x 14 m), lehátka u hotelového bazénu a hotelového prostoru na opalování (bez příplatku, v závislosti na dostupnosti), ručníkový servis u hotelového bazénu.

Destinace: V roce 1844 vystavěl bohatý patricij z Rijeky jménem Higinije Scarpa svoji letní vilu „Angiolinu“ na konci benediktinského opatství ve věčné zeleni. To byl začátek turismu v Opatiji, kterou navštěvovaly posléze velké osobnosti té doby (Wilhelm II., císař František Josef, Gustav Mahler a další). Opatija se stala vyhledávanými lázněmi, kde byla objevena léčivá síla slané vody a vzduchu, obsahující jód. Opatija vždy byla a zůstala dodnes lázeňským střediskem ve smyslu klimatických léčebných lázní. Pravověrní hosté se tu především léčí mořským vzduchem spolu s blahodárností bohaté vegetace. Nejživější lázeňský život se soustřeďuje na hlavní třídě, která je vyhledávanou promenádou. Po Dubrovníku je Opatija celá léta druhým nejvyhledávanějším místem Jadranu, oplývá nezaměnitelnou atmosférou, nádhernými parky, výstavní promenádou.
 
VE VŠECH HOTELÍCH V OPATIJI BEZLEPKOVÁ DIETA – NA VYŽÁDÁNÍ

Ubytování: hotel ****

Typy pokojů: Dvoulůžkový pokoj Superior s oddělenými postelemi, výhled na moře, balkon (20 m2): 2x dvojlůžko (2x 90x200), rozkládací pohovka, max. obsazenost až 3 osoby, rozkládací pohovka (75x180 nebo 90x190). Součástí pokoje je koupelna s vanou nebo sprchovým koutem.

Vybavení pokojů: klimatizace, kabelová TV, Wi-Fi zdarma, telefon s přímou volbou, fén, minibar, psací stůl, trezor, požární hlásič, požární signalizace, dětská postýlka (po domluvě, za příplatek).

Dvoulůžkový pokoj Premium, výhled na moře, balkon (20 m2): manželská postel, tzv. King size (200x200). Společná terasa s lehátky a vířivkou.

Pokoj Premium byl zařízen v moderním námořním stylu, aby navodil atmosféru lodní kajuty. Tento krásný pokoj je vybaven novým nábytkem a LCD TV s plochou obrazovkou. Balkon navíc nabízí nádherný výhled na moře. Každý pokoj Premium může ubytovat pouze dvě osoby. Má prostornou, nově zrekonstruovanou koupelnu s vanou. Na společné terase pokojů Premium, která připomíná lodní palubu, si můžete užívat nerušený výhled na moře a k dispozici je vířivka pro 6 osob.

Vybavení pokojů: klimatizace, kabelová TV, Wi-Fi zdarma, telefon s přímou volbou, fén, minibar, psací stůl, trezor, požární hlásič, požární signalizace, dětská postýlka (po domluvě, za příplatek).

Služba buzení, pokojová služba (za příplatek), polštářové menu (na vyžádání). Wellness set (župan, pantofle), na vyžádání, dle dostupnosti.

Aktivity pro děti: DĚTSKÝ KLUB LIRI nabízí aktivity vhodné pro děti ve věku 4-12 let (15. června do 15. září 2023), LIRI KIDS’ PARTY jednou týdně od 25. července do 10. srpna – kombinace různých her, které podporují nejen rozvoj různých dovedností a schopností, a představivost dětí. Animátoři vypráví příběh Liriho, který žije na hoře Učka a každý den jezdí k moři, aby se poflakoval se svými malými kamarády.

Aktivity pro dospělé: zahrnují programy jako aqua aerobic, jogging, tematické procházky a nordic walking (15. června do 15. září 2023), vybavení je k dispozici.

Večerní program: živá hudba několikrát týdně (15. června do15. září 2023)

Hotel Admiral Opatija je jedním z předních kongresových hotelů v oblasti pro obchodní akce a konference. Sály mají výhled na moře a přímý vstup na venkovní terasu s výhledem na přístav. Každý sál má připojení k internetu.

Hotel Admiral je hostitelem jediného přístavu v Opatiji. Admiral Marina se 160 kotvišti a 40 místy pro lodě je nutností pro všechny nadšence plachtění a jachtingu. Marina je plně vybavena a každé kotviště má vodu a vlastní zdroj energie. Marina kategorie se čtyřmi kotvami se nachází minutu chůze od centra města a je otevřena po celý rok.  Marina je bezpečná pro kotvení i menších člunů (rychlých člunů).


Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI
  • využívání venkovního bazénu

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • nápoje k večeři
  • povinná pobytová taxa v termínu 1.4.-30.9. 1,86 EUR/osoba/den; v ostatních termínech 1,33 EUR - platba na místě
  • dětská postýlka (na vyžádání) - ZDARMA