Omiš Duče - Vila Luka ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Moderní vila Luka umístěná v zahradě se nachází jen 20 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře (podchod pod cestou přímo od vily na pláž) v letovisku Duče, které plynule navazuje na historické město Omiš, kde se dostanete cca 20-ti minutovou procházkou nebo místním autobusem (zastávka busu 20 m od vily). Do vyhledávaného historického města Split je 30 km. V pěší dostupnosti jsou obchody, trh i restaurace.

Pláž: s drobnými oblázky a štěrkem se nachází 120 m od ubytování

Krásná písčito-oblázková pláž je vzdálena pouhých 120 metrů od vily. V letovisku je většina pláží pokryta hrubším pískem a oblázky. Část pláží je pokryta drobným štěrkem.Všechny pláže mají pozvolný vstup do moře a jsou tedy vhodné i pro malé děti.

Vybavení: pro hosty je zajištěno parkování přímo u vily

fakultativni_vylety: Fakultativní výlety lze objednat u delegáta v místě pobytu.

Stravování: vlastní

vlastní nebo polopenze v místní restauraci

vlastní nebo polopenze v místní restauraci Sido (cca 400 metrů od vily). K večeři je podávána polévka, hlavní jídlo a voda. Možnost výběru ze dvou menu.

Ubytování: hotel ***

studia a apartmány pro 2-5 osob, vybavené vlastním soc. zařízením (SWC), kuchyní, balkónem nebo terasou, některé s výhledem na moře a klimatizací


Cena zahrnuje

  • dopravu autokarem, ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb
  • ubytování na zvolený počet nocí, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno), pobytové taxy 1,8 Eur/dosp.os./noc, 0,9 EUR/noc, děti do 12-ti let neplatí, pobytová taxa (platí se na místě)
  • komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno),  pobytové taxy 1,8 Eur/dosp.os./noc, 0,9 EUR/noc, děti do 12-ti let neplatí, pobytová taxa (platí se na místě)