Njivice - Veya Aminess hotel ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenze s nápojistrava: polopenze s nápoji
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: klimatizován celý hotel, terasa, dětský klub, centrum města.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, aquaaerobic, plachtění, půjčovna skútrů, jízdy na banánu, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf.

Dítě do 7 let přistýlka se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Dětská postýlka pro dítě do 4 let (na vyžádání) zdarma.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.12.2022 SLEVA 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 28.2.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

SENIORSKÁ SLEVA 65+ - 10 % v termínech pobytu do 8.6. a od 2.9.2023. Tato sleva není započítaná v ceně. Nesčítá se s FM slevou - lze ji uplatnit po skončení slevy časové.

Veya Aminess hotel: Hotel se nachází u moře 10-100 m, od centra Njivice 50 m. Celý hotel včetně společných prostor je klimatizovaný. Pokoje jsou vybavené klimatizací, satelitní TV, telefonem a minibarem, koupelny jsou vybaveny sprchou nebo vanou, fénem. Hostům nabízíme pokoje s pohledem na moře bez balkonu i s balkonem pro 2 osoby a pokoje do parku s balkonem i bez balkonu pro 2-3 osoby. Hotel má dvě restaurace, kde se podávají snídaně a večeře formou bufetu. Na recepci, která je otevřená 24 hodin denně, získáte všechny informace o kulturních a zábavních programech v Njivici a na ostrově. Součástí recepce je také INFO DESK, kde si můžete rezervovat různé denní výlety, koupit vstupenky na kulturní a sportovní akce na Kvarneru. Můžete si také pronajmout auto, skútr nebo jízdní kola. Bezplatné Wi-Fi připojením k internetu.

Na hotelové pláži, která se pyšní modrou vlajkou, je možnost pronajmout si lehátka nebo jedinečná altánová lehátka, která poskytují soukromí na pláži. Podél pláže je několik barů hotelové společnosti s bohatou nabídkou nejen osvěžujících nápojů, kávy a koktejlů. Tenis, minigolf, stolní tenis, biliard, badminton, vodní sporty možné za poplatek. Je zajištěno bezplatné parkování a Wi-Fi zdarma.

Destinace: Původně malá rybářská vesnička v západní části ostrova, dnes moderní turistické centrum s řadou hotelů, apartmánů i kempem. Několik kilometrů dlouhé pláže, kde se střídají oblázkové zátoky i přírodní kamenité pláže s uměle vytvořenými plochami na slunění včetně širokého sportovního zázemí, možnosti příjemného posezení v restauracích, pizzeriích a cukrárnách, jsou základem obliby tohoto střediska u všech rekreantů. Turistický úřad a město Njivice velmi dbá na udržování a čistotu pláží, které zde nejsou přímo hotelové, ale ve své většině městské. Nejhezčí pláž je v nedaleké části Njivice - Kijac

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl, u večeří místní točené nápoje: (víno, pivo, ovocné šťávy, minerální voda)
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI
  • pobytová taxa

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • Příplatek za 1-lůžkový pokoj do 3.6. a od 9.9. je + 50%, v ostatních termínech + 75%