Medveja - Medveja - pokoje se snídaní - 6 nocí


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Medveja - pokoje se snídaní

Campsite & Holiday Resort Medveja*** se nachází v blízkosti nádherné, kilometr dlouhé oblázkové pláže na Opatijské riviéře. Resort je umístěn ve středomořské zeleni na úpatí pohoří Učka a představuje jedinečný zážitek z dovolené v Chorvatsku a ideální místo pro dovolenou a kempování v Medveji. Pláž je vzdálená cca 300 m, k moři se chodí přes silnici.

Součástí Campsite & Holiday Resort Medveja jsou apartmány a pokoje v bungalovech, mobilní domy superior a 40 mobilních domů premium. Prémiové mobilní domy jsou vybaveny klimatizací, satelitní televizí a venkovní terasou s grilem.

Ubytování: Dvoulůžkové pokoje mají 16 metrů čtverečních a jejich součástí je klimatizace, koupelna a balkon. Přistýlka pro dítě 12 let na dotaz, 1 dítě bez nároku na lůžko do 2,99 let zdarma.

Stravování: Pokoje mají v ceně snídaní, večeře je možno zakoupit v restauraci.

Pláž: Camping & Holiday Resort Medveja se nachází pouhých 50-300 metrů od krásné oblázkové pláže. Najdete zde vše, co potřebujete pro den plný zábavy: bary a restaurace, rekreační a vodní sporty a samozřejmě křišťálově čisté Jaderské moře. K dispozici je také půjčovna lehátek a slunečníků a uklidňující plážová masáž.

Na místě se platí turistická taxa ve výši 1,86 Eur/os./den. Dítě do 11,99 let taxu neplatí, dítě 12 - 17,99 let platí 0,93 Eur/os./den.

Vybavení: restaurace, bar, parkoviště, obchod, bankomat.

Destinace: Medveja, malé letovisko ležící u krásné oblázkové pláže na pobřeží Kvarnerského zálivu, je vzdálené asi 4 km od neméně hezkého letoviska Lovran. Medveja spočívá na úpatí pohoří Učka, které je bohatě porostlé zelení.
K hlavním atrakcím pohoří Učky patří jedinečné vápencové reliéfní útvary v oblasti Vrana i na samotném vrcholu masivu, který krášlí stará věž, na níž se milovníci hor tradičně rádi fotografují.Z vrcholu Učky se skýtají nezapomenutelné výhledy na nedaleké ostrovy a Opatijskou riviéru, která se rozprostírá na úpatí pohoří a za své svěží večery vděčí právě závětří bujných lesů Učky. Vrcholky pohoří bývají často zality sluncem, a to i když jejich úbočí halí mlha, což vytváří zvláštní atmosféru. Rezervaci navštěvují milovníci procházek a horské turistiky také uprostřed léta, kdy si zde mohou užít procházky po atraktivních stezkách, svěžích zalesněných úsecích či po větrném hřbetu samotného pohoří. Čeká na ně i řada dalších zajímavosti, jako jsou četné jeskyně a kapličky, které skýtají úkryt před nepřízní počasí. Nejodvážnější návštěvníci pak využívají příznivé vzdušné proudy na vrcholcích Učky k paraglidingu. (zdroj: www.croatia.hr)

Cena zahrnuje

  • ubytování za osobu na 6 nocí, 6 x snídani

Cena nezahrnuje

  • dopravu, stravování (večeře), pobytovou taxu, poj. léč. výloh a storna, služby delegáta (pouze telefonickyú. Na místě se platí turistická taxa ve výši 1,86 Eur/os./den. Dítě do 11,99 let taxu neplatí, dítě 12 - 17,99 let platí 0,93 Eur/os./den