Malinska - Blue Waves Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, bazén venkovní sladká voda , bazén vnitřní sladká voda, bazén dětský venkovní sladká voda , terasa, jacuzzi společná, dětské hřiště, sauna, lobby-aperitiv bar, bar u bazénu, masážní salón, parkování, bar na pláži, garáž, restaurace.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, cyklistika.

Pokoj Family Superior Suite: 2 děti na přistýlce ZDARMA se 4 platícími dospělými osobami.


Dětská postýlka na předchozí vyžádání ZDARMA (postýlku není možné umístit do typu pokoje Standard).

Domácí zvířata nejsou povolena.

!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 22.5. DO 8.6.2023 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 8 % pro termíny 3.6.-1.7. a 2.9.-28.10. 2023 BWRSummer -8 % June, September, October)

!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 22.5. DO 8.6.2023 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 5 % pro termíny 1.7.-2.9. 2023 (BWRSummer -5 % June, September, October)

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Blue Waves Resort: Blue Waves Resort je jedinečný rodinný hotel v Malinské na ostrově Krk. Hotelový komplex Blue Waves Resort byl nově postaven v roce 2009 a nachází se 250 m od jedné z nejkrásnějších oblázkových pláží na Malinské.

S centrem Malinské je spojen cca 2 km dlouhou pobřežní promenádou. Designový hotel s 97 pokoji je zcela klimatizovaný, skládá se ze tří oddělených pavilonů, z nichž ani jeden nemá více než 3 poschodí. Pokoje jsou dvoulůžkové až šestilůžkové. 

V resortu nabízíme tyto typy pokojů:

1/2 Standardní pokoj (cca 18 m2) - max. obsazenost 2 dospělí: 1 ložnice s manželskou postelí, klimatizace, LCD SAT/TV, telefon, minibar, trezor, samostatná koupelna s vanou nebo sprchou a fénem. Pokoje jsou s výhledem na severní stranu letoviska a mají okno bez balkonu.

1/2+2 Family Junior Suite (cca 30 m2) - max. obsazenost 2 dospělí + 2 děti do 12 let na rozkládací pohovce nebo 3 dospělé osoby: 1 ložnice s manželskou postelí, klimatizace, trezor a pracovní stůl, obývací pokoj s rozkládací pohovkou (200 x 140 cm), klimatizace, LCD SAT/TV, telefon, minibar, samostatná koupelna s vanou nebo sprchou a fénem. Pokoje jsou na mořskou stranu bez přímého výhledu na moře, některé pokoje s výhledem na bazén a mají okno, bez balkonu.

2/2+2 Family Superior Suite sea view (cca 50-55 m2) - výhled na moře, balkon nebo terasa – max. obsazenost 4 dospělí + 2 děti do 12 let na rozkládací pohovce nebo 5 dospělých osob: 2x ložnice s manželskou postelí nebo 1x ložnice s manželskou postelí a 1x s oddělenými postelemi, klimatizace, pracovní stůl a pokojový trezor v hlavní ložnici, obývací pokoj s rozkládací pohovkou (200 x 140 cm), klimatizace, LCD SAT/TV, telefon, minibar, samostatná koupelna s vanou a fénem. Většina pokojů tohoto typu má další samostatné WC. Všechny pokoje jsou s výhledem na moře a mají balkon nebo zahradní terasu

Uvnitř komplexu Blue Waves Resort se nachází jeden větší venkovní bazén a dva menší dětské bazény s dětským koutkem pro hraní. Bazény mají sladkou vodu. Hlavní restaurace se nachází přímo na pláži a je dvoupatrová, s venkovní terasou s pohledem na moře. Komplex má několik barů: na pláži Beach bar, u hlavního venkovního bazénu Pool bar a vedle recepce je Lobby bar s malou terasou. Hotel má Wellness centrum (finská a bio sauna, parní koupel, možnost masáží) a relax zónu (vnitřní bazén, jacuzzi, fitness). Komplex má své ohraničené parkoviště a také podzemní garáže pro 25 aut (za poplatek). 

WI-FI na pokojích i v ostatních prostorách hotelu je zdarma. Pro děti je zde dětské hřiště. Komplex zajišťuje animaci pro děti a dospělé v termínu 01.07.-31.08.2023. Domácí zvířata zde nejsou povolena. Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, vzdálené cca 30 m.

Zábava pro děti i dospělé je k dispozici v období od 01.07.-31.08.2023.

Pro ty, kteří hledají aktivnější dovolenou, na vás čekají dlouhé pobřežní promenády a cyklostezky podél ostrova Malinska.

Destinace: Turistické městečko Malinska se nachází na západním břehu ostrova Krk, 15 km od mostu na ostrov. Je to malebné turistické místo, známé v Evropě více než 100 let. Má bujnou mediteránskou vegetaci, čisté moře i vzduch. Jsou zde vlahá léta a mírná zima. Pláže jsou kulturně upravené, různorodého složení. Od betonových přes travnaté, až po mírně písčité. Časté zátoky jsou zde stvořené pro potápění.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI
  • využívání venkovního bazénu
  • lehátka a slunečníky u hotelových bazénů
  • využívání krytého bazénu a vířivky
  • animace pro děti i dospělé v období od 01.07.-31.08.2023
  • Health & Relax area (krytý bazén, jacuzzi) bez předchozí rezervace

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa – POVINNÝ PŘÍPLATEK - bude účtována na místě
  • parkování v hotelové garáži nebo venku v rámci hotelového komplexu - platba na místě
  • Lehátka, slunečníky na pláži před hotelem za poplatek v koupací sezóně a dle dostupnosti
  • Wellness & Spa s finskou saunou, bio saunou, parní lázní, laconium (vyhřívané lavice) a fitness místností je k dispozici za příplatek a po předchozí rezervaci