Mali Lošinj - Aurora (wellness&conference) hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: wellness centrum, bazén venkovní mořská voda, sprchy na pláži, dětské hřiště, sauna, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio.

Dítě do 5 let na přistýlce (rozměr 75x180 cm) se 2 dospělými osobami v pokoji Standard Plus balkon moře - ZDARMA !!!

Dítě do 12 let na přistýlce (rozměr 100x185 cm) se 2 dospělými osobami v pokoji Premium balkon moře či balkon park - ZDARMA !!!

Dvě děti do 12 let na přistýlce (3.,4.lůžko) se 2 dospělými osobami v pokoji Suite balkon moře - ZDARMA !!!

Pokoj Suite se skládá z jedné dvoulůžkové ložnice a denní místnosti s gaučem o velikosti 100x185 cm, možno obsadit maximálně dvěma dospělými osobami a dvěma dětmi do 12 let (obě děti jsou zdarma).

Domácí zvířata nejsou povolena.

Možnost stravy pro alergiky na předchozí vyžádání.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 11.3.2022 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15% !!! ( PRO TERMÍNY POBYTU 21.5. - 4.6.)

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 11.3.2022 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10% !!! ( PRO TERMÍNY POBYTU OD 11.6.-2.7.; 9.-21.7.; 3.9.-24.9.)

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Aurora (wellness&conference) hotel

Hotel Aurora je moderní hotel a nachází se v zátoce „Sunčana Uvala“ v nejkrásnější části ostrova, obklopený borovicovým lesem, vzdálený asi 2 km od centra města. Hotel je centrálně klimatizován nebo vytápěn, je v provozu po celý rok, má 4 patra a 3 výtahy.

Pokoje jsou dvoulůžkové, typu Standard, Standard Plus, Classic, Premium a pokoje Suite. Pokoje Standard a Classic nemají možnost přistýlky. U pokojů Standard plus je přistýlka možná pouze pro dítě do 5 let, u pokojů Premium je přistýlka možná pro dítě nebo dospělou osobu. Pokoj Suite se skládá z dvoulůžkové ložnice a denní místnosti s možností 2 přistýlek (přistýlky pouze pro děti do 12 let).

Všechny pokoje jsou prostorné, moderně vybavené, mají SAT/TV, telefon, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI, balkon. Pohled na moře má pouze pokoj Premium BM. U ostatních pokojů na mořskou stranu je pohled na moře částečně zakryt stromy. Pokoje Classic mají pohled na les a tenisové kurty. Minibar za poplatek.

Hostům je k dispozici klimatizovaná restaurace s částí á la carte a terasou s překrásným výhledem na moře, lobby bar, kavárna, směnárna, kadeřnický salón, prodejna s novinami a suvenýry, ambulance, pně vybavený konferenční sál pro 350 hostů. Hotel má venkovní bazén s mořskou vodou, dětský bazén, vnitřní bazén s vyhřívanou mořskou vodou (v sezóně uzavřen); dále klienti mohou využít služby wellness centra Aura botanic SPA (za poplatek kromě saun, relax zóny) – obsahuje relax zónu, několik druhů saun, jacuzzi, solarium, masážní a kosmetický salón.

V blízkosti hotelu slouží ke sportovnímu vyžití fitness centrum, tenisové kurty, škola tenisu, víceúčelové hřiště na míčové hry, minigolf, kuželky, pétanque, plážový volejbal, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, vodní sporty a další. Pro děti a dospělé je organizovaná bohatá celodenní animace ve spolupráci s hotelem Vespera, kluby pro děti dle věku.

Pláže jsou přírodní kamenité s upravenými plochami na slunění, dvě oblázkové pláže s hrubým pískem vhodné pro malé děti, vzdálené 50-150 m od hotelu. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži v ceně (omezený počet). Na pláži je dětské hřiště a také záchranná služba, několik restaurací á la carte. V blízkosti je nudistická pláž. 

Ač Mali Lošinj v překladu znamená  „Malý“, se svými cca. 6500 obyvatel se jedná o největší město na ostrově, větší než Veli (Velký)  Lošinj, sídlo vzdálené cca. 4 km.  Centrum Maleho Lošinje lemuje zátoku Luka Mali Lošinj, kde je také marina,  disponuje množstvím restaurací, kavárniček, cukráren i jinými kvalitními službami, kterými zpříjemňuje pobyt turistům hledajícím zábavu i klid, krásné čisté moře vhodné mimo jiné ke šnorchlování, k jachtingu, windsurfingu, příležitosti k vycházkám  a cyklistickým výletům. Během sezóny se přímo na náměstí konají různé akce, vystoupení folklorních skupin, koncerty, průvody mažoretek, taneční vystoupení, vystoupení pěveckých souborů a další. Bohatá vegetace v okolí města i zátokách dosahá až k plážím a poskytuje příjemný stín. Tento borový les je součástí chráněného lesního komplexu Čikat. Není bez důvodu, že celý ostrov Lošinj má status klimatických lázní, prospěšných především alergikům, astmatikům a osobám s poruchou imunity.  Město poskytuje možnosti ubytování v soukromí především v nových vilkách v novější zástavbě. Pokud dáváte přednost ubytování s polopenzí, cca. 2-3 km od města podél zátok Čikat a Sunčana Uvala (Veli Žal) je dostatek příležitostí  k pobytu v hotelích či bungalovech různých kategorií viz naše nabídka, odkud se velmi příjemnou procházkou pohodlně dostanete do města. V sousedství  hotelu Vespera + vedlejšího hotelu Aurora máte k dispozici FKK pláž. Na protějším ostrůvku Susak je úžasná písečná pláž dosažitelná motorovým člunem.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x snídaně - bohatý švédský stůl
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI
  • parkovné
  • Na pokojích župan a dom. přezůvky, dále sauna, relax zóna a posilovna (dle obsazenosti), využívání venkovního bazénu s mořskou vodou a vnitřního bazénu s vyhřívanou mořskou vodou (otevřen pouze mimo sezonu), lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži (omezený počet), 1 ručník a taška na pláž/osoba/pobyt, denní a večerní animační programy pro děti a dospělé v hotelu Vespera, pro děti Mini-club (5-8 let), Junior-club (8-12 let) a Teen-club (12-16 let) s aktivitami 6 dní v týdnu vyjma pondělí mimo sezónu
  • sportovní aktivity: aerobic, aqua aerobic, různé typy cvičení, fitness centrum v samostatné budově před hotelem s výhledem na bazény i moře

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa – POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/u prodejce)
  • povinný jednorázový přihlašovací poplatek - 25 KUN/osoba - platí se na místě v recepci
  • parkování 10 EUR/den (parkování před hotelem) - platí se na místě v recepci
  • večeře za příplatek (platí se v CK/u prodejce)
  • dětská postýlka - 8 EUR/den - platí se na místě v recepci