Makarska - Dalmacija PLACESHOTEL by Valamar


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Dalmacija PLACESHOTEL by Valamar
DALMACIJA [PLACESHOTEL] by Valamar je navržený pro moderní cestovatele zvídavé povahy, kteří od dovolené očekávají o trochu více. Pokud hledáte vzrušující odpočinek s chutí Mediteránu, chcete hlouběji poznat destinaci, zbožňujete flexibilitu a vyhledáváte dobrodružství… budete se zde cítit jako doma.
DALMACIJA [PLACESHOTEL] je ideálním místem pro zábavu u moře, ale i pro aktivní objevování úchvatné střední Dalmácie díky poloze nedaleko Makarské, od které vás dělí jen příjemná procházka po pobřeží.
V hotelu vládne svoboda a možnost volby, a proto vystupte z vyjetých kolejí a najděte si vlastní cestu, jak si užívat život dalmatským způsobem. Motto je žádný spěch. Vy si jako host vybíráte, jak a kdy budete dělat to, na co máte chuť. Chutné a čerstvé středomořské pokrmy jsou vám k dispozici po celý den. Můžete se účastnit hudebních akcí, aktivit na pláži a u bazénu nebo objevovat úchvatná místa střední Dalmácie. A nebo se můžete ponořit do ležérní atmosféry Makarské, do ticha a klidu. To všechno s vědomím, že DALMACIJA [PLACESHOTEL] se stará o udržitelnost životního prostředí.
Stravování: [PLACESFLEXI] NABÍDKA, KTERÁ POSKYTUJE DOKONALOU SVOBODU
Středomořská strava je dnes vzorem pro mnohé odborníky na výživu po celém světě, protože je založena pravidelném a vyváženém příjmu zdravých a čerstvých potravin, které organizmu poskytují všechny nutritivně potřebné látky. A středomořský styl života znamená uvolněnost a svobodu volby. Právě to jsou hlavní rysy DALMACIJA [PLACESHOTEL] restaurací a barů, v nichž jsou pokrmy a občerstvení připravené z místních hvarských a středomořských potravin a odrůd, a můžete si je vychutnávat v kteroukoli denní dobu.
Gratis snídaně + 25 € (188,36 HRK) denního kreditu, který můžete využít na obědové nebo večeřové menu
Pokud nestihnete oběd nebo večeři, využijte 25 € (188,36 HRK) denního kreditu v restauraci nebo barech tak, jak vám to vyhovuje
Pokud neutratíte denní kredit v jeden den, bude nevyčerpaná částka převedena do dalšího dne
Bezhotovostní placení náramkem v restauraci a barech

Ubytování:
[PLACESROOM] PRO 2 - BALKÓN / STRANA K MOŘI: Ložnice na straně obrácené k moři, Samostatná lůžka, Max. počet osob: 2, Koupelna se sprchou, Klimatizace
[PLACESROOM] PRO 2 NEBO 3 - BALKÓN / STRANA K MOŘI: Ložnice na straně obrácené k moři, Samostatná lůžka, Přistýlka na vyžádání, Koupelna se sprchou, Max. počet osob: 3, Klimatizace
CHERRY ON TOP [PLACESSUITE] - BALKÓN / VÝHLED NA MOŘE: Suite na straně obrácené k moři, Lounge zóna, Manželská postel (200 x 200) + sofa, Max. počet osob: 3, Koupelna s vanou a sprchou, Klimatizace
Pláž, bazény:
venkovní [PLACESPOOL] + [PLACESBAR] s hudbou, koktejly a osvěžujícími středomořskými elixíry
Oblázková pláž [PLACESBEACH] s Mañana beach clubem, který nabízí řadu výhod pro hosty hotelu
Sun & Spa wellness v hotelu a venkovní relaxační koutek s uvolňujícími masážemi na základě středomořského koření a aromat
Zábava: [PLACES] hotely našly dokonalý mix pro skvělou letní zábavu. Spojily okouzlující prostředí, cool vibrace a nakažlivé rytmy DJů v jedinečném after beach hudebním konceptu SOUNDS OF [PLACES]. Posláním je poskytnout dovolenou snů všem příznivcům moderního elektronického groovu z týdne na týden, po celé léto!
Náš charakteristický seriál live DJ mistrovských kousků u bazénu
Ohnivý západ slunce se svěžími rytmy, funky melodiemi, boogie u bazénu a vychlazenými koktejly
Sport: Nic nedobije baterie jako aktivity a zábava u moře. A protože se DALMACIJA [PLACESHOTEL] nachází přímo na pobřeží a dny v Makarské jsou teplé a dlouhé, připravil pro vás náš V-team četné sportovní aktivity ve vodě i u ní. Pokud jste naladěni na dobrodružství v bližším okolí, je tady pohoří Biokovo, které nabízí skvělé podmínky k lezení, alpinizmu a běhání.

Sport nabídka vodních sportů: SUP, windsurfing, kajak
Pronájem jízdních kol a cyklistické túry
Pro týmové hráče: košíková, malá kopaná, házená
Pěší a běžecké stezky (rada: Biokovo je pravou senzací pro milovníky sportovního lezení)
Tenisové kurty
Gym&Fitness 24/7

MÍSTO PRO DOBROU FORMU
Náš program Stay Fit zahrnuje každodenní sportovní aktivity, které vás rozhýbají bez ohledu na věk a kondici. K dodatečné inspiraci stačí jen rozhlédnout se kolem sebe a nasávat krásu makarských borových lesů, tyrkysového moře a velkolepého Biokova. Nezapomeňte na dýchání, protože vzduch tady má pročišťující účinky.
Program Stay Fit zahrnuje (* Nejméně jedna skupinová aktivita denně.):

speciální program aktivit od rána do večera (šest dní v týdnu)
3 skupine aktivnosti: aqua, outdoor, sportovní turnaje
Aqua*: aqua dance, aqua aerobics, cvičení u bazénu
Outdoor*: běhání, active wake up, nordická chůze

Poloha: Přímo u pláže

Vybavení: recepce, směnárna, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, kavárna, TV místnost, letní terasa, parkoviště.

Sport a zábava: tenis, potápění, šnorchlování, půjčovna kol, rybaření, šlapadla, vodní sporty, minigolf, půjčovna loděk.

Destinace: Přístavní městečko Makarska s 13 tisíci obyvateli má příjemné podnebí a má poměrně vysoký počet hodin slunečního svitu. Čilé, živé město nabízí vedle přírodní krásy i mnoho dalších zajímavostí. Najdete zde úzké uličky s obchůdky, útulné kavárny, stylové restaurace s krajovými specialitami a lahodným dalmatským vínem. Velmi oblíbené přímořské letovisko na Jadranu.

Cena zahrnuje

  • 7 x ubytování, 7 x flexi polopenzi, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léč. výloh a storna, služby delegáta (pouze telefonicky)