Makarska - Dalmacija Places hotel by Valamar ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Dalmacija Places hotel by Valamar

Dalmacija Sunny hotel je nově zrekonstruovaný pro sezónu 2023 a má vynikající polohu v blízkosti krásné oblázkové pláže vzdálené cca 50 m a zároveň v pěší vzdálenosti do centra města Makarská (1,2 km).

Motto hotelu je: "Žádný spěch". Každý host si volí, jak a kdy bude dělat to, na co má chuť.

Nabízíme zde tyto typy pokojů:

POKOJ PRO 2 - BALKÓN / STRANA K MOŘI (16-22 m2): Max. počet osob: 2

ložnice na straně obrácené k moři, samostatné postele, koupelna se sprchou, klimatizace, SAT/TV, Wifi internet, fén.

PRO 2 NEBO 3 - BALKÓN / STRANA K MOŘI (23-27 m2): Max. počet osob: 3

ložnice na straně obrácené k moři, samostatné postele, přistýlka na vyžádání, koupelna se sprchou

klimatizace, SAT/TV, Wifi internet, fén.

PLACES SUITE - BALKÓN / VÝHLED NA MOŘE (42 m2): Max. počet osob: 3

Suite na straně obrácené k moři, obývací zóna a v ní manželská postel (200 x 200) + pohovka

koupelna s vanou a sprchou, klimatizace, reproduktory k TV s připojením Bluetooth, mini lednička na šampaňské a mini lednička s nealkoholickými nápoji, bar s bohatým výběrem špičkových nápojů, aparát na kávu Nespresso, SAT/TV, Wifi internet, fén.

Pokoje jsou před příjezdem hostů uklizené a vydezinfikované. Každý další úklid se provádí výhradně na žádost hosta, je třeba ji oznámit nejméně jeden den předem.

Místní restaurace s terasou a výhledem na moře poskytuje polopenzi formou služby tzv. Places Flexi 24 hodin denně. Snídaně 7-11 hod. formou švédského stolu, od 12-22 otevřena restaurace a la carte, kde hosté mohou v kteroukoliv dobu využít svého kreditu 25 EUR/den (kredit je nahrán na náramek v den příjezdu, 25 EUR x počet nocí každého hosta, a to v celé výši na objednávky jídla a pití z denní nabídky, a to na obědové nebo večerní menu. V době 12-14 hod, 19-21 hod je k dispozici polévka a malý salátový bufet bezplatně.

Prověřit kredit na náramku lze u personálu restaurace či na recepci. Host nemá právo požadovat po recepci vyplacení zbývajícího obnosu na náramku, neutracená částka propadá ve prospěch hotelu. Na hotelovém baru lze utratit zbytek kreditu např. za typická chorvatská vína.

Pokud nestihnete oběd nebo večeři, 25 € denního kreditu můžete utratit kdykoli vám vyhovuje.

Co neutratíte ten den, bude převedeno do dalšího dne. Pokrmy jsou zde připravené podle zásad středomořské kuchyně, např. pizzy s místním olivovým olejem, křupavé saláty s čerstvou bazalkou z místní zahrady, domácí těstoviny, sendviče, saláty, ovoce a dezerty, vše z místních potravin.

Hostům je též k dispozici samoobsluha v Places restaurace: Valfresco vitrína s výběrem čerstvých sendvičů, salátů, ovoce, dezertů a studených nápojů.

Dále Dalmácija Places Bars, Coctail Van Bar, výborná káva, osvěžující nápoje, koktejly s místním kořením a aromaty jako je rozmarýn, levandule, šalvěj, agáve, med, ovocné tóny fíků a pomerančů.

Hotel disponuje sladkovodním bazénem (244 m2) i sladkovodním dětským bazénem (36 m2) s hloubkou 25 cm. Je zde posilovna, beauty centrum s nabídkou procedur, turecké lázně, masáže (za úhradu) - PLACESPA. Dále je zde terasa u bazénu s hudbou během dne a večera a s vystoupeními DJ a tematickými zábavami.

Na pláži jsou zdarma převlékací kabinky a sprchy, dále jsou tu za příplatek lehátka, slunečníky, restaurace, beach bar PLACESBEACHBAR (bývalý klub Maňana), snack bar, lounge bar, vodní tobogány, vodní sporty, nafukovací vodní park na moři, v blízkosti hotelu tenisové kurty, badminton, stolní tenis, minigolf, koulení – vše za příplatek. Hudební akce, aktivity na pláži u bazénu.

Hotel je zaměřen na moderní cestovatele zvídavé povahy, kteří od dovolené očekávají trochu více. Vzrušující odpočinek s chutí Mediteránu, s hlubším poznání destinace, flexibilitou a dobrodružstvím. Je ideálním místem pro aktivní zábavu u moře i klidný a relaxační pobyt.

Destinace

Ve středu Dalmácie pod největším horským masivem středohoří Biokovem, se nalézá malebné městečko Makarská. Stará čtvrť ěstečka leží při pobřeží, novější části se šplhají daleko, až pod masiv Biokova. Makarska je vděčna za své jméno římské osadě uccurum, která existovala ve vesnici Makar 2 km od Makarske. Je dnes nejznámnějším turistickým centrem Makarské riviéry zhledem ke svým přírodním krásám. Nad Makarskou vévodí nejvyšší vrch sv. Jure - 1762 m nad mořem. Ve Františkánském lášteře se nalézá největší muzeum mušlí na Balkáně. Ve všech městečkách podél moře je množství hotelů s překrásnými  plážemi, restauracemi, kavárnami, cukrárnami, obchody a diskotékami, či tanečními terasami.

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, klimatizován celý hotel, bazén dětský, terasa, výtah, parkování, přístaviště pro čluny, restaurace, recepce.

Sport a zábava: tenisové dvorce, vodní sporty, hřiště pro míčové hry.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO JE ZDARMA

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 24.8. SLEVA 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ V TERMÍNECH 16.9.-30.9.2023 (SPO12)

Výše uvedené ceny jsou již zahrnuty v ceně.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze formou služby tzv. Places Flexi. Snídaně 7:00-11:00 hod. formou švédského stolu, od 12:00-22:00 otevřena restaurace ala carte, kde hosté mohou v kteroukoliv dobu využít svého kreditu 25 EUR/den kredit je nahrán na náramek v den příjezdu, 25 EUR x počet nocí každého hosta, a to v celé výši na objednávky jídla a pití z denní nabídky a to na obědové nebo večerní menu. V době 12:00-14:00 hod, 19:00-21:00 hod je k dispozici polévka a malý salátový bufet bezplatně. Pokud kredit v daný den nevyčerpáte, připočte se nevyčerpaná částka k dalšímu dni. Na konci pobytu ve chvíli check outu nevyčerpaná částka propadá, nevyplácí se
  • WI-FI
  • klimatizace
  • povinná pobytová taxa
  • Pokoje jsou před příjezdem hostů uklizené a vydezinfikované. Každý další úklid se provádí výhradně na žádost hosta, je třeba ji oznámit nejméně jeden den předem
  • U bazénu lehátka a slunečníky zdarma (omezený počet), na pláži za poplatek

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • parkování 7 EUR/den - v garáži hotelu nebo u hotelu Meteor za poplatek 5 EUR/den - platí se na místě
  • služby Sun & Spa wellness v hotelu
  • Dětská postýlka na předchozí vyžádání za poplatek - platí se na místě v recepci