Lovran - Excelsior Family hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Excelsior Family hotel

Hotel se nachází se cca 300 m od centra městečka Lovran, 7 km od města Opatija, je obklopený parkem plným stromů a nachází se přímo u moře.

Tento hotel v Lovranu je ideální pro báječnou rodinnou dovolenou s maskotem LIRI, ale i díky svému zázemí pro obchodní jednání a konference.

Nabízí prostorné pokoje v hotelu, dvoulůžkové typu Superior (s přistýlkou pouze pokoje strana ulice) a rodinné, tj. dva propojené pokoje, v 1. pokoji 2 oddělené postele (2x 100 x 200), ve 2. pokoji oddělené postele (2x 100 x 200).

Vybavení pokojů zahrnuje: kabelovou TV, Wi-Fi a připojení k internetu, vysoušeč vlasů, minibar, polštářové menu (na vyžádání). psací stůl, požární hlásič, požární signalizaci, žehlicí prkno (dle dostupnosti, po domluvě), wellness set (župan, pantofle) na vyžádání, dle dostupnosti. dětský set: dětská postýlka, dětská vanička (bez příplatku, dle dostupnosti)

baby set: dětská postýlka, dětská vanička, baby phone – chůvička (bez příplatku, dle dostupnosti).

Hostům je k dispozici recepce, restaurace la carte, taverna, pizzerie, koktejlový bar, café bar, aperitiv bar, výtah, internetový kout, letní terasu, saunu, fitness, parkoviště (za poplatek). TV salon a hlavní restaurace s nabídkou polopenze: snídaně (07:00 - 10:00 hod.) a večeře (19:00 - 21:00) jsou formou švédských stolů.

Hotel nabízí venkovní bazén s mořskou vodou (9,26 m x 9,13 m) a dětský venkovní bazén (8,5m x 8,3m), vnitřní (18 m x 12 m) bazén s vyhřívanou mořskou vodou (přes sezónu je uzavřen)

a denně organizované zábavní programy pro dospělé a děti.

Hotel má vlastní betonovou a skalnatou pláž, vstup do moře je po žebříku nebo po schodech. V blízkosti hotelu je pláž vhodná pro rodiny s dětmi. Lehátka slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Hotel má svého maskota LIRI, který se svým týmem bavičů zajišťuje program zábavných a vzdělávacích aktivit. Pro dospělé je připraveno mnoho aktivit včetně cvičení v bazénu.

Vybavení a služby hotelu: plně klimatizovaný, 10 pater, 3 výtahy, bezdrátový internet (Wi-Fi Hotspot, bez dalších poplatků)

Vybavení a služby bez příplatku: dětská herna, lehátka/slunečníky (v závislosti na dostupnosti), hole na nordic walking (podle dostupnosti), hotelová pláž, trezor na pokoji, dětské židličky v restauraci, denní animace

Vybavení za příplatek: masáž, trezor na recepci prádelna, čistírna, pokojová služba, faxová služba, kopírovací služba, telefon, vlastní parkoviště, podzemní garáž (za příplatek, omezený počet parkovacích míst).

Wellness & SPA: saunové centrum: 2x finská sauna, turecké lázně (pro hosty starší 16 let; bez příplatku, dle obsazenosti, po domluvě), relaxační zóna (pro hosty starší 16 let; bez příplatku)

salon krásy, různá kosmetická ošetření (tělo, obličej, ruce, nohy), masáže,

fitness (zařízení Matrix) bez příplatku, VIP salon krásy s jacuzzi.

Aktivity pro děti: DĚTSKÝ KLUB LIRI nabízí věkově přiměřené aktivity pro děti ve věku 4-12 let (1.6.2023-15.9.2023.)

Aktivity pro dospělé: zahrnují programy jako pilates, body workout, keep fit, aqua aerobic, individuální a skupinové sporty a tématické procházky (1.6.2023-15.9.2023)

Večerní program: živá hudba několikrát týdně (15. června do 15. září 2023)

Cca 200 m od hotelu je fotbalové hřiště, tenisové dvorce, obchody. V letních měsících (17.6.-16.9.) hotel zajišťuje celodenní sportovní a zábavné animace pro děti a dospělé, taneční večery s hudbou.

V hotelu je možnost bezlepkové stravy na vyžádání.



Destinace

10 km jižním směrem od Opatije se nachází dobře vybavené přímořské lázeňské středisko podobného typu – Lovran. Četné hotely, penziony a vily jsou situovány přímo nad mořem mezi bohatou zelení v parcích. Podnebí je tu mimořádně příznivé a mírné. Lovran byl jedním z nejstarších sídlišť v ilyrské Liburnii. Za římské říše tu měli bohatí Římané svá sídla. Ve staré části se také na náměstí dochovalo několik malebných patricijských domů. Většina hotelů má své pláže, převážně betonové. Z Lovranu vede velmi pěkná vycházková cesta přímo nad mořem až do Opatije (13 km).

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, pizzerie, WI-FI k dispozici dle popisu, internetová přípojka , klimatizován celý hotel, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, kavárna, terasa, sprchy na pláži, dětský klub, sauna, bezbariérový přístup, konferenční místnost, sál pro semináře, stánek s novinami, internetový kout, výtah, vinárna, převlékací kabinky.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, hřiště fotbalové, tenisové dvorce.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ LŮŽKA - ZDARMA.

DÍTĚ DO 14 LET NA PŘISTÝLCE V POKOJI SE 2 DOSP. OS - ZDARMA !

Dětská postýlka (na vyžádání) - ZDARMA.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 28.2.2023 SLEVA (EBD) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • povinná pobytová taxa v termínu 1.4.-30.9. 1,86 EUR/osoba/den; v ostatních termínech 1,33 EUR - platba na místě
  • parkovné 17 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • domácí zvíře (na vyžádání) 22 EUR/den - platí se na místě v recepci. V ceně dárek na uvítanou pro domácího mazlíčka v podobě misky