Kvarner - ostrov Krk - Park Punat Hotel Falkensteiner ****


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: moderně zrekonstruovaný hotel se nachází v centru města Punat na ostrově Krk, umístěný ve stínu borovic a oliv. Hotel se skládá ze dvou budov Park I a Park II a je přímo u mořského břehu lemovaného promenádou. Přímo před hotelem je největší lodní přístav v Chorvatsku, který zajišťuje kompletní služby. Přítomnost jachet a loděk na moři před hotelem tvoří v Punatu romantickou mediteránskou atmosféru. Oblázková pláž je vzdálená cca 300 m pěšky od hotelu. Pro milovníky klidného koupání jsou zde krásné oblázkové zátoky rozléhající se v délce 8 km jižním směrem. K nejbližším vede pobřežní pohodlná cesta, po které jezdí v sezóně vláček. K oblázkovým plážím v opuštěných zátokách vás může zavézt lodní taxi, které je vzdáleno cca 200 m od hotelu.

Vybavení: recepce, bar, kavárna, obchod, internet ve společných prostorách, parkoviště, fitness centrum s barem, kadeřnictví, kosmetický salón. Venkovní bazén s toboganem a dětský bazének, lehátka a slunečníky. Aerobic a Fitnes program - ranní gymnastika s animací, možnost procházek v okolí Punatu.

Doporučujeme: Doporučujeme: Ideální hotel na nezapomenutelnou rodinnou dovolenou s různými zábavnými programy včetně programu all inclusive.

Obsazení: X-XXXxx

Poznámka: domácí mazlíček - není povolen.

Pro děti: hřiště, animace pro děti po dobu školních prázdnin, herna Falky Land.

Internet: WiFi zdarma.

Stravování: all inclusive

Falkensteiner All Inclusive Light: bohatá snídaně formou bufetu, lehký oběd s nápoji, bohatá večeře s nápoji taktéž formou bufetu, nápoje - lokální pivo, víno, voda, nealkoholické nápoje, káva, čaj. Nápoje na baru od 10.0 do 22.00 - pivo, víno, voda, káva, čaj, lokální alkoholické nápoje, welcome drink. Nově občerstvení i u bazénu.

Ubytování: apartmán

Hotel má 194 pokojů - všechny se sprchou a WC, SAT/TV, telefon, WiFi, klimatizace, část pokojů s balkonem.
Youth room (pokoj pro mladé) - cca 18 m2, pro maximálně 2 osoby do 18 let.
Comfort pokoj /Comfort pokoj s balkonem - cca 20 m2, pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 6 let, twin beds.
Superior pokoj/Superior pokoj s balkonem - cca 22 m2 max. pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let, twin beds a rozkládací gauč (140 cm šíře).
Family pokoj Comfort / Superior - cca 33 m2 pro 2 dosp. osoby a 2 děti do 12 let, dvoulůžková postel v samostatném pokoji, rozkládací gauč v druhém pokoji.
Suite / Suite směr moře - cca 36-40 m2, max 5 osob (2 dosp.+ 3 děti nebo 3 dosp. a 2 děti), 2x ložnice s 2 lůžky a denní místnost s rozkládacím gaučem.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.