Korčula - Port 9 Aminess hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Všechny objekty jsou zcela klimatizovány a luxusně vybaveny. Pokoje jsou typu Comfort, Superior, Family (2+2), Junior Suite (2+2).

Pokoje mají SAT/ LCD TV, trezor, minibar, koupelnu, fén, klimatizaci, balkon, WI-FI. Pokoje Comfort jsou bez možnosti přistýlky, pokoje Superior mají možnost jedné přistýlky. Rodinný pokoj Family má 2 pokoje propojené vnitřními dveřmise 2 koupelnami. Junior Suite má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem.

Hostům je k dispozici recepce, centrální restaurace, lobby aperitiv bar, pivnice, taverna, terasa, snack bar, koktejl bar, (cca 10 různých restaurací a barů), TV místnost, kadeřnický salón, obchod se suvenýry, samoobsluha v přilehlém kempu, WI-FI, nehlídané parkoviště Středisko má 2 venkovní bazény s mořskou vodou (100 m2 i 70 m2), pro dospělé pak ještě 1 venkovní bazén se sladkou vodou (400 m2). Pro děti je zde dětský bazén se sladkou vodou (60 m2), dětské hřiště. V hlavní sezoně středisko zajišťuje animaci pro děti (Mini klub) i dospělé. Ke sportovnímu vyžití slouží 2 tenisové dvorce s umělým povrchem, stolní tenis, minigolf, hřiště pro míčové hry (beach voley, košíková-umělý porvrch), vodní sporty, Aquapark a další. V blízkosti je potápěčská škola. Pláže jsou oblázkové, písčité i přírodní skalnaté se schůdky do moře, vzdálené cca 100 m. Jedna z pláží je velmi vhodná pro děti, neboť pláž je ze sypkého písku a postupně se svažuje do moře. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Je zde možnost pro návštěvu města Korčula využít lodní taxi.

Pokud cestujete s dětmi, najdete zde vše, co potřebujete, od pláže a bazénů až po restaurace, bary, špičková zábavní a sportovní zařízení.

Port 9 Aminess hotel - BUS

Doplňující informace k autobusové dopravě. Autobus na ostrov Korčula nezajíždí, trajektem z přístavu Orebič cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfer z přístaviště Dominče do místa ubytování ve městečku Korčula NENÍ ZAHRNUT V CENĚ (hotelové společnosti jej neposkytují). Klienti si vše zajišťují sami svépomocí a platí na místě (využití místní taxi služby, místní hromadné dopravy).  Do Aminess Port 9, který je vzdálený cca 500 m od přístavu Dominče, je možné dojít pěšky.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, restaurace a lá carte, terasa, dětské hřiště, café bar, bar u bazénu, recepce centrální, konoba, bar na pláži, restaurace.

Sport a zábava: stolní tenis, minigolf, potápění, animace pro děti, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, sportovní centrum.

Jedno dítě do 7 let na přistýlce se 2 dosp. os. - ZDARMA.

Dětská postýlka pro děti do 4 let (na vyžádání) - ZDARMA !!!

1/4 pokoji Superior Family: 2x 2-lůžkové pokoje propojené dveřmi, 2 koupelny, pohled do parku

1/4 pokoj Superior junior suit: 2-lůžkový pokoj s oddělenými lůžky a denní místnost s rozkládacím gaučem, pohled do parku

Jednolůžkové pokoje jsou s příplatkem +50% v termínu do 17.6. a od 2.9. V ostatních termínech je příplatek +75% k ceně 2-lůžkového pokoje (single use).


SLEVA 10% v termínech do 27.5. a od 30.9.2023 - cena je již vypočtena se slevou ! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 6.4. SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 10 % V TERMÍNECH 27.5.-17.6. (SPO -10 %) . Nesčítá se se seniorskou slevou.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

SLEVA 10 % PRO SENIORY 65+ platí v termínech pobytu do 17.6. a od 16.9.2023 ! Slevy se nesčítají. Sleva není vypočtena v ceně.

Port 9 Aminess hotel: „Lungo Mare“ s bujnou borovicovou vegetací přivádí návštěvníky ze starého města do zálivu mušlí, kde se nachází hotel, který je součástí letoviska. Resort je pojmenován po 9 věžích, které vždy chránily přístav Korčula, a nabízí svým návštěvníkům luxus, eleganci a klid. Idylu tohoto letoviska tvoří prostředí bazénu, který přetéká a splývá s otevřeným mořem, stinný baldachýn starých olivových hájů a místa, kde se jídlo a víno stávají uměním.

Resort Port 9 je luxusní a moderní komplex umístěný přímo na mořském břehu v klidné zátoce „Zátoka mušlí“ na ostrově Korčula. Centrum města Korčula je vzdáleno cca 3 km a trajektiště Orebić - Dominče cca 600 m. Resort Port 9 je rozlehlý areál a nabízí relaxační rodinnou dovolenou v moderních zařízení obklopených olivovníky, borovicemi, cypřiši a fíkovníky. Hotelový komplex se skládá ze 4 pavilónů Makun, Timun, Petral a Orno , butiq hotelu Melion, v luxusních apartmánů a mobilních chat.

Destinace: Patří k nejcennějším městským památkovým rezervacím na chorvatské přímoří. Stará část Korčuly leží na vyvýšeném poloostrůvku spojeném s pevninou jen úzkou šíjí. Je ze všech stran obklopena hradbami ze 14.-16. stol. Na obejití hradeb je třeba 15-20 minut. Z opevnění vynikají čtyři národní věže, válcové bašty, z nich je nejmohutnější Barbarigo v přístavu. Hradby jsou přerušeny dvěma branami, a to Mořskou branou a Pevninskou branou. Střed starého města tvoří na nejvyšším bodě Strossmayerovo náměstí s goticko-renesanční katedrálou sv. Marka ze 16.-17. stol. Součástí je baptisterium ve zvonici katedrály. Sousední Opatský palác s opatskou klenotnicí, cenné liturgické předměty, obrazy, sochy aj. Komplex náměstí doplňuje nejstarší korčulský kostel, kostel sv. Petra ze 14. stol. V blízkosti je dům, kde se údajně narodil slavný cestovatel Marco Polo - dům se však nedochoval, zůstala jen věž (pozorovatelna), kde je mu věnována expozice.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - snídaně i večeře švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • klimatizace
  • závěrečný úklid
  • WI-FI
  • využívání venkovního bazénu
  • pobytová taxa

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři