Jižní Dalmácie - Bonaca ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: apartmány a bungalovy se nacházejí cca 100 m od centra a vedle tenisových kurtů. Cca 180 m od oblázkové pláže.

Vybavení: recepce v hlavní budově, ve které jsou 4 apt., 43 bungalovů, hlídané parkoviště pro osobní auta i pro autobus (za příplatek), velká letní kuchyně s kamny, velkým SAT/TV, výčepem, grilem, vysoušečem vlasů, žehlička a trezor k vyžádání na recepci, v blízkosti hřiště na fotbal, tenisové hřiště, stolní tenis, minigolf, dětské hřiště.

Doporučujeme: Doporučujeme: Apartmány Bonaca se nachází v zeleni, v centru městečka Klek, které je skvělým výchozím bodem pro výlety: Dubrovník, Ston, Korčula, Mostar atd. Areál má ideální podmínky pro pobyt zájmových skupin (cvičení, tenis, fotbal atd.).

Obsazení: X–XXXXX

Pro děti: dětská postýlka zdarma, houpačky, skluzavky pro nejmenší.

Internet: WiFi zdarma.

Stravování: vlastní

bez stravy, za příplatek v místě možné snídaně, obědy, večeře

Ubytování: apartmán

apartmány každý s vlastním vchodem pro 4–5 osob (40 m2) – ložnice s manžel. lůžkem, denní místnost s rozkl. gaučem pro 2 osoby s možností přistýlky či přidání dětské postýlky (na zpětné potvrzení), povlečení se mění 1× týdně, ručníky 2-3x týdně dle potřeby, vybavený kuchyň. kout s jídelním stolem a ledničkou, koupelna s WC, terasa, SAT/TV, klimatizace, wifi v ceně. Apt. pro 4 osoby - 2oddělené ložnice s oddělenými postelemi, bez možnosti přistýlky jsou vybaveny SAT/TV, klimatizací, koupelnou se sprchou, vybavený kuchyň. kout s jídelním stolem a ledničkou, terasa a WiFi připojení.