Jezera - Holiday Village Jezera-Lovišća apartmány **


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Holiday Village Jezera-Lovišća apartmány

Turistické středisko Jezera Village se nachází v samém srdci Jadranu, nedaleko rybářského a turistického městečka Jezera na jihovýchodě ostrova Murter, které je s pevninou spojeno mostem. Jezera jsou 28 km od Šibeniku, 60 km od Zadaru (55 km od letiště Zadar) a 110 km od Splitu (90 km od letiště Split).

Turistický resort Jezera Village svým hostům nabízí možnost ubytování v apartmánech, které se nacházejí ve stínu borového lesa, oddělené ulicemi a obklopené středomořskou zelení a centrálním náměstím. Apartmánový komplex napodobuje atmosféru dalmatské vesnice. Každý apartmán má svůj samostatný vchod. Vzhledem k blízkosti moře a pláže, která je vzdálená necelých 50 metrů, jsou ideálním místem pro rodiny s malými dětmi. 

V turistickém středisku Jezera Village je přímo u pláže restaurace à la carte jejíž součástí je velká terasa s výhledem na moře. Jelikož jsou Jezera rybářskou vesnicí, součástí jídelníčku jsou denně čerstvé ryby a korýši, dále dalmatské speciality a pochoutky z grilu. Otevírací doba restaurace je od 7 do 23 hodin. Je zde také nově zrekonstruovaná prodejna s kompletním sortimentem.

Nedaleko restaurace je hospoda nebo kavárna, kde si můžete v pohodlných lehátkách vychutnat drink a pizzu. K dispozici je také spodní terasa, kde je umístěno pódium, kde se pořádají animace pro dospělé, taneční večery a další zábavné programy až do pozdních nočních hodin.

Velká oblázková zátoka je dlouhá přibližně 500 metrů, většina pláže je oblázková a velká mělká oblast je ideální pro děti. Pro ty, kteří se rádi opalují, je k dispozici i betonová část ve stínu borového lesa, slunečníky a lehátka lze pronajmout. Pro osoby se speciálními potřebami je na pláži také speciální vstup do moře. 

Ze sportovní nabídky je zde plážový volejbal, tenis, minigolf, vodní skútr, skákání do vody ze skluzavky, šlapadla, trampolíny, aquapark. 

Celodenní a večerní programy pro děti v kempu pořádá animační tým. Podle věku se dělí na dvě skupiny. V Mini klubu je zábava přizpůsobena dětem ve věku 4-12 let, pro děti ve věku 13-19 let je určen Teen Club. Malá chorvatská jazyková škola, karaoke a výtvarná dílna jsou součástí programu, který si užívají nejmladší hosté turistického střediska Jezera Village.

K bezdrátovému internetu se přistupuje pomocí voucheru obsahujícího heslo pro přístup k internetu. Voucher lze zakoupit jednorázově na recepci resortu. Celá oblast turistického střediska je pokryta bezdrátovým internetem.

Apartmán typu A 2+1 (30 m2): studiový typ, je určen až pro 3 osoby, má terasu, klimatizaci, 2 oddělené postele a pohovku, mini kuchyňku vybavenou kuchyňským a jídelním náčiním, lednicí a mrazákem, koupelnu se sprchovým koutem, vysoušeč vlasů, sušák na prádlo, TV s plochou obrazovkou se satelitními programy, W-LAN připojení k internetu.

Apartmán typu B 2+2 (36 m2): je určen až pro 4 osoby, má terasu, klimatizaci, samostatnou dvoulůžkovou ložnici a obývací pokoj s pohovkou pro 2 osoby, mini kuchyňku vybavenou kuchyňským a jídelním náčiním, lednicí a mrazákem, koupelnu se sprchovým koutem, vysoušeč vlasů, sušák na prádlo, TV s plochou obrazovkou se satelitními programy, W-LAN připojení k internetu.

Apartmán typu C 4+2 (45 m2): je určen až pro 6 osob, má terasu s výhledem na moře, klimatizaci, dvě samostatné dvoulůžkové ložnice a obývací pokoj s pohovkou pro 2 osoby, mini kuchyňku vybavenou kuchyňským a jídelním náčiním, lednicí a mrazákem, koupelnu se sprchovým koutem, vysoušeč vlasů, sušák na prádlo, TV s plochou obrazovkou se satelitními programy, W-LAN připojení k internetu.

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: směnárna, trezor na recepci , WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, kavárna, terasa, dětské hřiště, market, recepce centrální, restaurace.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry.

V případě, že nebude při odjezdu hosta apartmán řádně vyčištěn, platí hosté 30 EUR poplatek za úklid.


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Podél krásné oblázkové pláže v zátoce Lovišća na ostrově Murter se rozkládá středisko stejného jména, obklopené krásnou přírodou. Při procházkách po pobřeží najdete spoustu romantických zákoutí i další přírodní pláže. Přibližně  500 m daleko od Lovisća začíná obec Jezera (1300 m do centra k přístavišti), kde najdete obchody, tržnici, pizzerie, kavárničky, lékaře, poštu. Jde o velmi příjemné místo vyhledávané hosty střediska Lovišće. Stejně tak  je hosty navštěvováno  další místo na ostrově – Tisno, které se z části rozkládá na ostrově, z části na pevnině.  Projíždíte jím při cestě do Jezera – Lovišća.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie a vody
  • lůžkoviny (výměna 1x týdně)
  • ručníky (výměna 2x týdně)
  • utěrky
  • klimatizace
  • hudební a animační programy
  • parkovné

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • povinná pobytová taxa (platí se v CK/u prodejce)
  • povinný jednorázový registrační poplatek 35 Kč / osoba – bez rozdílu věku
  • stravování - nelze dokoupit
  • za poplatek heslo pro přístup k internetu