Istrie - Sol Umag for Plava Laguna ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: hotel nabízí ubytování v hotelu nebo v blízké depandanci - hosté využívají veškerých služeb hotelu Sol Umag.

Vybavení: recepce, lobby bar, bar u bazénu, beach bar, konferenční prostory, wellness centrum "Istrian Relax Village" - (plocha více než 1600 m2, sauny, masáže, whirlpool - služby za příplatek, informace na recepci), animační programy pro děti a dospělé, 2 venkovní bazény (1 pro děti), vnitřní bazén (uzavřen od poloviny června do poloviny září), vodní sporty, tenisové kurty, plážový volejbal, půjčovna kol, Bike hotel servis - hlídaný parking pro kola v depandanci, mapy a informační materiály. Pláž přímo před hotelem - oblázky, kameny, betonová mola. V blízkosti hotelu je stanoviště půjčovny kol (e-bike).

Doporučujeme: Doporučujeme: Hotel Sol Umag je situován na skvělé pozici, přímo u moře a pláže, v klidné části Umagu zvané Punta, jen 1 km od centra města.

Obsazení: X-XXx

Internet: WiFi zdarma.

Stravování: polopenze

polopenze, snídaně a večeře bufetové

Ubytování: hotel ****

pokoje jsou jednotně vybaveny LCD TV, telefonem, minibarem, trezorem, klimatizací, WiFi připojením (v ceně), koupelnou, WC. K dispozici jsou i pokoje pro osoby tělesně postižené. Dvoulůžkový pokoj Classic s balkonem - depandance : balkon směrem do parku. Na vyžádání: 1/2(+1) pokoj Classic s balkonem : balkon směrem do parku, přistýlka. Pokoj Classic: pohled do parku, bez možností přistýlky. Pokoj Premium s balkonem , moře : balkon směr moře, možnost přistýlky pro dítě do 12 let (rozkládací křeslo).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.