Istrie - Sol Garden Istra Village ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: hotel spojuje moderní design s původní istrijskou architekturou, nachází se 200 metrů od přírodní pláže a cca 3 km od centra Umagu.

Vybavení: zahrada se soustavou bazénů a vodních atrakcí je součástí Resortu Sol Garden Istra s více než 1100 m2 vodní plochy. Lobby bar, snack bar, aquapark (pol. června - pol. září), kongres. centrum, parkování zdarma na sběrném parkovišti, před hotelem za příplatek, kadeřnictví, suvenýry, směnárna, bankomat, cyklokoutek, fitness program, živá hudba.

Doporučujeme: Doporučujeme: Sol Garden Village je vhodný především pro aktivní rodiny s dětmi a nadšence do cyklistiky. Pro děti resort nabízí light all inclusive zdarma.

Obsazení: X-XXXXX

Pro děti: miniklub (květen-pol. září), Teen klub 14-17 let (červenec-srpen), hřiště, Kids light all inclusive, postýlka zdarma (na vyžádání).

Internet: WiFi na pokojích, internet. koutek na recepci zdarma.

Stravování: polopenze

polopenze, pro děti od 5 do 12 let light all inclusive zdarma

Snídaně: bufetové

Večeře: bufetové, cooking show

All inclusive: pro děti - Kids light all inclusive - (pol. června - pol. září) - pro děti od 5 do 12 let (při příjezdu obdrží náramek): oběd (denní menu) 13.00 - 15.00 hod., nealko, voda 12.00 - 17.00 hod., zmrzlina/zákusek - v danou hodinu odpoledne (dle ročního období). K dispozici v odděleném prostoru v zábavním centru, přístupné pouze pro děti s náramky!

Ubytování: hotel ****

klimatiz. pokoje classic s možností přistýlky jsou vybaveny minibarem (na vyžádání), trezorem, SAT/TV, telefonem, koupelnou/WC, fénem, balkonem. Hotel disponuje rodinnými propojenými pokoji až pro 5 osob.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.