Funtana - Funtana Resort - Pavilony Funtana *** all inclusive ***


  • ubytování: pavilónyubytování: pavilóny
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Funtana Resort - Pavilony Funtana - all inclusive - BUS

Hotelový komplex Funtana se nachází ve stejnojmenném rybářsko-turistickém městečku 3 km vzdáleném od Vrsaru, 6 km od Poreče. Na rovině v jeho centru je budova s recepcí, restaurací, kavárnou, aperitiv barem, stánkem s novinami, supermarketem a parkovištěm. Čtyři pavilony se po svahu spouštějí k mořskému pobřeží (tři k bazénu, čtvrtý je trochu stranou). V pavilonech jsou jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky a rodinné pokoje (dva dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi). Pokoje mají balkon na mořskou stranu, SAT/TV, telefon, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci. 

Restaurace a ostatní společné prostory jsou klimatizovány. Bezplatná WI-FI je na recepci a u bazénu. Komplex nabízí službu all inclusive - viz ceníková tabulka. K dispozici je venkovní bazén se sladkou vodou pro dospělé a menší pro děti. 

Ke sportovnímu vyžití slouží 2 tenisové dvorce, plážový volejbal, minigolf, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, vodní sporty - např. kajaky, vodní šlapadla. Pro děti je zde dětské hřiště, trampolína. Další hry, ideální pro náctileté jsou: kulečník, stolní fotbal, videohry. Komplex zajišťuje celodenní a večerní animaci (kromě soboty) pro děti a dospělé. Animace pro dospělé: stolní tenis, zumba, aquaerobik, aerobik, plážový volejbal a další. Pro děti ve věku 4-11 let je tu mini club s animací. Večery s živou hudbou na terase. Upozorňujeme, že animátorský program se může měnit dle obsazenosti komplexu a je včetně sportovních aktivit v ceně all inclusive.

Pláže jsou skalnaté, betonové a kamenité, vzdálené 20-50 m. Část pláže je upravená oblázkovo-štěrková s pozvolným vstupem, dlouho mělká, přizpůsobena pro děti a neplavce.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , kavárna, terasa, dětský klub, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, stánek s novinami, supermarket, parkování, recepce centrální.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, půjčovna jízdních kol, škola tenisu, půjčovna lodiček, cyklistika, půjčovna šlapadel.

DÍTĚ DO 12 LET NA PŘISTÝLCE V SUPERIOR 1/2 BM (B21) POKOJI SE 2 DOSP. OS. - ZDARMA !

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA.

Rodinný pokoj 1/4 (1/2+1/2) BM (F C2) musí být obsazen 2 dospělými osobami a 2 dětmi do 12 let; děti v samostatném dvoulůžkovém pokoji (s vnitřními spojovacími dveřmi do pokoje rodičů) pouze v doprovodu s rodiči, kteří mají svůj dvoulůžkový pokoj. V jednom pokoje je manželská postel a v druhém jsou dvě oddělená lůžka.

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.1.2022 SLEVA (EBD1) 20 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.2.2022 SLEVA (EBD2) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Mezi Porečí a Vrsarem se nachází malá rybářská vesnička Funtana, jež je příležitostí pro každého turistu, který se touží, kromě odpočinku, seznámit s místními lidmi. Vesnice dostala jméno podle pramenů pitné vody, které v dávných dobách plnily vodovody římských vil nedaleko odtud. Dnes se název osady vztahuje také na jiný druh pramene. Funtana nabízí svým hostům prožití skutečné harmonii s přírodou.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x plná penze - švédský stůl - snídaně 7:00-10:00, oběd 12:00-14:00, večeře 18:30-21:00
  • místní točené nápoje u obědů a večeří: voda, cola, sprite, ledový čaj, džus, pivo, víno červené a bílé
  • úklid pokoje
  • lůžkoviny
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • pobytová taxa
  • doprava
  • využití venkovního bazénu
  • V CENĚ JE TÉŽ: lehká jídla v restauraci Tramontana 12:00-16:00 hod.: těstoviny, rizoto, letní saláty a grilované maso. Odpoledne v 17:00-18:00 ve Fresh corneru sendviče, pizza, pečivo. Místní točené nápoje (voda, džus, víno, pivo) 10:00-24:00 se podávají v restauraci Tramontana a Fresh corneru
  • Zmrzlina se podává od 10:00 do 22:00 hod. v Tramontana restauraci a Fresh corneru. Káva a čaj se podává od 10:00 do 22:00 hodin ve Fresh corneru. Od 21:00 do 24:00 hodin ve Fresh corneru a od 21:00 do 23:00 v Aperitiv baru (u recepce) také místní tvrdý alkohol
  • Všechna sportovní zařízení v komplexu Funtana jsou v ceně (pozor: limitovaný počet sportovních rekvizit!): tenis (2 dvorce), stolní tenis, minigolf, plážový volejbal. Trampolina a hřiště pro děti. Škola tenisu pro děti od 5 do 12 let (pouze pro skupinky 4-6 dětí, začátečníky, pondělí-pátek)
  • Dále stolní fotbal, videohry, zapůjčení šlapadel, kajaků, jízdních kol. Bohatá celodenní animace pro děti i dospělé každý den (kromě soboty), živá hudba u bazénu
  • Služba all inclusive začíná obědem a končí snídaní

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění