Drvenik - Vila SIRENA **


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: vila se nachází v klidné části letoviska Gornja Vala přímo u oblázkové pláže

Pláž: oblázková přímo před vilou

oblázková pláž přímo u ubytování

Vybavení: všem klientům je k dispozici terasa s krbem a posezením přímo nad pláží s výhledem na moře. Pro klienty s vlastní dopravou je zajištěno parkování přímo u vily zdarma.

Náš názor: velmi oblíbená vila pro svou skvělou polohu přímo u moře a rodinnou atmosféru!

Upozornění: jednolůžkový pokoj + 400,- Kč/noc

Poznámka: Cena zahrnuje: dopravu autokarem, ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno), příplatky viz tabulka,  pobytové taxy dospělý 1,8 EUR/den, dítě 12-18 0,9 EUR/den, do 12-ti let neplatí

Stravování: vlastní

vlastní, nebo polopenze v Hotelu Sunce.

STRAVOVÁNÍ PRO VILU SIRENA klienti, kteří mají vlastní stravu mají k dispozici v každém studiu či apartmánu kuchyňský kout. Klienti, kteří mají připlacenu polopenzi (musí být uvedeno na cestovní smlouvě a voucheru) dochází na polopenzi do restaurace SUNCE (NANO). Polopenze v SUNCE - snídaně servírované, večeře minimálně o dvou chodech + přílohy a saláty formou bufetu. Klienti, si mohou ve většině případů dokoupit stravu také u delegáta na místě.

Ubytování: hotel **

studia pro 2 osoby s možností přistýlky pro dítě do 12-ti let, vlastním soc. zařízením a kuchyňkou, apartmány pro 4 osoby s vlastním soc. zařízením, kuchyňkou a dvěma ložnicemi. Studia v 2. patře mají balkón.


Slevy

  • vlastní doprava - 1.500,- Kč, spojení 2 turnusů - 1.500,- Kč