Crvena Luka - Crvena Luka Resort apartmány ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Crvena Luka Resort apartmány

Crvena Luka Resort (v překladu „Červený přístav“ ) – středisko ve velmi moderní designu s hlavní budovou hotelu a přilehlými objekty s apartmány a samostatnými vilami zasazenými do překrásné přírody u křišťálově modrého a smaragdově zeleného nedotčeného moře v odlehlé zátoce s písečnou pláží obklopující středomořské borovice. Dokonalá kombinace přírody a stylového prostředí.

Středisko poskytuje skvělý servis. Resort nabízí Bistro Mamma Rosa, restauraci Il Dòge, plážový bar Movida, À la carte restauraci Il Moro, dále Wellness s tureckou lázní, finskou saunou, krytým vyhřívaným bazénem, fitness a kardio studio. Můžete si užít moderní masáže a další zařízení pro relaxaci a regeneraci. Pro děti je zde Mini Club s kreativní dílnou, multifunkční venkovní dětské hřiště, aktivní program pro děti, mládež a dospělé. V rámci služeb středisko nabízí péči o děti ve věku od 3 do 12 let. V blízkosti najdete tematicko-zábavní park (paintball, park zip line, výlety terénními čtyřkolkami atd.). Pořádají se odtud výlety na koních k Vranskému jezeru, plavba lodí na Kornati, k vodopádům Krka, do národního parku Paklenica s kaňony Velebitu.

Villa Princess -  s plochou 93 m2 se nachází jen 20 metrů od moře pro 4-6 osob obklopena borovým lesem. Vila má dvě samostatné ložnice, obývací pokoj, kuchyň, koupelnu se sprchou a WC a další toaletu v jedné ložnici a balkon s výhledem na záliv a moře. Obě ložnice mají manželskou postel (180x200). V obývacím pokoji je rozkládací pohovka pro dvě další osoby (velikost King). Kuchyň je plně vybavena nádobím a příbory, myčkou, mikrovlnnou troubou, sklokeramickou deskou, troubou, lednicí s mrazákem. Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem, vyhřívanými podlahami, toaletou, bidetem, fénem, velkým umyvadlem a policí na ručníky. Všechny vily jsou vybaveny moderní technologií, klimatizací pro chlazení a topení, Wi-Fi v ceně, telefonem, elektronickým trezorem, pračkou, stojanem na sušení prádla. Díky své poloze poskytuje naše vila Princess našim hostům úplné soukromí a intimní atmosféru.

Apartmány Family - s výhledem na moře nebo do parku pro 4-6 osob, sestává ze dvou ložnic, kuchyně, obývacího pokoje, koupelny se sprchou a WC a extra toalety v jedné místnosti a terasy se stolem a židlemi. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka pro další dvě osoby. Kuchyň je plně vybavena nádobím a příbory, myčkou, mikrovlnnou troubou, sklokeramickou deskou, troubou, lednicí s mrazákem. Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem, vyhřívanými podlahami, bidetem, fénem, velkým umyvadlem, poličkou na ručníky a toaletou. Všechny apartmány jsou vybaveny moderní technologií, klimatizací.

Apartmán Superior s výhledem na moře - s výhledem na moře s povrchovou plochou 104-108 m2 a kapacitou pro 4 - 6 osob, se skládá ze dvou ložnic, kuchyně, obývacího pokoje, koupelny se sprchou a WC a extra toalety v jedné místnosti a terasy se stolem a židlemi a krásný výhled na záliv. V jedné ložnici je manželská postel (180x200) a ve druhé místnosti jsou dvě samostatná lůžka (90x200). V obývacím pokoji je rozkládací pohovka pro další dvě osoby (velikost King, příplatek). Kuchyň je plně vybavena nádobím a příbory, myčkou, mikrovlnnou troubou, sklokeramickou deskou, troubou, lednicí s mrazákem. Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem, vyhřívanými podlahami, bidetem, fénem, velkým umyvadlem, poličkou na ručníky a toaletou. Všechny apartmány jsou vybaveny moderní technologií, klimatizací.

Apartmán Superior s výhledem do parku - s výhledem do parku, povrchová plocha 104-108 m2 a kapacita pro 4-6 osob, se skládá ze dvou samostatných ložnic, kuchyně, obývacího pokoje, koupelny se sprchou a WC a toalety s umyvadlem v jedné z ložnic a terasy nebo balkon se stolem a židlemi. V jedné ložnici je manželská postel (180x200) a ve druhé místnosti jsou dvě samostatná lůžka (90x200). V obývacím pokoji je rozkládací pohovka pro dvě další osoby velikosti King (za příplatek 5 až 6 osob). Kuchyň je plně vybavena nádobím a příbory, myčkou, mikrovlnnou troubou, sklokeramickou deskou, lednicí s mrazákem, troubou. Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem, vyhřívanými podlahami, bidetem, fénem, velkým umyvadlem, toaletou a poličkou na ručníky. Všechny apartmány jsou vybaveny moderní technologií, klimatizací.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: wellness centrum, restaurace à la carte, dětský klub, dětské hřiště, masážní salón, bar na pláži, bistro, restaurace.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, paintball.

FAMILY a SUPERIOR apartmán musí být obsazen 4 plně platícími osobami.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Mezi Biogradem na Moru a Pakoštane se nachází oáza soukromí a nádherné přírody, osada Crvena Luka, zaslíbená turistům vyhledávajícím klid. Pro rodiny s dětmi je tu část zátoky s mělkým mořem a písčitou pláží, další pláže jsou kamenné, s upravenými betonovými plochami. Cca. 600 m od střediska Crvena Luka je nudistická pláž. Kdo zatouží po rušném turistickém životě, zamíří nejčastěji do rušného  Biogradu na Moru (cca 5 km).

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el.energie, vody, plynu
  • lůžkoviny
  • závěrečný úklid
  • WI-FI

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování (lze dokoupit) - platí se v CK/u prodejce
  • povinná pobytová taxa - 1,33 EUR/osoba/den - platí se na místě v recepci (cena za poplatek se může změnit rozhodnutím místního turistického sdružení)
  • parkování
  • lehátka a slunečníky