Crikvenica - Kaštel hotel ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenze s nápojistrava: polopenze s nápoji
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, televizní místnost, sál pro semináře, parkování, restaurace zahradní, restaurace, recepce.

DÍTĚ DO 3 LET - ZDARMA (spí s rodiči nebo v dětské postýlce, která je na vyžádání)

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami v 1/2+1 pokoji - ZDARMA !!! Přistýlky jsou na předchozí vyžádání.

Až dvě děti do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami v 1/2+2 pokoji - ZDARMA !!!

WI-FI připojení k internetu na recepci i pokojích - ZDARMA !!!

Neomezené nápoje k večeři !


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 18.8. DO 31.8.2023 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 10% V TERMÍNECH 2.9.-9.9.2023 (SPO 61) !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Kaštel hotel: Romantický hotel Kaštel se nachází při ústí říčky Dubračina a cca 100 m od centra města, které nabízí mnoho restaurací, cukráren, obchůdků a zábavy. Přímo před hotelem je oblázková pláž s pozvolným přístupem do moře, lehátka a slunečníky jsou za poplatek. Hotel byl přestavěn z dřívějšího kláštera ze 14 století, jehož některé části zůstaly zachovány v prostorách hotelu, např. věž se zvonicí.

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, s vanou, WC, SAT/TV, telefonem. Pokoje jsou bez balkonu situované směrem k moři (bez záruky výhledu na moře) nebo na severní stranu typu Standard.  

Hostům je k dispozici: recepce, klimatizovaná restaurace, aperitiv bar, televizní místnost, bezplatná Wi-fi na recepci, výtah, venkovní terasa, plážová restaurace. V 1. poschodí budovy je umístěna restaurace, kde se podává stravování. Parkovné se platí na místě v recepci – je velmi omezený počet míst a nelze rezervovat předem, ostatní platí dle místní parkovací vyhlášky a dle stupně sezony. Sportovní vyžití dle místní bohaté nabídky.

Destinace: Známé turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než 100 let považováno za mimořádně vhodné lázeňské místo s výbornými klimatickými podmínkami, čistým vzduchem bez smogu a prašných částí. Uvádí se zde až 2500 hodin slunečního svitu v roce. Vzhledem k podnebí blahodárně působícímu na lidský organismus, více než tři kilometry dlouhým písečným plážím s mělčinou i okolí s překrásnou středomořskou vegetací je tato oblast vhodná pro všechny věkové skupiny. Historie města  Crikvenica je rovněž velmi bohatá. V roce 1412 postavil vévoda Frankopan klášter v blízkosti středověkého chrámu (dnes hotel Kaštel) pro Pavlínský církevní řád. Klášter se stal centrem kultury. Později vznikl v okolí přístav a vesnice – „Crikva“ ve slovanském jazyce. Takto tedy vznikl název města Crikvenica. Do Crikvenice a na ostrov Krk jezdí Češi již více než 80 let. Čeští lékaři zde ve dvacátých letech zřídili dnes nejstarší sanatorium thalasso terapie – léčbu. Městská pláž v Crikvenici je skvěle udržovaná, se sprchami, převlékárnami a je placená. Najdete tu i dostatek dalších pláží.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl (u večeří neomezeně místní točené nápoje: voda, pivo, víno, nealkoholické nápoje z automatu)
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • WI-FI
  • závěrečný úklid

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/ u prodejce)
  • parkování - 15 EUR/den - platí se na místě
  • domácí zvíře (na předchozí vyžádání) - 15,5 EUR/den - platí se na místě v recepci