Crikvenica - Depandance Omorika - 7 nocí


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Destinace

Crikvenica je tradiční a oblíbené letovisko na chorvatském přímoří, jihovýchodně od Rijeky. Vyniká chráněnou polohou na úpatí výběžku Veliké Kapely a mírným podnebím. Atrakcí letoviska Crikvenica je hlavní dlouhá oblázková pláž, přecházející v hrubý písek s pozvolným přístupem do moře. Přístup na hlavní pláž je zpoplatněn, pláž je oceněna "Modrou vlajkou".

Poloha: Do 300 metrů od pláže

Vybavení: restaurace, bazén, terasa, TV místnost, parkoviště.

Sport a zábava: tenis, stolní tenis, vodní sporty, minigolf, adrenalinový park.

Depandance Omorika: FIRST MINUTE 2023 (sleva je již zahrnuta v ceně ubytování)

EBD2 – 15 % sleva při rezervaci do 28.02.2023. (50 % úhrada do 07.03.2023.)

Depandance Omorika - obklopen borovým lesem a středomořskou vegetací, ubytování je v blízkosti hotelu Omorika****, kde se klienti stravují v hotelové restauraci a také mohou využívat venkovního bazénu a dalších služeb (kavárna, recepce atd.). Od centra Crikvenice je vzdálen asi 2 km. Pro ty klienty, kteří nechtějí chodit na pláž (vzdálená cca 350 m), je k dispozici venkovní bazén resortu (v provozu cca 15.6.-15.9), který je v blízkosti restaurace.

Klienti mají k dispozici klimatizovanou restauraci v hotelu Omorika venkovní terasa v hotelu Omorika s krásným výhledem na ostrov Krk, bazén, dětskou hernu. Recepce je v hotelu Omorika. Od hotelu Omorika jezdí v sezoně minivláček do centra Crikvenice. Jednotlivé budovy resortu jsou umístěny různě od sebe, proto i vzdálenost k moři a restaruaci se může lišit.

Ubytování: moderní dvoupatrové pavilony bez výtahu, každý pavilon má 27 pokojů. Jsou moderně zařízené, klimatizace, WiFi, SAT TV, trezor.

1/2 SWC bez možnosti přistýlky, Pokoj je bez balkonu.

1/2+1 SWC B, možnost přistýlky, balkon

1/2+2 SWC rodinný pokoj, 2 dospělé osoby a max. 2 osoby na přistýlce, balkon směrem moře

Rodinné pokoje doporučujeme pro rodiny s dětmi do 17.99 let vzhledem k rozměrům a umístěním přistýlky. Starší osoby by mohly mít problémy s nízko položeným lůžkem.

Platí pro všechny pokoje: výsuvné přistýlky jsou součástí postele, na noc se vysunou a přes den jsou schované pod postelí, výška přistýlky je cca 30 cm, rozměr 80 x 190 cm). Doporučujeme jen pro děti nebo mladší osoby, vzhledem k umístění přistýlky u podlahy.

Dětská postýlka za příplatek 5,- EUR na den - platba na místě, ale rezervace v CK.

Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu + nápoje k večeři (voda, víno, pivo a džusy z automatu)

Pláž: oblázková, s betonovými platy, vzdálená cca 350 m od ubytování. Na pláži možnost pronájmu lehátek a slunečníku za poplatek

check in 14:00, check out 10:00 hod

Cena zahrnuje

  • 7 x ubytování v pokoji, 7 x polopenzi Plus, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna, dopravu, služby delegáta (pouze online)