Crikvenica - Apartmány v soukromí no-name ***

od 6 240 Kč

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Známé turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než 100 let považováno za mimořádně vhodné lázeňské místo s výbornými klimatickými podmínkami, čistým vzduchem bez smogu a prašných částí. Uvádí se zde až 2500 hodin slunečního svitu v roce. Vzhledem k podnebí blahodárně působícímu na lidský organismus, více než tři kilometry dlouhým písečným plážím s mělčinou i okolí s překrásnou středomořskou vegetací je tato oblast vhodná pro všechny věkové skupiny. Historie města  Crikvenica je rovněž velmi bohatá. V roce 1412 postavil vévoda Frankopan klášter v blízkosti středověkého chrámu (dnes hotel Kaštel) pro Pavlínský církevní řád. Klášter se stal centrem kultury. Později vznikl v okolí přístav a vesnice – „Crikva“ ve slovanském jazyce. Takto tedy vznikl název města Crikvenica. Do Crikvenice a na ostrov Krk jezdí Češi již více než 80 let. Čeští lékaři zde ve dvacátých letech zřídili dnes nejstarší sanatorium thalasso terapie – léčbu. Městská pláž v Crikvenici je skvěle udržovaná, se sprchami, převlékárnami a je placená. Najdete tu i dostatek dalších pláží.

Poloha: do 500 m od moře

!! Při zakoupení jednodenního výletu přímo v kanceláři agentury Arriva Travel v Crikvenici poskytuje agentura našim klientům 10% slevu z výletu !!

Možnost připojení k internetu v apartmánu - na vyžádání - ZDARMA.


POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Destinace: Apartmány v soukromí no-name

Apartmány jsou velmi dobře umístěny, a to podél celé Crikvenické riviéry. Všechny APT jsou vzdáleny cca 500 m od moře, neboť Crikvenicí prochází jadranská magistrála, která je nad městem. Je třeba počítat s tím, že v první linii od moře se nacházejí hotely s vyhlášenou promenádou a místní komunikace. Apartmánová výstavba však pokračuje až do míst nad magistrálou, tedy některé jsou již ve svahu. Apartmány nabízíme jsou 2 až 6-lůžkové, většina má možnost jedné přistýlky. Jsou kompletně vybavené. Ze všech je blízko do různých obchodů, restaurací a kaváren. Z centra města jezdí turistický vláček, a to severním směrem na Kačjak a jižním směrem do Selců.

Ceníková tabulka je za nabídku no-name apartmánů (bez předchozí znalosti podoby i polohy apartmánu), možnost vyžádání konkrétního apartmánu za individuální cenu.

Známé turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než 100 let považováno za mimořádně vhodné lázeňské místo s výbornými klimatickými podmínkami, čistým vzduchem bez smogu a prašných částí. Uvádí se zde až 2500 hodin slunečního svitu v roce. Vzhledem k podnebí blahodárně působícímu na lidský organismus, více než tři kilometry dlouhým písečným plážím s mělčinou i okolí s překrásnou středomořskou vegetací je tato oblast vhodná pro všechny věkové skupiny. Historie města Crikvenica je rovněž velmi bohatá. V roce 1412 postavil vévoda Frankopan klášter v blízkosti středověkého chrámu (dnes hotel Kaštel) pro Pavlínský církevní řád. Klášter se stal centrem kultury. Později vznikl v okolí přístav a vesnice – „Crikva“ ve slovanském jazyce. Takto tedy vznikl název města Crikvenica. Do Crikvenice a na ostrov Krk jezdí Češi již více než 80 let. Čeští lékaři zde ve dvacátých letech zřídili dnes nejstarší sanatorium thalasso terapie – léčbu. Městská pláž v Crikvenici je skvěle udržovaná, se sprchami, převlékárnami a je placená. Najdete tu i dostatek dalších pláží.

Slevy

  • SLEVA 10% na jednodenní výlet zakoupený přímo v kanceláři agentury Arriva Travel,Crikvenica

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • doprava ze základních míst (další za příplatek)

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • stravování
  • klimatizace (na vyžádání) - 5 EUR/den - platí se na místě v agentuře