Cres - Kimen depandance ***


  • ubytování: depandanceubytování: depandance
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Kimen depandance - BUS

Doplňující informace k autobusové dopravě: Autobus na ostrov Cres nezajíždí, trajektem z přístavu Valbiska cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfer z přístaviště Merag do místa ubytování na ostrově Cres je zahrnut v ceně, je zajištěn mikrobusem, osobním autem chorvatskou partnerskou společností, taxi službou.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: směnárna, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, terasa, kadeřnictví, televizní místnost, dětský klub, dětské hřiště, sauna, večerní hudba.

Sport a zábava: animace pro děti, vodní sporty, škola potápění, turistika, tenisové dvorce, plážový volejbal.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami v 1/2+1 pokoji - ZDARMA !!!

Dítě do 16 let na přistýlce (3.,4.lůžko) se 2 dospělými osobami v rodinném pokoji 1/2+2 - ZDARMA !!!


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech do 2.7. a od 3.9.2022 !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Kimen depandance: Hotel Kimen se nachází na okraji zátoky, uprostřed přírodního parku středomořské vegetace s krásnou pláží v bezprostřední blízkosti města Cres. Hotel se skládá z hlavní hotelové budovy a depandance. 

Hotel Kimen 

Hotel je plně klimatizován. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky pro děti max.do 12 let a rodinné pro 2 dospělé osoby + 2 děti do 16 let. Pokoje mají SAT/TV, telefon, minibar, WI-FI, koupelnu, klimatizaci, balkon na mořskou stranu nebo do parku. V hotelu jsou i pokoje určené pro invalidní osoby včetně vozíčkářů, v místnosti je jedno francouzské lůžko pro dvě osoby 140 x 200 cm a není tam možná přistýlka. Tyto pokoje jsou na vyžádání.

Depandance Kimen

Depandence je umístěna cca 70 m od hlavní hotelové budovy. Pokoje v depandanci jsou dvoulůžkové s možností přistýlky pro děti max.do 12 let, rodinné pro 2 dospělé osoby + 2 děti do 16 let a Junior Suite pro 2 osoby. Všechny pokoje jsou nově zrekonstruované. Mají SAT/TV, telefon, minibar, WI-FI, koupelnu, klimatizaci. Dvoulůžkové pokoje mají balkon nebo terasu na mořskou stranu. Rodinné pokoje a Junior Suite jsou směrem do parku a mají francouzský balkon.

Hostům je k dispozici recepce, směnárna, restaurace, venkovní terasa, kde se pořádájí taneční večery, aperitiv bar, TV místnost, wellness, sauna, kadeřnický salón, výtah v hotelu. Pro děti je zde dětské hřiště. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, plážový volejbal, škola potápění, nabídka vodních sportů, pěší túry. V hlavní sezoně hotel zajišťuje animaci pro děti (dětský klub). Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, vzdálené cca 60 m od hotelu. Pláž je vhodná pro děti. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Destinace: Ve starobylém městečku Cres , které tvoří administrativní centrum ostrova Cres, žijí trvale necelé tři tisícovky obyvatel.  Rozkládá se kolem stejnojmenného zálivu, nová část mimo městské hradby, ze kterých se zachovalo cca. 200 m i se dvěma  obrannými věžemi. Centrum historických památek i nočního života tvoří vnitřní přístav Mandrać, kde kotví spousta menších loděk a člunů. Najdete zde bezpočet zachovalých historických staveb (např. Městská brána - Gradska vrata; městská lodžie, špýchar, goticko-renesanční  palác Arsan, v němž je i městské muzeum, kostel Sv. Marije, kostelík patrona Cresu – Sv. Sidara. Doporučujeme popojít k františkánskému klášteru, kousek za městem směrem na východ, kde je uložena významná chorvatská památka, hlaholský misál, nejstarší  tištěná kniha v Chorvatsku (Senj, r. 1494). Ve městě je bezpočet vináren, cukráren, kaváren, restaurací, obchůdků, pořádají se zde koncerty, vystoupení zábavních umělců, výstavy, koncerty.  Pláže v okolí města jsou krásné, oblázkové a štěrkové, s postupným vstupem do vody, vhodné  pro děti. U kempu Kovačine je část pláže vyhrazená pro nudisty.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze: snídaně - švédský stůl, večeře - výběr ze 4 menu + salat/desert bufet
  • u večeří - 1x místní točený nápoj (0,25 l ovocná šťáva, 0,3 l voda, 0,3 l pivo , 0,1 l víno)
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • pobytová taxa
  • WI-FI
  • doprava

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • dětská postýlka (na vyžádání) za příplatek - platí se v CK/u prodejce