Cavtat - Croatia hotel *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: směnárna, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, restaurace á la carte, terasa, dětské hřiště, konferenční místnost, možnost zapůjčení automobilu, parkování, dětská herna, prádelna, zahrada, restaurace.

Dítě do 7 let na přistýlce se 2 dosp. osobami - ZDARMA.

Domácí zvířata nejsou povolena!

Croatia hotel: Hotel Croatia Cavtat se nachází na poloostrově vyčnívajícím do moře na nejjižnějším místě Chorvatska a nabízí nespočet slunečných dnů a nádherný výhled na otevřené moře.

Hotel Croatia Cavtat se tyčí nad borovým zalesněným poloostrovem s výhledem na nedotčenou zátoku Cavtat a je předním 5hvězdičkovým letoviskem.

Hotel Croatia Cavtat se nachází pouhých 5 km od letiště v Dubrovníku. Středověký Dubrovník je přes záliv méně než půl hodiny autem nebo pohodovou 45minutovou jízdou lodí. Je zde přístup ke dvěma klidným plážím – jedna s výhledem na záliv Cavtat, druhá na křišťálově čistý Jadran. Pláže jsou oblázkovo-kamenité cca 200 m od hotelu, sprchy na pláži. V blízkosti se nachází i FKK pláž.

Hostům je k dispozici vnitřní i venkovní bazén se slanou vodou ve stínu borovic, wellness a vynikající restaurace, sluneční terasa a relaxační zóna. Je to idylický, designem oceněný hotel, ze kterého můžete objevovat historické kouzlo regionu.

Hotel Croatia má 487 moderních pokojů s úžasným výhledem na moře nebo do parku. Pokoje typu Classic s balkonem, pokoje Superior s balkonem a výhledem na město, pokoje Superior s balkonem a pohledem na moře a pokoje typu DeLuxe s balkonem a výhledem na moře.

Pokoje mají klimatizaci, župany a pantofle, telefon s přímou volbou, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, SAT/TV, Wi-Fi v ceně, fén, minibar, trezor.

V restauraci Cavtat probíhá pro hosty stravování, polopenze – švédské stoly. Snídaně 6:30-10:00 a večeře 19:00-22:00 hodin. V hotelu jsou i další à la carte restaurace a piano bar.

Hostům jsou k dispozici hotelové služby: prádelna, 24hodinová pokojová služba, půjčení auta, služby concierge (nákup, hlídání dětí, opravy, zajištění vstupenek na jednotlivé akce), směnárna, internetový koutek, parkoviště, obchod se suvenýry.

K wellness zařízení patří: parní lázeň, finská sauna, masáže a aromaterapie, kosmetické a tělové ošetření, kadeřnictví, vše za poplatek. 

Hotel Croatia je též konferenčním centrem na jižním Jadranu.

Destinace: Cavtat se nachází na poloostrově Rat, pouhých 20 km jihozápadně od světoznámého Dubrovníku), který je největší perlou této krásné země, v jedné z nejteplejších oblastí Chorvatska. Městečko nabízí celou řadu pobřežních restaurací, kaváren, cukráren. Pláže jsou různorodé, od kamenných útesů přes upravené mělké betonové vstupy po krásné oblázkové pláže a plážičky. Zdejší hotely nabízejí vysokou kvalitu služeb. Autobusová zastávka s linkou do Dubrovníku  je vzdálena pouhých 200 m od hotelu Croatia, dubrovnické letiště Čilipi je vzdáleno 7 km od Cavtatu.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • Wi-Fi

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • povinná pobytová taxa - 670 Kč/týden/osoba bez rozdílu věku (platí se v CK/ u prodejce)