Biograd na Moru - Mediteransko selo San Antonio - 7 nocí


  • ubytování: bungalovubytování: bungalov
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Mediteransko selo San Antonio

Mediteransko selo San Antonio se nachází v Biogradu na moru, pouze 3 minuty chůze od pláže. Celý komplex se rozkládá na pozemku o rozloze 17 000 m² , ubytování je v tradičních kamenných bungalovech, které nabízejí prosluněné světlé pokoje s velkými okny. Celý areál je obklopen borovicovým hájem a leží pouhých 200 metrů od pláže Soline. Součástí všech bungalovů je také soukromá terasa s posezením. Wi-Fi je dostupné zdarma. V komplexu najdete také restaurace, bar, kavárnu a bazén. Vzdálenost od centra města je cca 700 m.

Stravování: snídaně a večeře - podává se v klimatizované restauraci nebo na sluneční terase. Stravování formou švédských stolů - kdy vy si vybíráte a jídlo vám na talíř dává číšník. • Snídaně: teplé a studené nápoje, pečivo, corissanty, masné výrobky, sýry, vajíčka a různé omelety. Večeře: vždy polévka, hlavní jídlo s přílohou, salát a dezert. Na výběr bude: maso, ryby, bezmasé jídlo a jídlo pro děti

Ubytování: BGW 1/2 (18 m2) - manželská postel, klimatizace, Wi-Fi, TV sprcha, telefon, WC, terasa. BGW 1/2+1 (18 m2) ( 2 pevná lůžka, 1 přistýlka ) - manželská postel, možnost přistýlky, klimatizace, Wi-Fi, TV sprcha, telefon, WC, terasa. BGW 1/3+1 ( 3 pevná lůžka, 1 přistýlka ) - manželská postel, jedno lůžko, možnost přistýlky, klimatizace, Wi-Fi, TV sprcha, telefon, WC, terasa. BGW 1/4+1 ( 4 pevná lůžka, 1 přistýlka ) (29 m2) - manželská postel, 2 oddělená lůžka, možnost přistýlky, klimatizace, Wi-Fi, TV sprcha, telefon, WC, terasa. Family suite 1/4+2 ( 4 pevná lůžka, 2 přistýlky ) (31 m2) - dvě ložnice (jedna s manželskou postelí a druhá ložnice s oddělenými lůžky), každá lůožnice má přistýlku, klimatizace, Wi-Fi, TV sprcha, telefon, WC, terasa.

Příplatek za oběd: 495 Kč / den

Parkování: 10 Eur/ den - platba na místě.

Dětská postýlka: 7 Eur / den - platba na místě

Check in: 14:00 hod. Check out: 8:00 hod.

Příjezd možný denně, minimum 7 nocí od 12.7. do 16.8., jinak pobyty již od 3 nocí.

Sleva za včasný nákup 15 % do 31.3. 2021 a 100% úhradě do 15.4.2021

Poloha: Do 500 metrů od pláže

Vybavení: recepce, restaurace, bar, bazén, kavárna, možnost zapůjčení kol, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, rodinné pokoje.

Sport a zábava: půjčovna kol, vodní sporty, bazén.

parkování - 10 EUR/den - platba na místě, dětská postýlka (0-2,99 let) - 7,- EUR/den.

Destinace: Dřívější město chorvatských králů, je dnes moderní turistické centrum a místem stejnojmenné riviéry. Moderní hotelové komplexy s pohodlným ubytováním, velký výběr restaurací, vináren, pivnic, snack barů, kaváren, cukráren, diskoték, tanečních teras, kin a sportovních areálů umožňující prožít různorodou a příjemnou dovolenou.

Poznámka: parkování - 10 EUR/den - platba na místě, dětská postýlka (0-2,99 let) - 7,- EUR/den.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí, 7 x polopenzi, pobytovou taxu
  • ubytování na 7 nocí, 7 x polopenzi, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby dlegáta,
  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby dlegáta,