Baško Polje - Hotel Alem - depandance - 7 nocí autobusem


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Hotel Alem - depandance

Středomořská lesní oáza a Jaderské moře jen pár kroků od ubytování, jsou přednosti hotelu Alem a jeho depandancí na Makarské riviéře, nedaleko letoviska Baška Voda.

Komplex hotelu Alem má celkem 8 třípatrových budov bez výtahu, které jsou postaveny ve stínu středomořské vegetace, nedaleko hezké oblázkové pláže.

Ubytování je zajištěné v několika depandancích, které jsou v v těsné blízkosti hotelové budovy. Hotel má recepci, restauraci s venkovní terasou, WiFi je dostupné v budově hotelu, depandance (Annex) je bez WiFi signálu., místnost pro odložení kuffrů v den příjezdu/odjezdu, parkování je zdarma v blízkosti ubytování.

Pokoje jsou po celkové rekonstrukci v roce 2020, všechny mají balkon (směr do zeleně nebo směr na moře), koupelnu se sprchou nebo vanou, WC, stoleček, skřín, ručníky. V pokojích není televize a klimatizace. V hotelu je menší počet rodinných pokojů až pro 6 osob (2 pokoje + 1 koupelna). Většina pokojů má možnost 1 přistýlky pro dítě nebo dospělou osobu. V hotelu jsou pokoje Economy, Standard a rodinné.

Děti do 2,99 let bez nároku na lůžku i děti 3 - 11,99 let ubytované na přistýlce v pokoji mají pobyt a stravu zdarma (platí jen dopravu).

Stravování je formou polopenze s nápoji k večeři (pivo, džusy z automatu, voda)

Vybavení: bar, kavárna, terasa, klimatizace.

Destinace: Baško Polje je skutečně místem, kde se hory snoubí s mořem. Vzdálenost od Bašky Vody je cca 20 minut, dojdete sem pohodlnou procházkou kolem moře a můžete tak strávit odpoledne nebo večer v rušném středisku. Procházky se nabízejí i směrem na cca 8 km vzdálenou Makarskou, kde cestou můžete navštívit kouzelné vesničky Promanja, Bratuš, Krvavica a další. Výjezd na horu Sv. Jure, nejvyšší horu Biokova, pattří k největším zážitkům, podobně jako lodní výlety na nedaleké ostrovy.

Cena zahrnuje

  • 7 x ubytováni za osobu, 7 x polopenzi s nápoji k večeři, pobytovou taxu, jednorázové přihlášení, dopravu autobusem, poj. CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta (pouze online)