Baška Voda - Baška Voda - ubytování v soukromí


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: 100 - 600 m od moře

Sport a zábava: potápění, šnorchlování, půjčovna kol, rybaření, šlapadla, vodní sporty, půjčovna loděk.

možnost dokoupení stravování

Destinace: Baška Voda - ubytování v soukromí

Soukromé apartmány jsou umístěny v obytné části městečka Baška Voda vzdálené 100-600 m od moře.

Ubytování: apartmán je vždy vybaven příslušným počtem lůžek (pro 2-6 osob), má vybavený kuchyňský kout, koupelnu se sprchou a WC, balkón nebo terasu. Jedno dítě 0-2,99 let může být v apartmánu zdarma bez lůžka (spí s rodiči).

Apartmány jsou bez klimatizace.

Stravování: vlastní nebo možnost dokoupení snídaně, večeře nebo polopenze v blízké restauraci Šebin (snídaně formou bufetu, večeře zahrnuje předkrm, výběr ze 2 hlavních jídel, salát, dezert, 1 nápoj - víno, pivo nebo limonáda). Polopenze stojí 610 Kč na osobu a den, samotné večeře stojí 360 Kč na osobu a den.

Pláž: oblázková nebo betonová plata, ve vzdálenosti do 600 metrů.

Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Upozornění: Klienti cestující autobusem mají zajištěn v den příjezdu odvoz na ubytování, v den odjezdu se musí již dopravit sami k autobusu (odvoz není zajištěn).

Příjezdy a odjezdy jsou pouze v sobotu.

Cena je vždy za celý apartmán / studio, bez na ohledu na počet osob. (může být i méně osob, ale nikdy nelze ubytovat více osob nad rámec počtu lůžek).

Malá rybářská osada, asi 10 km vzdálená od města Makarská, se proměnila v oblíbené letovisko ležící v klidné zátoce pod majestátním pohořím Biokovo. Kilometry dlouhá pláž, obklopená borovými lesy, olivovými háji a vinicemi a příjemné hotely přilákají každoročně stovky turistů. Příjemnou procházkou lze přibližně za 20 min. dojít až do městečka Brela.

Poznámka: možnost dokoupení stravování

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí pro příslušný počet osob, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, ložní prádlo, ručníky, pobytovou taxu, dopravu
  • ubytování na 7 nocí pro příslušný počet osob, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, ložní prádlo, ručníky, pobytovou taxu, dopravu

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh, služby delegáta
  • pojištění léčebných výloh, služby delegáta