Znojemské historické vinobraní

od 790 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Zúčastněte se s námi nejvelkolepější vinařské oslavy na našem území. Znojemské historické vinobraní není jen ochutnávka vína a burčáku, ale bohatý kulturní program se známými osobnostmi české hudební scény. Chybět samozřejmě nesmí historický průvod městem krále Jana Lucemburského s manželkou a dvořany, rytířské turnaje, tržnice nebo vojenská ležení. Každý rok tuto akci navštíví několik desetitisíc návštěvníků. Přidejte se k nim tento rok i Vy!

Program: Odjezd v ranních hodinách. Celodenní účast na Znojemském historickém vinobraní. Odjezd v pozdních večerních hodinách.

Historický průvod krále Jana s chotí a dvořany, který můžete sledovat od 14h, se bude ubírat touto trasou: ul. Pražská, nám. Svobody, ul. Velká Michalská, Divišovo nám., Horní nám., u České pošty (pod parkovištěm) doprava směrem na Václavské náměstí, ul. Přemyslovců, ul. Františkánská, Mikulášské nám., ul. Velká Mikulášská a Masarykovo nám., kde proběhne slavnostní historická scéna.

Informace od pořadatele:

Program Masarykova a Horního náměstí, scény Na Káře a Vinného trhu opět zaujme pestrou nabídkou hudebních stylů a zvučných jmen. Těšit se například můžete na interprety jako jsou Richard Müller, Mikolas Josef, Miro Žbirka, Lenny, Poletíme, Lucie Bílá, Vypsaná fixa, Sebastian, Lake Malawi, James Harries, Načeva a Zdivočelí koně, Kaczi, cimbálová muzika Harafica a Grajcar. "Ačkoliv stále klademe důraz na historické scény a průvod krále Jana Lucemburského, který k vinobraní neodmyslitelně patří, jsme rádi, že návštěvníkům opět nabídneme širokou paletu různých hudebních žánrů a na své si tak přijde každý. V tuto chvíli jednáme ještě s jednou významnou hudební skupinou, kterou představíme v následujících dnech. Věříme, že právě ta bude jedním z největších lákadel," přiblížil František Koudela, ředitel Znojemské Besedy.

Na závěr se můžete těšit na slavnostní ohňostroj, který začíná ve 22:00.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 5:30 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
JIHLAVA - 7:00 TŘÍDA LEGIONÁŘŮ, PARKOVIŠTĚ ZA BILLOU
VELKÉ MEZIŘÍČÍ – 7:30 ČERPACÍ STANICE MOL KARLOV
BRNO – 8:15 UL. ROOSVELTOVA U JANÁČKOVA DIVADLA

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu
  • 1 zavazadlo, 1 palubní tašku
  • Služby technického průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupné na vinobraní 450 Kč (Výše uvedené vstupné opravňuje ke vstupu do uzavřené MPR (městská památková rezervace) a na rytířské turnaje.)
  • Konzumaci
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den