Střední Čechy - Lázeňský hotel Park ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Lázeňský hotel PARK je umístěn na pěší zóně kolonády v centrální části lázeňského parku v krásném a klidném prostředí lázeňského města Poděbrad, vzdáleného cca 50 km východně od Prahy. Jedinečná poloha lázeňského hotelu zaručuje ideální možnosti regenerace a relaxace.

Vybavení: recepce, vstupní hala, restaurace, bar, parkoviště

Doporučujeme: Doporučujeme: Lázeňský hotel PARK je nestátní zdravotnické zařízení jehož cílem je poskytnout každému to nejlepší pro jeho zdraví tělo i mysl. Poskytuje léčebné terapie dle principů Ayurvédské (Ajurvédské) medicíny – nejstaršího celostního medicínského systému ověřeného staletími . Originální Ayurvedské terapie jsou poskytovány kvalifikovanými terapeuty z Indie a Srí Lanky. Veškeré používané přípravky a oleje jsou originální, přírodní a nejvyšší kvality.

Poznámka: /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} V apartmá je předpokládáno obsazení 2 osobami. Možnost zakoupení léčebných a wellness terapií dle nabídky.

Stravování: snídaně

snídaně formou bufetu

Ubytování: hotel ****

jednolůžkový pokoj, dvoulůžkový pokoj, apartmán VIP - pokoje a apartmány jsou vybaveny připojením k internetu, telefonem, minibarem, trezorem, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Na pokojích je možnost úplného zatemnění.