Selské slavnosti v Holašovicích

od 540 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Užijte si s námi pravou venkovskou idylku a navštivte jednu z nejkrásnějších vesnic naší země. Malebná vesnička obklopená venkovskými usedlostmi ve stylu selského baroka. Díky své jedinečnosti byly Holašovice zapsány a seznamu UNESCO. Zachovalost a původnost staveb nabízí autentický obraz vesnice z poloviny 19.století. Obdivovat tu můžete bohatě zdobená průčelí statků se širokými volutovými štíty.

Program: Ráno odjezd do Holašovic. Po příjezdu následuje individuální volno k procházce po vesničce. V tento den se tu konají selské slavnosti, které zahrnují lidový jarmark, přehlídky tradičních řemesel, prodej stylových suvenýrů z kůže, krajek, proutí, keramiky atd. , tvůrčí dílny pro děti, dále vystoupení jihočeských heligonek, country kapel atd. Odjezd ve 22:00 hod.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 6:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BENEŠOV – 6:45 HOTEL BENICA, ULICE KE STADIONU
TÁBOR – 7:30 ČERPACÍ STANICE OMW, ULICE SOBĚSLAVSKÁ

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ.

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků na 32 osob, pokud ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu není uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dnů před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu
  • Služby technického průvodce

Cena nezahrnuje

  • Celodenní vstupné na slavnost 120 Kč
  • Cestovní a úrazové pojištění