Jóga ve Františkových Lázních


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Aktivní dovolená

Pojďte si s námi zacvičit jógu do Františkových Lázní. Dopřejte svému tělu relaxaci s léčivou silou pramenů, které jsou ve Františkových Lázních známy již od 15. století. Spojte tak pohyb s ozdravnými účinky, které ještě umocní klid a pohoda vyzařující z tohoto města. Ve Františkových Lázních najdete 21 minerálních pramenů, klasicistní lázeňské domy ve žluté barvě a krásné parky plné zeleně. A to není vše! Pro zájemce máme připraveny zajímavé výlety do okolí.

Program zájezdu

1. den: Jóga pro psychickou a fyzickou rovnováhu Během vašeho pobytu ve Františkových Lázních bude cvičení jógy rozděleno na ranní a podvečerní sekci . Ranní sekce je zaměřena na postupné protažení, rozhýbání a posílení vašeho svalstva a celkové rozproudění energie v těle. Lekce jsou uzpůsobeny fyzické zdatnosti všech členů skupiny , nemusíte se tedy obávat vysoké fyzické náročnosti. Jógu s námi zvládne každý účastník a díky uvolněné atmosféře se budete cítit skvěle. Druhá sekce probíhá vždy v podvečer. Na této lekci v  pozvolnějším tempu si odpočinete, zklidníte svou mysl a uvolníte se. Na konci každého dne se budete cítit fyzicky i psychicky odpočatí, zregenerovaní a spokojení.
2. den: Vliv jógy na naše zdraví Jóga je velmi prospěšná jak pro duševní , tak pro fyzické zdraví . Odbourává stres, naučí vás, jak správně držet tělo, dýchat i relaxovat a ukáže vám, jak čerpat životní energii. Pravidelné cvičení obnovuje přirozenou pružnost páteře, zlepšuje flexibilitu těla a vyrovnává svalové dysbalance. Podle některých studií jóga zlepšuje i kvalitu spánku a ulevuje od bolesti.
3. - 6. den: