Jižní Čechy - Hotel Podhrad ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Hotel se nachází pod zámkem Hluboká, který je dominantou celého města.

Vybavení: recepce, restaurace, bar, venkovní terasa, salónek, Wi-Fi zdarma v celém hotelu, wellness centrum (sauna, infrasauna, vířivka a bazén s protiproudem (2,5x5m)), doporučujeme vyzkoušet některou z klasických či exotických masáží (za poplatek), vstup do relaxačního centra na 1 hodinu v rámci pobytu zdarma, parkování zdarma

Doporučujeme: Doporučujeme: Hotel Podhrad a depandance Knížecí dvůr nabízí ideální kombinaci komfortního ubytování, výborné gastronomie, sportovního vyžití a wellness služeb v krásném a poklidném prostředí města Hluboká nad Vltavou. Depandanci najdete jen několik kroků od hlavní budovy.

Obsazení: X-XXXX dle typu pokoje

Stravování: snídaně

snídaně formou bohatého bufetu
polopenze za příplatek - večeře servírované - výběr z menu

Ubytování: hotel ****

Pokoje jsou zařízeny stylově a zcela naplňují kategorii **** hotelu. Všechny mají vlastní fén, trezor, minibar, telefon, TV/Sat, internet, sociální zařízení, koupelnu s vanou či sprchou.
jednolůžkový pokoj - určen pro ubytování pouze 1 osoby, možnost parkování zdarma, nekuřácký pokoj.
dvoulůžkový pokoj - nabízí ubytování pro 2 osoby, bez možnosti přistýlky. Na vyžádání lze objednat manželskou postel nebo oddělená lůžka. Možnost parkování zdarma, nekuřácký pokoj.
třílůžkový pokoj - Stylově zařízený pokoj je určen pro ubytování 3 osob na pevných lůžkách, možnost parkování zdarma, nekuřácký
apartmán - Llxusní apartmá jsou svou rozlohou větší, mají 2 pokoje a objednat je můžete až pro 4 osoby. Pokoje mají společnou vstupní chodbu, standardní vybavení, v koupelně vždy rohovou vanu.